Mamici de sept-oct 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 2
martha78 spune:
Buna burtici!
In sfarsit am reusit si eu sa intru, caci de 2 zile n-am reusit ca mi s-a stricat mouse-ul si a trebuit sa iau altul ![]()
Am fost si eu ieri la doctor, insa sunt un pic dezamagita ca nu mi-a facut si ecografia, decat mi-a zis ca e bine si ca colul e inchis, si eu asteptam mai multe informatii; se pare ca va mai trebui sa mai fac o eco..voi cate ecografii morfologice ati facut pana acum?
osna spune:
buna dimineata dragele mele burticute
laliq si sibylle FELICITARI PT. BAIETEI!!!
roxana felicitari pentru noua casa.si eu abia stept sa ne schimbam odata apartamentul din romania ca mi se pare asa mic(este apartament cu o camera..putin mai mare decat o garsoniera normala)
noi ne-am decis asupra numelui,ramane MATEIasa ca rog fetele sa ne treaca si pe noi pe listuta.
am avut un week-end destul de agitat,noaptea bebe s-a apucat de facut gimnastica si nu am putut dormi deloc.cred ca merg de 4-5 ori la wc noaptea.beau foarte multe lichide ziua ca sunt setoasa de felul meu iar noaptea este jale.si am avut niste dureri de burtica mai neobisnuite/pentru mine asa ca am sunat repede medicul si mi-a spus ca este din cauza bebeului care creste si are nevoie de spatiu![]()
acum imi fac planuri pentru vacanta in romania,eu abia astept fetelor.vom sta 2 saptamani acolo daca este vreo fata din timisoara mi-ar place sa ne intilnim.
va doresc o zi minunata!!
alexxia spune:
'NEATZA BURTICUTZE!
Am intrat doar sa va salut pentru ca sunt dupa o sesiune de cursuri intensive de logopedie si sunt franta de oboseala.
Astept sa am putin ragaz sa citesc tot ce ati scris.
Va pupacesc si va doresc o saptamana faina.
Alexxia
Si inca ceva, ati putea sa ma ajutati ?
Trebuie sa fac o lucrare despre comunicarea intre parteneri in timpul sarcinii. Daca aveti timp si dispozitie imi puteti scrie pe PM cu este comunicarea acum cu partenerul, ce este bine, ce ar mai trebui imbunatatit, unde nu va intelege, etc.
Va multumesc
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia
16+ si Ruty
4,10 ani
POZE : http://photos.yahoo.com/alexxia_oana_bunea
JURNAL http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?member=1865
Georox spune:
Buna !
Ce ritm la scris aveti ! Eu nu reusesc sa tin pasul cu voi. Cauza : Sunt foarte ocupata la serviciu,insa acum am intrat si eu sa vad ce mai faceti. Si am costat ca printesele nostre vor avea de unde sa-si aleaga printii.
Felicitari mamicilor care au aflat ce au.
Eu sunt bine ,bebe se misca, e activa, insa tati inca nu o simte, iar aseara la cat de obosita eram ea avea chef de zbenguiala. Noroc ca am adormit, pana la urma. Lunea viitoarea e marea intalnire cu Iosup. Sper sa fie in grafic !
Martha eu voi face doar doua eco morfologice. Prima a fost la 14 saptamani, iar urmatoarea si ultima va fi cea de saptamana. viitoare.
pe burtici ! Si sarcini usoare in continuare !
ramomar spune:
roxanafelicitari pentru noul apartament! sa il stapaniti santosi si fericiti
in legatura cu numaratul minutelor si cu somnul la birou..., am crezut ca eu sunt singura, dar se pare ca mai am partenere
mie nu numai ca mi-e somn (mai ales dupa-masa), dar ma apuca si disperarea ca nu pot sa ma concentrez deloc la atributiile mele si le tot aman de la o zi la alta![]()
asta e, ma consolez cu gandul ca oricum mai stau mai putin de 3 luni si o sa plec in prenatal, mai bine zis ma gandesc la ingerasul ce se va naste si uit de toate![]()
pupic la toata lumea
20 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lehoramona/my_photos
mephala30 spune:
Salutare!
Laliq si Sibylle, felicitari pentru
.
Sibylle, cum asa, cu DPN 14 oct si esti in 18 saptamani? Nu inteleg cum a calculat medicul...
Roxana01, felicitari pentru noua locuinta!
Am fost dimineatza la analize, diseara merg si dupa rezultate. Apoi vom vedea daca e nevoie de vitamine.
Pupici!
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
mephala30 spune:
Uitasem: lasati stresul si paranoia deoparte! Cele 9 luni vor trece repede si veti realiza ca nu v-ati bucurat de aceste momente frumoase si poate unice!
Asta vreti?
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
floricika spune:
Buna burtici
Am trecut sa va urez o zi buna, si va rog nu va mai stresati!!!(Raluca si Sephora)
Floricika
21+ cu 
Poze
martha78 spune:
Laliq si Sybille felicitari pentru baietel!
Laliq, sper ca esti bine si cu anticorpii si ca nu au mai crescut..
Floricika, cred ca de la 21 de saptamani, dar nu sunt sigura 
23 sapt cu