Mersi mult Nati,esti o scumpica.Iti voi anunta rezultatele mele.Oricum,cand am chef sa mannc ceva bun,intru pe retele tale,ma uit un pic la poze si gata,trece pofta de dulce.
Eu gasisem in ''Practic in bucatarie'' o reteta cam ca a ta dar cu foi coapte pe fundul tavii si foile aveau in compozitie suc de rosii.
Este bine ca esti mereu cu noi si spre,daca iti permiti,sa-ti mai cer ajutorul din cand in cand la vreo reteta.
am incercat sa-i fac aseara lui serban o mini-budinca cu branza. a scuipat-o de toti peretii da' noi astia marii ne-am batut pe ea!! nu stiu cum am reusit dar zaharul din ea s-a caramelizat putin si a avut un gust de nota zece. pacat ca a fost cam mica...
Delutza, sint o multime de variante ale prajiturii cu miere, am vazut si eu, in mai multe reviste.
Daca va fi in puterile mele, te pot ajuta oricind cu un sfat.
Madalina, cine-i mai pricepe pe copiii astia si al meu poate sa scuipe ceva de care eram absolut sigura ca i-ar fi placut. Bine ca si-a gasit un rost budinca aia totusi, alta data sa faci mai multe, mai stii, poate daca va vede pe voi mincind cu pofta, va accepta sa guste si Serban.
------------------
Numai bine,
Natalia