Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (88)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Beatrice, al tau doarme cu biberonul pt ca si-l tine singur, da' a mea e printesa rau. Ii tin eu biberonul. Sper sa n-o ducem asa pana se marita:) Cand termina de baut imi intoarce spatele, baga degetul in gura si doarme.

Tdi, Monu, Andutzi, Oana, multumesc! Cred ca de la dinti a fost. Sau nu..? Cert e faptul ca azi s-a trezit fara febra. Ciudat..

Desenul din camera este in faza de proiect. Am vb ieri seara cu desenatorul si am stabilit detaliile. Mai putin "floricelele si merele pe care le facem la fata locului", vorba lui. Acum ma amuz cand recitesc mail-ul pe care i l-am scris..Imaginat-va ca am descris desenul, ipostazele personajelor, amanuntele gen floricele, mere..:)Ieri seara s-a apucat de schita. Cred ca azi mi-o trimite. N-am ales un desen gasit pe net tocmai pt a fi ceva original, asa ca am cautat personajele in dif ipostaze si am gandit asa tematica. Sper sa iasa frumos. Mi-a trimis ieri o poza cu o lucrare de-a lui,dar era unul din desenele de pe site. Reusit,n-am ce zice. Sunt f curioasa si nerabdatoare.

MAMICI, dupa ce si cel mai mititel va implini 1 an, nu mai avem grup de bebelusi. V-ati gandit cum sa ii numim in loc de "bebelusi de mai-iunie"? Propuneri. Copilasi, nazdravani, pitici? Idei, propuneri...mai avem un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Bia mea dupa ce termina laptele sau ceaiul arunca sticluta afara din carucior sau patut nu conteaza daca suntem acasa sau afara... eu le culeg de pe jos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Adina, eu prefer totusi copilasi. Nu ma incanta prea tare alte denumiri, dar ma supun majoritatii fara sa comentez .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

LA MULTI ANI copilasilor care implinesc astazi un anisor: ANA (Carolinah) si David (Mstroie) Sa fiti sanatosi si sa aveti o viata fericita !

In ce priveste denumirea capitolului, nu am nici o preferinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

La Multi Ani Ana!
La Multi Ani David Mihai!
Sa cresteti mari, sanatosi, sa aveti o viata plina de bucurii si satisfactii!

Androix, multumesc mult pentru informatii . Imi inchipui ce greu trebuie sa-ti fie sa stai singura cu Filip toata ziua. Eu am observat ca ziua trece mult mai usor daca petrec mai mult timp in deplasare decat acasa. Mai lasa-le si tu in colo de treburi si de smotru si iesiti mai des la aer, faceti plimbari in parc, vizite pe la prieteni.

Ioana
, felicitari pentru dintzisori! Acum ca ati mai trecut un hop poate o sa fie mai linistita Ana. Cat despre informatiile referitoare la sarcina sa sti ca nici eu nu am apucat sa imi reinprospatez memoria si nici nu stiu daca o voi face prea curand. Nu mai are acelasi farmec ca prima data, poate si unde sunt si incordata si tensionata acum.

Dadym, de ce zici ca nu e reusit tortuletul? Mie mi-a placut foarte mult. Iar Robert are o fatzuca de strengar de iti vine sa-l mananci!

Maysa, multumesc mult! Daca nu spuneai tu nici nu observam schimbarea de la listuta! Rares bag seama ca se uita prea mult la TV - sti reclama aia la detergent cu bebelusul care isi baga mana in tort si se sterge pe mami?

Loreen,mai ai putintica rabdare, dupa cum ai experimentat pe propria piele nici un copil nu se aseamana cu altul asa ca trage si tu sperante ca bb3 va fi inversul Deliei! Multa sanatate tie!

Gabitza, multa sanatate! Of... si eu am probleme cu urechile, chiar am perioade cand imi curge ba una, ba cealalta, sper sa existe un remediu sa te vindeci repede!

Teddy, v-am vazut pozele, foarte frumoase sunt! Mai si ce de torturi ati avut! Tricicleta ati luat-o de acolo sau ati primit-o de aici? E tare mandra Alessia calare pe ea!

Eu nu am mai intrat in ultimul timp din varii motive. Unul ar fi ca scrisesem un mesaj kilometric, raspunsesem tuturor in parte si mi-a dat Maya un picior peste tastatura de mi-a disparut mesajul pe plaiuri nevazute! M-am enervat tare, am inchis computerul si doua zile nu l-am mai deschis.

Apoi sunt cu nervii la pamant, al meu sot s-a trezit vorbind prin casa si a creat niste discutii si o situatie fara iesire. A tinut-o sus si tare cu ce nu-i convine lui de parca ai mei ar sta cu noi, nu noi cu ei. Mama s-a suparat tare si desi nu imi spune nimic se vede clar ca a deranjat-o atitudinea lui. I-am spus si eu ca daca nu-i convine asa sa vina el cu alta solutie si evident ca nu sunt alternative, decat sa ne mutam cu chirie si tocmai asta ne-ar lipsi acum.

Tragem sperante sa ne luam o casa imediat ce vinde maica-mea un teren pe care il are la 20 km de Bucuresti si pe care mi-l promisese de dinainte sa ma casatoresc. Acum e o situatie foarte delicata, desi avem speranta ca firma va merge bine in vara asta, deja avem destule contracte, eu nu am puterea sa ma bazez pe nimic.
Il inteleg si pe el ca e incordat si ca tocmai faptul ca se vede constrans sa aiba un anumit fel de viata il nemultumeste, dar nu inteleg de ce cu ceilalti nu are aceeasi rabdare pe care o are cu mine, de ce nu reuseste sa se faca cunoscut asa cum il stiu eu si prietenii nostri cu care ne petrecem mai mult timp impreuna.

Maya este dominata de aceeasi energie devastatoare ca sa nu va mai spun ca a avut o criza de nervi ce m-a pus pe ganduri. Am luat-o de la prelungitor si de nervi a inceput sa urle, sa se traga de par, sa se zgarie pe fata si in final si-a bagat degetele pe gat sa vomite. Am lasat-o in pace, nu i-am dat atentie,apoi i-am explicat ca nu are voie acolo; chiar nu stiu cum sa reactionez la faze din astea.

Vorbeste intr-una, ieri cand l-a vazut pe taica-miu la usa, care venise dintr-o delegatie de 2 saptamani, l-a strigat pe nume "Ghigi".
A invatat sa faca ca curcanul, e tare caraghioasa cum face cu limbuta sa-i iasa sunetul intocmai. Pe taica-su il striga Dan, "tata" zice foarte rar, la pestisori le spune "fishy-fishy", stie cum face calul, pisica, rata, vaca, masina, aspiratorul. In schimb nu vrea sa mearga. Merge putin tinuta de manute si se lasa pe vine. Daca sta sprijinita de ceva am observat ca nu mai face pasi ca inainte, sta pe loc pana oboseste si se lasa in fund.
Daca o rogi sa te pupe iti plesneste cate una de zici ca nu e adevarat, te iubeste si pupa numai din proprie initiativa si vad ca face asta din ce in ce mai des. Cand ies cu ea afara si pune cineva strain mana pe ea incepe sa gesticuleze si zici ca te cearta, ce mai, e catza mare!

De mancat nu mananca foarte bine, pacalita ia cateva guri si apoi protesteaza. Trebuie sa merg din nou cu ea la doctor. Se face o saptamana de cand am terminat tratamentul si mari schimbari nu se vad.

Maine am programare la endocrinolog si voi face si o ecografie. Zilele astea am fost asa de prinsa cu tot felul de probleme ca am si uitat ca sunt din nou. In afara de stari de greata din cand in cand vad ca e bine pana acum, pare sa fie o sarcina usoara, sa vedem ce va fi dupa confruntarea cu medicul.

Va pup mult si uite ca din vorba in vorba m-am intins cam mult! Unde e Elisor sa-mi faca concurenta?

Tina si Maya
Pozele noastre
Maya la 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

E o vreme afara de-ti vine sa-ti bati copiii, vorba aia...noroc ca Alyssa-i cuminte
...ufff, tare nasol e sa fii blocat in casa!
ca sa fie tacamul complet mai zboara si cretinii astia de americani de la baza nato cu avioanele lor idioate pe aici si duduie geamurile de la ce zgomot fac... la un moment dat am crezut ca o se prabuseasca vreunul pe casa si-am sarit s-o iau in brate pe pitika, se speriase si ea de zgomot si dadea sa planga....offf nenorocitii naibii!

Beatrice - iti trimit o felie de tort, mi-a mai ramas ca facusem 3!. cat despre test, bine ca e nagativ ... nu mai vrem sa facem alt bb, adica as vrea dar riscurile sunt foarte mari asa ca mai bine ma bucur de ce am! Alyssa adoarme uneori in timp ce bea lapiticul dar scapa biberonul din gura sau il scuipa cand nu mai vrea. Cu alesul nik, nu i-am facut tava pentru ca aici nu se obisnuieste (nici eu nu aveam habar de asa ceva pana am auzit de la voi ).
Danelutza - buna vorba! io noroc cu pitika...asa mai scap de alea alea ca destul mi-a fost, ma trezea si noaptea de mai multe ori!
Ai vostri soti fac la fel?

Azi trebuie sa mergem la motzatul Denis, amicu lu fii-mea...erau colegi la salonul de bebelusi acum un an. ca sa vedeti ce mica-i lumea...parintii lui sunt romani si ne-am mai vazut pe vremuri la un revelion, cand ne-am intalnit la spital am avut o surpriza foarte placuta! din pacate ne vedem rar ca stam in orase diferite.

Ati vazut careva filmul Madagascar (sau: mai e careva in afara de mine care nu l-a vazut?)...am incercat azi impreuna cu Aly dar fara prea mare succes, i-a placut totusi ca voia sa se catzere pe tv sa prinda leul insa n-a avut suficienta rabdare!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

...azi n-am felicitat nou-intratii in clubul de un an!...asadar
LA MULTI ANI
ANA
DAVID - MIHAI

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

ce marime sunt incaltarile copiilor vostri?
are cinevavreun tabel estimativ cu masurile/varste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Adina, daca te referi la marimea piciorului nu cred ca gasesti tabele. Pt. celelalte dimensiuni stiu ca sunt. Daduse cineva un link la un site, unde introduceai greutatea si inaltimea si iti spunea daca e in grafic.

Uite ce am mai gasit, asa in viteza: http://www.keepkidshealthy.com/growthcharts/

Stefan are incaltaminte intre numerele 20 si 22, depinde de model. Sa zicem 21, ca e media .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Mercedes vrem a ne luam si am tot intrebat in stanga si in dreapta pe la noi si am ramas cruciti la preturi...oricum ramane clar varianta Germania unde ajunge pana la 9-9500 de euroi model din 2003-2004 pe 1,8 diesel...

Adina vai ce frumos face Ema...mortala...si ce mult s-a schimbat ...
La picior nu cred ca se potrivesc intocmai masuratorile...eu am la Delia si 18 dar si 20 ,in functie de calapod...si merge la el de bine si cu unii si cu altii...

Florentina tin pumnii si ai mei si ai fetelor sa-ti iasa analizele bune...dar cu bb3 nu ai sa ma vezi pe mine...azi si-a luat Delia o portie de labe la cur pentru ca numai tampenii a facut printre cele mai semnificative fiind aceea ca era sa-si bage un stativ cu jucarii direct in ochi,cu toate ca mai incercase asta odata...
Si la mine Bianca a fost inversul Deliei...asa ca ramane doar gand bb3...

Daniela pe mine plodu ma trezeste in creierii noptii nu barbatul...vai de mama lui daca ar indraznii cumva sa incerca sa ma trezeasca pentru varii motive care mai de care mai tembele...deci noaptea e facuta sa dormi,cel putin pentru mine in momentul de fatza...

La gratare..., In parc si Un an

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput