Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (88)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

LA MULTI ANI! BAIETELUL MEU SCUMP SI DRAG
LA MULTI ANI ANA!
David si-a facut cadou de ziua lui o raceala cu temperatura si muci kilometrici, dar nu ii curg se aud inauntru si daca ii trag cu popa ies siroaie.
Probabil ca a racit duminica ca l-a imbracat nasa in pantaloni scurit si maneca scurta si e un frig in casa.
Mai dar ce copii vorbareti aveti, al meu nu zice decat mama tata baba si de-ale lui.
Mygirl wow 8 luni singure eu am fost decat 3 zile si cand avea David vreo 5 luni si mi-a fost foarte greu, deobicei seara cand vine tasu de la servici intra el in actiune si eu ma mai relaxez.
Nu stiu ce sa-i mai fac la copchilul asta ca nu vrea sa stea incaltat nici macar cu sosetele eu le pun el le da jos. Am incercat sa-i pun niste sandalute ca aluneca pe parchet dar nici o sansa pana la urma trebuie sa cumparam un covor mai mare sa acopere cat mai mult loc din parchet.

Mari si DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Am uitat ce i mai important
La multi ani copilasilor ANA si DAVID MIHAI care azi implinesc un anisor si bebelusei SARA care implineste 11 luni!!! sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de familiile voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Buna dimineata!
ufffff, pisicii masii ca m-am suparat! pai ziceti voi daca asta-i treaba...te culci tarziu, te scoli noaptea de zeci de ori la copil si dimineata te bazaie barbatul cu datoria conjugala cand nici n-a deschis bine okii! noroc ca pitika a fost iar pe faza si a dat alarma in mijlocul programului artistic!

in alta ordine de idei aici e vreme super naspa si ploua cu galeata, Alyssa tuseste de rupe si eu la fel, n-am chef de nimik dar asta nu-i o noutate.
am uitat sa va zic ca mi-am facut test de sarcina, ma simteam cam aiurea si "vedeam" deja simptome la tot pasul...ei bine: e negativ! (din fericire!)

vad ca aveti vorbareti nu gluma! dragii de ei! Alyssa ma innebuneste cu tata, mai nou la toate le zice tata, inclusiv mie! in rest zice papa' (si creste inima-n tac-su de numa'), baba mama (adica eu), pappa, apa, buba, da. pe limba ei turuie dar nu pricep nimik .

am vazut si noi o gramada de poze, super bebelusi - pardon! copilasi... torturi si altele. avem copii mari!

Gabitza - fa tratamentul si sa auzim vesti bune! multa sanatate!
Babygirl - . super ideea cu desenul, asteptam poza cand o fi gata! cu febra de la dinti e tare discutabil, eu zic ca se poate (din cauza agitatiei copilului, durere) dar sa nu fie valori mai mari de 37.5...peste e de la altceva, cel mai probabil burtica, fiind vulnerabili in aceasta perioada e mult mai usor sa fie afectati de virusi si microbi care in mod normal nu fac nimic.
Loreen - tare greu trebuie sa-ti fie cu capricciosa mica, stiu ce inseamna sa nu dormi ca de un an practic sportul asta, hai sa ne consolam cu ideea ca e o faza trecatoare, or avea si ei motivele lor sa ne frece in halul asta, parerea mea. cu fierea am inteles ca poti sa faci crize si dupa ce ti-ai scos-o...s-atunci care o fi vrajeala de se scoate?! sa te faci bine!
Mercedes - o masina ca nick-ul tau ar fi ideala! eu nu prea ma mai pricep la masini...alea tip combi sunt ideale pentru familie ca ai mult spatiu, cu copiii parca ne mutam de cate ori plecam undeva. din ce mi-aduc aminte Fordurile sunt destul de rigide pentru drumurile din RO si nu rezista prea mult...parca Opel e ceva mai bine dar nu cu mult. am inteles ca Renault face masini cu suspensii potrivite in cazul asta. daca spun prostii, dati cu rosii! acuma mai depinde si de starea in care sunt masinile respective...

imi cer scuze daca am omis pe cineva...revin mai tarziu.

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

LA MULTI ANI ANA si DAVID MIHAI. Sa cresteti mari si sanatosi inconjurati de dragoste si bucurii.

LA MULTI ANI SARA. HAi puiule ca mai ai putin si papi tort

Adina noi avem experienta in a face febra de la dinti. Deci se poate, depinde de copil.

Noi suntem bine, astept sa se trezeasca fata sa o scot afara ca ieri a facut ca trenul prin casa.

Ma simt tare obosita. Abia astept sa intre sotul in concediu si sa plecam din Bucuresti.

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Mercedes depinde pentru ce vreti masina...noi avem un Astra si este mica pentru cate avem de carat cand plecam undeva,iar acuma decizia finala a fost sa ne luam un Zafira pentru ca eu una m-am saturat sa tot imprumut masini de la prieteni pentru concedii,eventual sa mai raman si cu ele in drum...iar la Ford nu ma pricep ca nu-mi prea plac...eu tot cu Opelul am intimitati,iar pentru sufletelul meu amarat voi vrea sa-mi iau un Corsa si asta cat de curand ca m-am saturat sa ma milogesc la barbat sa-mi dea masina...oricum mai mult sta la mine,numai ca exact cand imi trebuie nu o am...

Tdi da la naiba cu toanele lor...ca toti au toate ba unul ba altul si toti ma freaca pe mine...si io cand am draci nu am p ecine freca...oricum in adancul meu eram convinsa ca Delia va fi groaznica avand oarece banuieli si se vede treaba ca incep sa am dreptate...nu doarme de la 6 de dimineata este ora 10 si sigur si azi va fi o copie fidela a zilei de ieri...numai ca eu nu ma simt mai bine ca ieri si cred ca cineva o fura pe tema asta...
Fierea la mine nu mai este de 12 ani asa ca nu are ce simptome sa mai dea...si am luat-o prin eliminare ficatul sau rinichiul,ori amandoua...

La gratare..., In parc si Un an

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Mercedes, am inceputul serviciul in februarie. Nu stiu cat de inspirata a fost alegerea, dar asta e .

Nu ma pricep la masini, totusi as opta pt Zafira. Mi se pare mai de familie.

Multa sanatate lui David!

Tdi, si voua sanatate!

Gabitza, il treci si pe Stefan cu 10,800 kg si 82 cm la 1 an?

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

loreen- ati luat sau vreti sa luati zafira? eu ma crucesc ce diferente de preturi sunt vorbesc de second intre cele direct din germ si cele deja aduse in tara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

LA MULTZI ANI, ANA !
LA MULTZI ANI, DAVID MIHAI !
LA MULTE LUNI, SARA !

LA MULTZI ANI, COPILASI, SA CRESTETI MARI, VOINICI SI SANATOSI SI SA ADUCETZI MULTE BUCURII LA PARINTZI.

TDY, mama avea o vorba, copilul cere tzitzi, barbatul cere... si nu mai apucam sa ne odihnim.
Loreen freaca-l si tu cind vezi ca doarme mai bine, trezeste-l si dupa... n-o sa te mai trezeasca cind vede ca dormi.
Gata am vorbit destule pe ziua de azi, revin mai tirziu.

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Teddy, tare mai, faza cu copilul in timpul distractiei!... Nasol ca nu ti-a iesit totusi testul... Poate data viitoare...
Gabitzam, ai mai, ce nasoala treaba. Sanatate multa... Off!

Mai ai vostri mai adorm cu biberonul in gura? Ca Alex are obiceiuri din astea trasnite si acuma doarme si il tine cu dintii, desi este gol! Asa ceva...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Mstroie, vazut poze cu motatul. Dar ati avut par, nu gluma... Noi nu avem asa mult par, o sa vedem cum o sa il taie... Yamii, tortul...

Teddy, frate ce frumusele sunteti si ce tort bengos ati avut si voi... Yamiii ce as mai manca nu gluma... Nu mai stiu ai zis ce a ales?

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput