Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (53)
Raspunsuri - Pagina 14
bb_alinus spune:
Si alta nedumerire: cate bibe dati pe zi? Ca io fac socoteala de azi si imi iese asa: la 6, la 11, la 15,la 20 si acu astept! Deci a avut doar 4 mese, a cate 200 ml ( ca pun o doza de apa in plus dupa cum am zis) deci ar iesi 1000 ml.
Pai atunci ma duc sa ma culc si las fata sa doarma linistita...doar ca dupa cate o cunosc, parca vad ca abia ma pun in pat si incepe sa miorlaie...
Alina si Amalia 17.11.2005
Poze noi de Paste Catolic 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
bb_alinus spune:
Nimeni in schimbul de noapte? Ca vreau sa predau stafeta,missa tocmai a halit si maduc sa fac si eu nani... nu inainte de a face corectura de rigoare, in mesajul anterior imi etalez cunostintele de matematica si la mine 4 ori 200 face direct 1000 
Sa nu mai zic la nimeni ca am terminat un liceu de mate- fizica ![]()
Alina si Amalia 17.11.2005
Poze noi de Paste Catolic 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
meems spune:
Bb_Alinus, esti figura!
Las' ca nu esti singura care gresesti, si eu fac dezacorduri si greseli ortografice si-am fost la uman... Dar eu nu pot sa ma laud c-am terminat liceul la uman ca dupa un an de liceu plecaram prin tari straine...
Rianna mea nu are inca 6 luni, dar eu tot iti spun cat mananca
: de 5 ori pe zi - de 4 ori 180 ml si a cincea oara seara cam vreo 220 ml. Cat face asta in total pe zi?... Hmmm... stai sa adun pe hartie prima data pana nu scriu si eu gresit... Cam 940 ml. O fi mult, o fi putin? Vreau sa-ti spun ca suntem la portiile astea de vreo 2 luni, cred, numai portia de seara i-am marit-o recent. Da' deocamdata o tinem tot asa. Pupici!
Bic spune:
Fetelor, zau ma facetei sa rosesc cu atitea complimente... Ma bucur ca v-a placut povestea noastra!
Noki, de ce vrei tu sa manince supa neaparat? Incearca/continua cu legume separate. Unor copii nu le plac combinatiile.
Smaranda a fost cam neplacuta azi. Am fost la o intilnire de mamici de ziua mamei (care e undeva saptamina asta) si a s-a tot foit, a tot plins de nu stiam ce-i cu ea. Ba ridea, ba plingea... Pina cind zapacita de ma-sa si-a adus aminte ca bietu' copil facuse vaccin la ora 10.30 a.m.!
Alta faza haioasa: la prima intepatura n-a zis nici pis, de mi-era ca are vreo boala misterioasa. Ei... Si-a scos pirleala la urmatoarele doua, cind s-a inrosit si a urlat din toti rarunchii...Poate asa e ea mai intirziata..
Meems, tu ai luat bilet si pentru Rianna? Cum rezolbi cu high chair-ul in Romania? Stiu ca ai mai intrebat mai demult.
Smaranda, 03.11.2005
meems spune:
Bic, nu am luat bilet propriu zis (adica nu am loc separat in avion pentru Rianna), da' tot am platit $135 plus taxele de aeroport, deci totalul pentru ea a fost $345 - pentru ce? habar n-am!
Nu stiu cum voi face cu high-chair-ul... Ma gandesc sa le zic alor mei sa tatoneze terenul si poate cumpara ceva mai ieftin din tara, ca sa-l pot folosi doar cand sunt acolo. Ai mei pleaca saptamana viitoare si se intorc cu noi odata.
joy04 spune:
HOLA OLA!!!
DIENUTA, soramea a pus-o pe aia mici a ei in premergator la 5 luni, dar la 7 1/2 a ajuns la ortoped, ca statea si pasea in nu stiu ce fel...si ortopedul a luat-o la suturi ca a pus-o in premergator, dar ea i-a zis ca numai cam 1 luna a stat fata in premergator....
ca daca-i spunea ca dela 5 luni, zicea soramea ca o lua si la bataie, asa de revoltat era!!!
i-a zis ca alea sunt facute pt dupa 1 an!!!! sau macar 9-10 luni...
eu sper ca nu-i voi lua, depinde daca o sa am asa multa rabdare sa stau numai dupa el...
dar trebuie...
Da mai fetelor..asa mult am mancat si unde mai pui ca la 4 ore mi-era iar foame!!!!
in gravidie mancar in 3 ore 2 astfel de megasendvisuri!!!!!
UAU!!!
BIC, MEEMS si ALINUS in schimbul 2....
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
dienutagraviduta spune:
neata.
deci parerile cu premergatorul sunt impartite;
noki- un premergator e vreo 300.000 lei, nu-i scump, ca-i facut numai din plastic.
joy - n-am inteles prea bine cum recomanda dr ala sa stea copilul la peste 1 an in premergator, la peste 1 an deja majoritatea merg bine, nu le mai convine sa se impiedice de un cadru de plastic ...
alinus - la noi e mai nasol, fiindca luca suge numai san, si habar n-am daca ia cat trebuie sau nu; dr a zis sa-l las in pace daca e multumit si nu plange de foame.
poze cu luca in premergator
joy04 spune:
DIANA, inainte de aparitia premergatoarelor, copii nu mergeau asa repede in picioare...
acum este muuult mai usor sa-l pui in premergator, decat sa te tii dupa el, sau sa fii nevoit sa-l tii intr-un spatiu restrans.
eu am mers de-a busilea, si peste 1 an am mers in picioare, soramea nu a mers de-a busilea ci se deplasa taras, dar nu pe burta ci pe spate.
oricum , parerile sunt impartite, cum este si normal.
daca-l pui numai cateva minute pe zi, pana se obisnuieste, poate nu-i chiar asa de rau.
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
silvia_d spune:
neata fetelor!
ieri a venit pediatra acasa,i-a pus diagn de herpangina,e ceva viral,dar i-a dat amoxicilina...a avut 7 scaune cu muci,deja seara era f rau,39.5,l-am dus la budimex,unde acolo-coada,coada,copii,maj.rromi;n-am nimik cu ei,da'vreau sa va spun totusi ce era acolo;intra buba peste pediatra-una tinerik,draguta,ii spune ca e o urgenta,iese asta,ne duce in alta camera,ii spun ca sunt farmacist,bla bla,tipa din start f draguta:ne spune aceleasi lucruri ca si pediatra de-acasa,dar ne spune sa SCOATEM antibioticul,ca n-avem motiv sa-i dam,atata timp cat e virala problema!
ma rog,ajungem acasa,copilul era bine,avea reflexel ok,nu era deshidratat,la 2 noaptea-39.5 iarasi si kk muci.nu a mancat decat 100 ml lapte,in care am pus smecta,electroliti,etc...ce dracu'am mai pus eu acolo...
la 7:vioi,a papat 240 ML!!!!!lapte plus smecta in el,plus 2 linguri faina de orez de la nestle,plus humana electrolyte.va mai tin la curent.oi fi scris incoerent,cat sunt eu de fana gramatik,dar sper sa ma intelegeti.
ioana_77 spune:
Hello de dimineata!
Silvia, ce bine ca Stefanel e pe drumul cel bun!! Of, sper sa fie cat mai departe momentul cand Maria va pati ceva asemanator sau sa nu fie deloc.
Dienuta, noi am primit un premergator suuuper de la nasi, de la botezul Mariei. E Farlin si e super fiindca are un sistem prin care cercul de jos se poate desface si invarti astfel incat se transforma in leagan. Deci sigur il vom folosi in felul asta. Nu stiu ce sa zic cu mersul in premergator, cred ca vom experimenta si noi, dar mai tarziu. SI apropos de preturi - nu am incredere in cele de 300.000 lei. Sunt unele ieftine si proste, in sensul ca cei mici se impiedica in el - nu e reglat bine in inaltime - mi-a spus o prietena cu bb de 1 am care a patit-o cu ieftiniturile. Or fi si bune, dar eu nu m-as risca, mai ales ca e vorba de niste deprinderi pe care trebuie sa le dobandeasca corect din start.
E super fain afara la noi, am vazut la meteo ca in bucuresti ploua. Poate stam si noi mai mult astazi ,cu toate ca...aceeasi problema - nu doarme deloc afara si la un moment dat devine maraita.
pupi si o zi buna
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze