ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un copil!
Raspunsuri - Pagina 6
Ioanatugs spune:
ALIANAALEX multumesc pentru sfaturi!
O sa cer maine si parerea altui medic, am
progamare la dr. T. si o sa iau dupa aceea
o decizie, buna sper!
Cu drag Ioana Tugs
Ioanatugs spune:
ALINAALEX i-ti multumesc pentru incurajari! Ne-ai dat azi cele mai bune vesti pe care le poate primi cineva care astepta de mult timp savina barza!
Incerc din nou sa pun poze:
http://us.f536.mail.yahoo.com/ym/ShowLetter/STA60736.JPG?box=Inbox&MsgId=9360_62191_2446_1688_4882795_0_2811_6328931_3604356260&bodyPart=6&filename=STA60736.JPG&Briefcase=1&tnef=&VScan=1&YY=7905&order=down&sort=date&pos=0&view=a&head=b&Idx=1
Cu drag Ioana Tugs
Amely spune:
Fetelor, mai ales mamicilor fericite, sunteti niste dragute ca intrati sa ne incurajati! Mi se par minunate reusitele voastre, si ne dau si noua sperante ca SE POATE!
Ioana, intr-adevar si eu sunt un pic pe ganduri daca sa fac Diphereline, dar cred totusi ca o sa incerc mai intai cateva luni pentru bebe, inainte sa iau decizia asta. Poate...cine stie? Oricum, mai am o saptamana de gandire, pana imi vine CM...
Alinuche, de cat timp incerci pt. bebe? unde ti-au gasit endometrioza? Si eu zic, ca si Ioana, sa nu disperi ca sanse sunt, mai ales acum, dupa a doua laparo. 3 luni nu inseamna nimic, poate tocmai a patra este cu noroc!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Amely spune:
Ioana, din pacate link-ul cu pozele nu se poate accesa, nu stiu de ce...in schimb a largit rau pagina. Poti sa editezi mesajul si sa il stergi, sau sa pui unul mai scurt? dulce
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Amely spune:
Se face in orice zi a CM, la Medicover - parca in jur de 30 RON (cu aproximatie)
Pozici cu noi
Ioanatugs spune:
ANYA ..LA MULTI ANI !!! Haideti fetelor sa cantam : Multi ani traiasca..
Cu drag Ioana Tugs
Ioanatugs spune:
AMELY incearca tu, te rog sa redresezi pagina, daca vrei, eu plec la medic, la dr. T
Vorbim mai tarziu !
Cu drag Ioana Tugs
alinuche spune:
Salutare fetelor,
Nu sunt asa disperata, cu toate ca mai am uneori si astfel de stari. Mi-am pus mare baza in homeopatie acum caci vreau sa reglez odata organismul.
Eu incerc de 3 ani sa fac bb. Am descoperit endometrioza ecografic. A fost numai pe ovare. La voi nu s-a vazut ecografic? chistul meu cel mai mare avea 4 cm.
Am facut 2 laparo intr-un an de zile, dar cred ca nu era necesar. Parerea mea este ca medicul prima oara nu a curatat tot caci la 3 luni am fost la eco si endometrioza tot acolo era. Deci eu sunt un caz aparte cu 2 laparo. Si as face-o si pe a 3 daca ar fi cazul, sincer va spun, nu aveti de ce va teme. Eu mai am 2 operatii la picior (ruptura tibie si peroneu) si au fost mult mai nasoale decat o laparo. Mergeti cu incredere la laparo ca nu e asa o tragedie.
Acum ii dau cu homeopatia, caci problema la mine este excesul de foliculina care se depune pe ovare sub forma endometriozei. Sper sa fac ceva cu chestia asta, caci daca nu FIVul ma mananca si nu prea imi surade ideea.
Va pupacesc, si sper sa ne vedem toate candva cu un bbic
lauravoinicu spune:
Intreba cineva pe pagina anterioara: endometrioza este in directa dependenta de hormonul estrogen; nu ACO dau endometrioza, ele chiar sunt indicate de catre unii dr ca si tratament al acesteia (se pare ca fara vreo mare eficienta).
Eu sunt cea care intreba de ACO , dar nu neaparat de ACO intrebam , in special de Cyclo-proginova care citind prospectul am vazut ca in mare parte contine estradiol valerat , eu l-am luat acum vreo 2 ani pt amenoree 6 luni de zile , iar acum cand am descoperit ca am endometrioza ... m-am tot gandit de unde? Nici macar dr. nu stie cum am facut eu asa ceva ( eu neavand ciclu deloc ).Voi ce ziceti o fi de la pastilele astea ? Pe prospect scria si ceva de genul asta :
Publicatiile de specialitate contin recomandari detaliate, intre altele referitoare la urmatoarele teme: necesitatea examenelor ginecologice si in general a celor medicale, posibilitatea unor tumori hepatice, risc de tromboza; risc de carcinom, uter miomatos si endometrioza; posibilitatea unei actiuni restante androgenice, referitor la problema unor posibile efecte teratogene.