Aspirante peste 35 ani - cap 2-

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

bai, -telor !
v-ati dat batute ??? ... sau aplicati terapia aia sa nu va mai stresati ?
eu in jur de 01 iunie cand voi fi z2 voi afla cruntul adevar pe care-l presupun despre FSH si daca au din ce scoate macar vreun ovocit la FIV;
... ca in privinta ouatului, de 4 zile imi tot iese o a 2a liniuta dar paaaalida, palida de-mi vine sa
Dar, nu. Viata e asa de scurta, nu-i asa?
noi sa fim sanatosi !
pustoaicele subalterne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

SHEEEFA`s aici sa traiti!!!
viata e intradevar scurta de la o virsta frageda incolo asa ca hai sa o traim fara stres,cu optimism si otir de delasare!!!
lasa calculele ca daca e sa vina...vine si fara ele,si mai in cite o seara dupa o zi agitata ca sa vezi cum...sau ...ma rog,io atit pot face acu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stelutza_36 spune:

fetelor,
chiar, unde e toata lumea?
eu am propus deja sa revenim la oile noastre, dar nu stiu pe unde umbla ciobanesele ...

dj_mama, iti tin pumnii

va

Mergi la inceput

io`s aici acum,dar cred ca ies ca tare greu imi merge net-ul la ora sta,tocmai cind aveam si io chef de o hoinareala prin tot forumul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

Hallo!

Nucutza - am incercat, dar nu era nimeni acu vreo 3 zile.

dj mama - in ianuarie nu am mai observat nici eu vreo urma de "ouat", dar cu ceaiurile de cretisoara si coada-soricelului mi-a ....revenit, adica am vazut in perioada respectiva concentratia mucusului.

Pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Fetelor eu de cand iau Maca am un mucus f consistent si f mult vreo 3-4 zile pe luna . Asa ca dc ar fi sa mai dupa mucus inseamna ca ovulez f bine. Dar eu ovulez degeaba pt ca sotul are azoospermie. Inainte nu prea aveam mucus. Asa ca luati Maca si sa vedeti ce mai ouati.
Pupici pt pustoaice!

Miki

Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Buna fetite mici si fragede!
Apropo de subiectul tocat zile la rind, ala cu consti, eu v-am zis cam cum fac eu, dar am uitat sa va spun ca dimineata beau o cafea fierbinte si fum. 2 tig, ca altfel nu reusesc . Si tre sa fii calma, linistita; chestia ca eu nu prea am rabdare de obicei, dar ma stradui.
Miki draga, si eu iau Maca si am inceput sa am o scurgere, pt. ca de vreo juma de an nu mai am nici o scurgere, nici la ouat, nimic. Probleme e ca ieri z24, mi-au aparut o groaza de cosuri deasupra sinului drept si pe spate, m-am speriat, ca eu niciodata n-am avut asa ceva. E drept, inainte de CM mai apare cite un cosulet, pe ici pe colo, da asa ceva..., crezi ca poate fi de la Maca? Cit despre azoo, ne putem lua de mina, sint in aceeasi situatie. Dar nu ne pierdem speranta, nu?
Pupici dulci la toate pushtoaicele (si la alea mai mici).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Nucutza cosurile sigur nu sunt de la Maca. Maca regleaza hormoni si intareste sistemul imunitar. Cosurile si furunculele apar la prezenta stafilococului auriu. Ti-a iesit cumva la analize ac stafilococ? Eu una il am dar la mine nu-si face prezenta prin cosuri si mi s-a depistat la cultura secretie. El depinde unde este localizat. Fa-ti niste analize, o hemocultura de exemplu sau sa ti se recolteze din cosulet o proba. Dc spui ca au mai aparut .... Poti lua un tratament naturist cu miere ,propolis si ulei de catina amestecate. Dc te intereseaza ti-l scriu. Si altceva, dupa ce storci cosul sa pui tinctura de propolis.
Si dc zici ca tb sa ne luam de manuta cu azoo te astept si la subiectul azoospermie unde vei descoperi fete minunate.
Eu am uitat, cati ani ai tu?

Miki

Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD

Mergi la inceput

pushtani dulci!!!
io ce sa va mai spun ca sint kk pe mine de frica(cu toata)sa mai fac un hsg pe care mi l-a propus medicul de atita timp!!!
cind iesi din ritm e greu sa mai revii,dar sper sa imi adun curajul...il fac io nu`s cind dar pina in vara
si...atit,fiv NU fac am renuntat la idee care si asa era vaga pentru ca efectiv sint ingrozita de stimulari,hiperstimulari,tratamente si punctii cu sanse atit de mici!!!
sint lasa stiu dar asta mi-e optiunea pentru ca am patimit prea mult fara rezultat
oricum sint alaturi de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Miki, nu stiu daca am stafilococ, sper sa nu, ca m-am saturat de analize si de doctori si de medicamente; da-mi, te ror tratamentul naturist pe care-l stii tu. Pe fetele de la azoo le cunosc, sint minunate si am aflat o groaza de lucruri interesante; de altfel, le stiu pe toate, doar la durerea unei... n-am intrat, din motive psihologice; oricum, chiar daca nu am intrat acolo, sint cu sufletul alaturi de ele si de toate celelalte. Am 35 in cap(adica batuti pe muchie, ca in cap cred ca am mult mai putin).
Nash, curaj, eu am facut vreo 4 HSG, la mine n-a fost chiar asa de rau (nici bine, bineinteles). Si fii sigura ca toate sintem satule de medici, tratamente, proceduri si asteptare in zadar. Dar sa stii ca te sustinem si sintem linga tine, fetita mica. Sa vezi ca o sa fie bine.
Pupici.

Mergi la inceput