Disperarea cand imi vine, rup ...
Raspunsuri - Pagina 2
Chuny spune:
BUZZ
Stiu ca adminul nu e acasa ... dar poate vede cineva postarea mea . Tehnic vorbind, se poate sa se defecteze nickul ( doar nickul ) asa, dintr-o data, si sa nu mai mearga cu Internet Explorer ??
Oricum, mai insist ...
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/my_photos
Leditia spune:
quote:
Originally posted by Sibylle
Leditia, nu poci cu Mozilla asta, ca n-am :-) si nici nu stiu cu ce se manānca. Ideea e ca sigur nu e de la comp, caci am incercat de pe vreo 2O sa ma loghez, chiar si de pe Mac, iar raspunsul e acelasi :
[red]HTTP Error 500-13 - Server too busy
The request cannot be processed at this time. The amount of traffic exceeds the Web site's configured capacity.
Mersi oricum de idee.
www.mozilla.com
il iei,il instalezi si-l folosesti ca pe explorer..doar ca-i mai bun..parerea mea.
pupici.
POZE
Chuny spune:
Mersi mult Leditia, am luat acum si mozila si am incercat... mesajul e acelasi. Stiu sigur ca nickul meu "s-a defectat" intr-o zi ... pur si simplu. Solutia sigur nu e la mine... din pacate....
Repet ca am mai incerca sa ma conectez de pe tot felul de calculatoare de pe care se conectau altii, iar eu nickul meu nu puteam. Probabil ca la forumul DC i s-a pus pata pe nickul asta ...
Totusi mai insist ...
Chuny spune:
Tot aici sunt !
Ma mir ca Marius ( de exemplu ) ma ignora total ... ciudat, poate sunt pe vreo lista neagra sau ceva de genul.
Nu exista nici o solutie la problema mea ?
Leditia spune:
quote:
Originally posted by Sibylle
Tot aici sunt !
Ma mir ca Marius ( de exemplu ) ma ignora total ... ciudat, poate sunt pe vreo lista neagra sau ceva de genul.
Nu exista nici o solutie la problema mea ?
nu cred ca te ignora..
Cred ca s-a defectat ceva la baza de date..si cand s-au preluat datele nu s-au preluat bine la nick-ul tau(bine..explic asa bine de mai bine n-as scrie)..Cred ca Florin te-ar putea ajuta.
POZE
Chuny spune:
Tot tu te chinui sa-mi dai solutii. Oricum, eu sper sa-mi recuperez nickul ( sa-mi citesc PM-urile, sa pot sa fiu legata) . Mai vedem, am inteles ca adminul nu-i acasa.
AB spune:
Sib si eu am probleme uneori. Incearca sa intri pe forum si sa dai click la Membri. Acolo iti va cere sa te loghezi. Vezi daca nu e ok pe acolo. Eu cand nu reuseam sa intru pe chat logata normal reuseam de acolo. Cred pur si simplu ca sunt doua parti de cod care verifica independent parola.
ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)
Adela99 spune:
Sibylle, nu cred ca de la nick ti se trage ca si io am probleme asemanatoare si nu-mi suspectez nick-ul :-)
io fac cum zise si AB, doar ca intru la mesaje private, ca asa apuc sa le si citesc (unde imi cere sa ma loghez si de multe ori imi reuseste) ... da' ii drept ca dupa aia pot sa-mi editez mesajele, sa scriu la zz sau ce-mi mai trece prin cap ... in schimb nu pot accesa link-urile puse in mesaje, trebe sa le copiez si sa deschid o alta pagina ... da' incep sa ma obisnuiesc
iileana spune:
Sibylle, poate ca zic o prostie, poate nu...
Acuma ca deja sint doua servere, unul cu link-ul vechi ( http://www.desprecopii.com/forum/ ) si celalalt cu http://forum.desprecopii.com/forum/default.asp , incearca-le pe rind. Eu l-am ales pe-al doilea, mi se pare ca merge mai bine....
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details