Mamici de sept-oct 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gheorghemaria spune:

Buna fetelor,numele meu este Maria si sunt o viitoare mamica de septembrie_octombrie 2006.Sarcina mea este de 18 saptamani si as dori sa ma inscrieti si pe mine in listuta voastra, asa ca am sa va dau datele mele.Ultima menstruatie a fost pe 3ian si sunt inscrisa la dnul doctor Urleteanu la Sf Pantelimon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Roxana felicitari pentru noul apartament!Sa-l stapaniti sanatosi si sa aveti o viata minunata in el!

Osna imi place numele ales!Am completat!

Alexxia habar n-am ce sa-ti zic....ca noi la capitolul comunicare intre parteneri stam fff bine(nu neaparat acum ci tot timpul, iar acum in special). Asa ca....Bafta la referat!

Carmen tin pumnii sa iasa bine analizele!

Floricika habar n-am cum se calculeaza cu lunile!

Mie mi-a zis sa iau fier(am si uitat cred ca va zic)....pentru ca voi naste prin cezariana si sa am "rezerve" ca voi pierde ceva mai mult sange decat la nasterea naturala. In rest nu iau nimic ci doar pap bine!

Mey fetelor si eu beau apa f multa( aproape 2 litri jumate pe zi), dar noaptea sunt atat de obosita ca nu ma pot trezi sa merg la baie(si nu ca n-as avea nevoie....) asa ca fug direct acolo cand se miorlaie fiu-meu dupa lapte(adica pe la 5-6)!
Macar un lucru bun dc mai ai un copil e ca dormi dusa noaptea(cu tot cu vise prostesti sau altele....esti prea obosita sa ai insomnii)!

Pupici!

Ioana(21+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Floricika, eu ma iau dupa Odiseea sarcinii, de pe prima pagina DC. Conform site-ului, intram in a 6-a luna incepand cu saptamana 23. Deci eu de joi intru in a 6-a luna. Si tu la fel, ca avem aceeasi DPN.
Fetelor, nu va mai stresati! Eu deja imi fac griji ca sunt o mama denaturata: n-am nici cele mai mici emotii in ceea ce priveste eco morfo de pe 18 mai. Adevarul e ca am si multe chestii pe cap la care sa ma gandesc pana la acea data si care imi cam ocupa mintea...
Fetele care ziceau ca li se face somn la serviciu: si mie tot de pe la 16 incepe sa mi se faca somn. Tragedia mare la noi e ca avem si tentatia sub nas: intr-una din camere s-a amenajat un dormitor pentru sefu' sa se odihneasca. Numa' ca sefu' inca nu s-a intors de la recuperare (a suferit un preinfarct) asa ca...atunci cand nu mai pot de spate ma intind pe canapea. Si pe cuvantul meu daca nu imi vine sa doooorm. Noroc ca mai iau cate o colega cu mine sa ma tina de vorba! Ei, cele care se gandesc la prenatal sunt fericite da' eu vreau sa merg la servici pana in ultima clipa daca pot, ca nu-mi permit financiar sa intru in prenatal de la sfarsitul lui iulie...
Gata, ca m-am lungit...

21+ &
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Anangel, merci mult de raspuns, am inteles. Mai, pana la 9 luni sa te duci la serviciu? Mi se pare cam stresant atat pt tine cat si pt bebe. Cat se da in prenatal? Ai grija de tine.

Floricika 21+ cu
Poze

Mergi la inceput

Floricika cred ca 80% din salar primesti in prenatal.Nu-i asa fetelor?Poate stie vreuna dintre voi mai bine si ne lamuriti!

Lexi am o maaaaaaaare rugaminte la tine: ai un link lung de tot la semnatura....nu poti sa-l faci scurt(sa-ti apara numai bebe sau ce vrei tu la semnatura, fara link)?Ca ne cam lateste pagina....sau numai la mine e asa?

Pupici!

Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Laliq si Sibylle, felicitari pentru [baiettei].

Roxana01, felicitari pentru noua locuinta, sa o stapaniti sanatosi si sa fiti fericiti.

Si noi astept cu nerabdare echo morfo pe 26 mai ca sa mai vedem ce mai face bebelina. Cat despre mersul la toaleta intr-adevar si eu de 2-3 ori pe noapte, pt ca beau muult.

Pt constipatie am inteles ca ar fi bun kiwi, iar strugurii cica constipa din cauza samburilor. Asa ca sunt de evitat.

Adameasa multumim pt povestirea nasterii. Ce bine ar fi sa povestim si noi la fel. Duminica cand am vazut documentarul, asa m-a apucat o fricaa, eram si singura acasa, simteam ca nu mai am aer. Ti-am citit intr-o zi si jurnalul lui Luca. Am raaas de am lesinat. E absolut adorabil. Sa iti traiasca. Pana la urma o sa il citeasca si sotul meu , ca atat i-am povestit...

Va pup si aveti grija de voi
19+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/alina_dragan2002/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Itzy-Bitzy

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pufymic

Lexi am o maaaaaaaare rugaminte la tine: ai un link lung de tot la semnatura....nu poti sa-l faci scurt(sa-ti apara numai bebe sau ce vrei tu la semnatura, fara link)?Ca ne cam lateste pagina....sau numai la mine e asa?

Pupici![/orange]

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik[/b]

Uite ca am tinut cont de rugamintea ta si am sters link-ul de tot. Asta pentru ca daca scriam in loc de link "Varsta lui bb" de exemplu, nu mi se mai incarca pagina respectiva. Nu ma intreba de ce, dar stiu ca si Ralukutza a patit-o.
Si eu stiu de prenatal ca se dau 80 sau 85%...

21+ &

Poze diverse
Poze cu bebe

Mergi la inceput

Lexi fix la fel am patit si eu ca tine(am pus link de la ticker in semnatura si nu mergea cand il deschideam, asa ca am facut altul cu varsta lui bb mic pe lilypie.com si pe ala il pot deschide).
Incearca si tu pe lilypie dc vrei(numai dupa ce-l creezi aia nu-ti dau link-ul direct cum se intampla la ticker si trebuie sa-l scoti tu din link-urile alea BBCode, habar n-am cum le mai zice....).
Sper ca nu te-ai suparat ca ti-am zis....!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

hello burticutze
fetelor uite aici cateva articole legate de indemnizatie:
Legea nr. 19 / 2000, publicata in Monitorul Oficial nr. 140 din 1 aprilie 2000, privind sistemul public de pensii ai alte drepturi de asigurari sociale, care a intrat in vigoare de la 1 aprilie 2001, nu foloseste notiunea de concediu de maternitate, ci pe aceea de concediu pentru sarcina si lauzie si se refera la indemnizatia de maternitate.
Potrivit articolului 118 alin. 1 din aceasta lege, asiguratele au dreptul pe o perioada de 126 de zile calendaristice, la concediu pentru sarcina si lauzie, perioada in care beneficiaza de indemnizatia de maternitate. Prin asigurate se intelege persoanele fizice asigurate in conditiile legii 19 / 2000 si care pot fi cetateni romani, ai altor state sau apatrizi, pe perioada in care au, conform legii, domiciliul sau resedinta in Romania. Asiguratii au obligatia sa plateasca contributiile de asigurari sociale.

Conform articolului 120 din legea nr. 19 / 2000, cuantumul lunar al indemnizatiei de maternitate este de 85% din baza de calcul ce se determina ca medie a veniturilor lunare din ultimele 6 luni, pe baza carora s-a stabilit contributia individuala de asigurari sociale in lunile respectiva.

pufymic te rog sa pui si la mine -maternitatea Oradea- dr. Rotaru Radu- multumesc mult-
la toata lumea

20
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lehoramona/my_photos

Mergi la inceput

1, 2, 3 proba de...semnatura. Ia sa vedem, merge?

21+ &

Poze diverse
Poze cu bebe
Varsta comoricii noastre

Mergi la inceput