Aspirante peste 35 ani - cap 2-

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

NUCULE,fata dulce si la mine ar fi al patrulea pe care il fac si o sa-l fac...am ajuns nu sa ma tem dar sa imi fie
lehamite de un amarit de hsg
cind mai aud si unii medici ca`s un caz fericit pentru ca problema mea e una singura-trompele(una si buuuna!!!)
oricum sint curioasa cum se mai prezinta,pentru ca cred ca hidrosalpinxul a revenit de mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Nucutza am reteta de la GalinaRodica de pe forum si se face astfel: un borcan mic de miere, una sau doua(daca vrei sa fie mai concentrata) sticlute de tinctura de propolis si o sticluta de ulei de ricin se amesteca bine-bine. Inainte de fiecare masa cu o jumatate de ora se ia pe stomacul gol cate o lingurita (trei lingurite pe zi). Eu am doar 2 mese pe zi si iau cate 2 inainte de masa (deci sunt 4 lingurite /zi). Tratamentul se urmeaza mai multe luni la rand si e bun pt orice infectie . Ac tratam intareste sistemul imunitar si are un gust placut(zici ca e lichior).

Miki

Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Buna fetelor,

Si eu sunt o aspiranta peste 35 de ani, mai precis o varsatoare de 38 de ani, cu un avort spontan la activ.

A auzit vreuna dintre voi de dr. Cristian Gherasie? Daca da ce parere aveti despre el?

Oricum, ideea este ca sunt in cautarea unui medic ginecolog competent dar care in plus sa fie si OK ca persoana si care sa nu fie in permanenta "pe graba" si sa ma trateze cu superficialitate. Vorbesc din experienta, ma refer la ultima parte, din pacate.

Mergi la inceput

bine ai venit,VAL,avem aceeasi anisori,dar io`s leutz,da si tu mai multe detalii deacesta ca nu cred ca alfel iti va raspunde cineva la intrebare...macar din ce oras e???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

quote:
Nucutza am reteta de la GalinaRodica de pe forum si se face astfel: un borcan mic de miere, una sau doua(daca vrei sa fie mai concentrata) sticlute de tinctura de propolis si o sticluta de ulei de ricin se amesteca bine-bine. Inainte de fiecare masa cu o jumatate de ora se ia pe stomacul gol cate o lingurita (trei lingurite pe zi). Eu am doar 2 mese pe zi si iau cate 2 inainte de masa (deci sunt 4 lingurite /zi). Tratamentul se urmeaza mai multe luni la rand si e bun pt orice infectie . Ac tratam intareste sistemul imunitar si are un gust placut(zici ca e lichior).

Dumnezeule, ce-am scris ! E a 2-a oara cand fac o prostie din asta astazi. In loc ulei de ricin tb sa scriu ulei de catina. Iertati-ma dar cred ca se face simtita varsta si oboseala de azi noapte ca am stat pana la 1 pe forum si ma trezii la 6:30.

Dar dc ma gandesc eu bine cred ca va era de folos reteta cu ulei de ricin. Va rezolvati pb cu .

Miki

Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD

Mergi la inceput

mikishor,drag,mai lasa stresu,io asta searasigur dupa vreo 2 saptamini ca mi-a fost barbatelu plecat...asa k`s in ceea ce va doresc tuturor fara "monitorizari"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Da, Nasha ai dreptate, acum am observat ca la inregistrare nu am trecut orasul. Sunt din Bucuresti iar dr. Gherasie este la Spitalul CFR2. Oricum nu tin neaparat sa merg la el, era doar o posibila varianta. Poate imi puteti recomanda un medic de care ati fost multumite.

De dr. Parvu de la Elias ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

nasha, scuza-ma ca te intrerup din da' voiam doar sa-ti urez sa sporesti
miki, m-ai facut sa rad cu ricinul tau
Val, a scris ca e din Buc; n-am auzit de acest dr.; daca sunt probleme de fertilitate, mergi pe topicul cu scurtaturi la listele cu medici; eu n-am fost dar d-na dr. Cocei este cica f draguta; ar fi bine ca prima vizita sa i-o faci la cab particular unde are un pic mai mult timp probabil; succes sa faci cea mai buna alegere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Neata, gagigi!
Miki, mercic frumos. Chiar azi ma duc sa cumpar si m-apuc de preparat. Iar o sa zica printul consort ca fac vraji. Cind ma vede ca fac amestecuri si fierturi, ride de mine si-mi zice ca astea se fac la miezul noptii, pe luna plina si ca o sa-mi aduca si vreo pisica neagra, s-o pun la fiert. Da eu nu-l bag in seama, din conta, ii bag pe git si lui fierturile mele. Cit despre ricin, chiar ca n-ar fi fost bai, folosea si asta la o treaba foarte importanta chiar.
Val si eu tot varsatoare; de medicul de care zici, n-am auzit, eu merg la prof. la giulesti, am auzit de Tutunaru, nu stiu de unde e (intra si tu la paciente tutunaru si intreaba fetele ). O colega de-a mea s-a dus la Peltecu (Filantropia) era f. multumita si acum are 2 baieti gemeni. E f. rabdator. Toata chestia e sa te duci intii la cab. particular, orice medic (dintre cei buni, fireste) ai alege. Ca la spital nu prea au tp sa stea de vorba (pt. ei e rutina aproape). Pb e ca de obicei se fac programari la cab. part peste 2, 3, 4 luni chiar.
Nasha, fetita, asa te vreau, cu curaj. Si sa stii ca daca e doar de trompe, de multe ori de la HSG se desfunda. Poti sa-ntrebi si dr.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Peltecu este fff tare, frate, dar pt fete fara probleme de sterilitate la care am inteles ca nu se baga sau trebuie noi sa evitam; pt urmarire e super

Mergi la inceput