Deserturile Nataliei (9)
Raspunsuri - Pagina 13
narcisa spune:
Nati, pai si a doua oara au fost compozitii identice nu poate sa fie de la ciocolata, precis compozitia era prea calda! Eu am ibricul cu fund dublu si pastreaza caldura mare o perioada mai indelungata, altfel nu-mi explic nici eu, de patit e prima oara! Oricum m-a amuzat teribil cum s-a ales totul in doua parti asa dintr-o data!
Cit despre rapiditatea cu care am probat retetele, cauza e ca le-ai pus exact la fix pt. mine: joi aveam liber si era o vreme mizerabila si ma invirteam prin casa si nu stiam ce sa fac si azi tot chitaiau astia dupa ceva dulce: sotul ma intraba la prinz: nu mai ai praji de-aia buna(tot de la tine cea cu cioco si bezea), si cind am avazut ca ai pus o reteta noua m-am si apucat de treaba ca era prea liniste, aia mici dormeau! Faza dura, durere mare n-aveam oua, noroc cu socrela ca sta aproape si mi-a adus. Apropo si ei ia-u placut, trebuie sa-i traduc reteta; i-am dat cuteva sa guste!
narcisa
Balbina spune:
Narcisa, vai, ce fursecuri simpatice ti-au iesit! (evrika, chiar asta e denumriea perfecta, de fursecuri, ca ezitam la traducere) Si e adevarat ca sint bune bune la gust
O fi taierea compozitiei de la fundul dublu al ibricului, cine stie, eu folosesc un ibric simplu, emailat, si cum ti-am zis, n-am patit niciodata asa ceva.
Am vazut in pozele precedente niste copilasi asa de dragalasi, sint ai tai amindoi? Sa-ti traiasca!
------------------
Numai bine,
Natalia
narcisa spune:
Nati, da sint prichindeii nostri, multumesc de urari, asemenea!
Faza cu ibricul fundul dublu, m-am obisnuit eu am toata vesela numai asa datorita aragazului cu ceran, cele cu fundul simplu consuma mult curent!
Cit despre gustul prajiturelelor e ....fara cuvinte! Noi deja nu mai avem, a venit si Patrick si cum el e fan cioco a terminat ce mai ramasese de la sora-sa si de la taica-su eu am papat vrei 3-4, dar am facut si jumatate din compozitie, cit pt. o tava e perfect!
narcisa
Lucia_B spune:
Nati - of ce rau mi-ai facut cu fursecurile astea , m-am imbolnavit.
Sper zilele apropiate sa le incerc si eu.
Narcisa - mercik de sfat, o sa fiu atenta
-------------------------------
Bucate de Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
strumfi2004 spune:
Ce desert a papat Maria in weekend? prajitura cu cioco si bezea, yummy. si asta i-a fost pe plac, mai putin nucile. noua desigur ne-a placut pe de-a-ntregul!! si din asta am pastrat o portie la congelator pentru aniversarea Mariei de 2 anisori care vine acusi, acusi, sa avem cat mai multe sortimente . Multumim, Natalia, sau "Ci!"= mersi, cum zice Mariuca
Gratiela, strumfilor
www.babiesonline.com/babies/m/mariaalexandra" target="_blank">Pagina Mariei
Pozute noute
Mariuca poznasa
Balbina spune:
Gratiela, sa-i fie de bine Mariucai si voua la fel!
Da cind, cind faceti 2 ani? Ca si noi foarte curind avem aceeasi aniversare, pe 22 iunie mai exact.
------------------
Numai bine,
Natalia
strumfi2004 spune:
Daa? LA MULTI ANI de pe acum! Sa-ti traiasca puiul sa pape bunatatile facute de mami! ziua Mariei este cu trei zile mai tarziu, adica pe 25. nu stiam ca si Vladut este racusor de iunie.
multumim inca o data, ne-ai dat multe idei pentru papa bun.
PS: Si ce tort bun ii pregateste mami lui Vladut?
Gratiela, strumfilor Maria si Stefan
Pozute noute
Mariuca poznasa
Balbina spune:
Gratiela, merci mult de urari, voua va doresc la fel numai bine!
O sa fac 2 torturi, unul pentru cresa, iar celalalt pentru petrecerea de acasa. Cel pentru cresa o sa fie cel mai probabil un pandispan cu suc de portocale + o crema din frisca si fructe, asupra ornamentului deocamdata pastrez tacerea, o sa pun poza, daca imi iese ceva . La tortul pentru acasa inca nu am nici o idee, mai sint in cercetari. Probabil o sa fac ceva ce am mai facut, ca nu stiu daca am chef de experimente.
Voi ce tort faceti?
------------------
Numai bine,
Natalia
narcisa spune:
Gratiela sa va traiasca Mariuca!
Nati sa va traiasca Vladut si sa va aduca numai bucurii! si Patrick tot in iunie e nascut, pe 29 . Nici nu ma indoiesc ca n-o sa-ti iasa indiferent ce incerci! Eu una inca nu m-am hiotarit 100% ce fac, stiu ca i-ar placea la nebunie un tort masinuta, vede numai masini in fata ochilorde cind il stiu, si la gradi cred ca am sa iau inghetata si inca ceva, aici nu se poarta cu torturi si cred ca am sa fac pt. educatoare fursecuri cu cioco ca merge cu o cutire de capuccino de la Nestle si gata. Acasa pendulez intre tortul masinutza( mi-e frica de fondant ca nu-mi iese, si culori sintetice eu inca n-am descoperit aici) si brownies capucino cu turnulete de inghetata. Mai e un pic pina atunci.
narcisa
strumfi2004 spune:
Narcisa, LA MULTI ANI pentru Patrick, sa creasca mare sanatos!
Natalia, eu o sa ma straduiesc sa-i fac un ursulet sau, cine stie, o masinuta - ca tare-i plac "mashi"! . blatul, desigur din pandispan cu portocale, mai vedem cu crema. ce crezi, ar merge una cu ciocolata pe care s-o folosesc si ca topping? ca as avea una delicioasa.
Gratiela, strumfilor Maria si Stefan
Pozute noute
Mariuca poznasa