Bebelusi de sept-oct 2005 (108)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Roxi, ce baiat frumos ai, sa-ti traiasca !Si ce frumos rade !
Si eu ii fac aproape zilnic poze lui Fabiano, ca vesnic gasesc
cate ceva de fotografiat la el....asa ca avem albume peste albume...deja.
Azi am atins un record: papam din degetele de la picioare.
Asa ca sunt la panda cu aparatul foto....
Mifloricika, sa te faci bine, sanatate multa !

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Vreau sa va spun ca i-am facut la petra spanacul cu usturoi si calit putin in unt. A mancat tot si a mai cerut, dar n-am mai avut gata preparat, ca nu ma asteptam sa pape asa bine.
De maine incep sa ii fac mancarea gustoasa, adica voi pune sare si voi face astfel incat sa fie comestibila . Sper sa manance!
Ioana, i-am dat pana la urma pestele cu legume de la nestle, dar de la prima inghititura a scuipat afara si nu a mai vrut.

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara zanelor,

Pai asta-i democratie, unii in parc (voi) si altii la serviciu(eu)?
Dar lasa ca vine si vacanta mea, uite acus, mai am 9 ture si sunt in conjed.
Ma inscriu de acum la intalnirea de pe 28 mai.

Sa va fie de bine plimbaricile.
Sunt in urma cu noutatile ca nu am citit decat un pic din capitolul curent.

Mifloriciko, sanatate multa si insanatosire grabnica.

Roxi, dilie vecina mai ai. Am vazut pozele cu Darius, frumusel foc si zambaret nevoie mare, sa-ti traiasca.

Am vazut si cateva poze cu Miruna si Vladut, ptiu sa nu-i deochi ce scumpi sunt, cum stau in picioare si se joaca impreuna.

Si eu sunt cam in urma cu pozele, dar cum maine ne sarbatorim 7 luni, o sa-i fac o serie noua.

Bun venit fetelor noi.

La multi ani sarbatoritilor de azi si toata sapt de dinainte.

Felicitari celor carora le-au mai aparut dintisori.

Pupaturi la fete, o seara placuta,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Codruta, ti-am admirat frumoasa in noile poze.
Cat e de draguta imbracata in costum popular si ce bine-i sta
cu adidasi! O de la Fabiano.

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Diplo, nu stiu daca e bine cu vaccinurile in aceeasi zi...as zice ca nu...dar mai bine sa-ti spuna Dr. Anya! Vaccinul de 7 luni nu este obligatoriu, il faci doar daca vrei, epidemia a trecut!
Bianca, l-am vizionat pe Milan!!! E super, multe poze f. frumoase!
Ioana si Irina super copii!!! Ce distractie acolo!!!
Ioana, se deschide Ikea in primavara? Sa-ti fie de bine impachetatul si despachetatul!!!
Vero, ce lung e Stefanut!!!
Jadi, e frumusel foc Vladut! Are 2 ochisori ca 2 margele!
Codru, am vazut-o pe Petra in hinta! Super!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

m-am dus sa mananc si am si dormit pana acum 5 minute ca fimiu, problema e ca eu nu mai adorm asa repede la 9.30 .

Codrutza votez pentru mancarea gustoasa, copilul meu mananca mancarea noastra foarte bine, pe al lui nu prea, azi nu a savurat deloc un borcanas de la hipp ca era cu porumb dulce.

Kid nu stiu daca iese toboshar dar eu tot insist. Si cred ca i-ar sta bine la tobe si cu ochelari, asa ca nu ma uita .

L-am stressat pe sot cu ce carucioare am vazut la celelalte mamici si i-am povestit de cel al Simonei si mi-a spus ca maine dimineata merge la mothercare sa mi-l cumpere pe cel de 3 milioane ca deja suntem la a doua discutie de acest gen si nu crede ca mai rezista pana la a treia si sigur cheltuieste mai multi bani. I-am spus sa se uite cu atetie la mothercare ca era unul frumos pe care scria mclaren .

Eu caut sa ajung la 4ace ca sa ii cumpar copilului sac de dormit de primavara-vara. Am vazut unele la Miniblu dar tot nu imi vine sa dau 100 de lei pe un sac si sigur direct la 4ace sunt mai ieftine. Are cineva pliant de la BE cu firma asta? Daca nu tot o gasesc, stiu ca e aproape de Tei.

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Eu acum am picat pe acasa, ca am chemat-o pe socrela sa stea cu infantul, iar eu cu sotul ne-am sutit la o carciuma sa ne treaca supararea ca ne-a prins azi ploaia in parc.

Inca o data hip hip hurray pentru copiii mergatori Miruna si Vladut. Sunt adorabili cum merg ei sustinuti de mamicile vigilente.

Alexandra este o domnisoara in toata regula. Frumoasa si dulce ca si mama ei (cu toate ca nu seamana). Inca o mama purtatoare in grupul nostru . Kidule multumim ptr tratatii. Si apropo...si Alexandra are un carut ultra bengos.

Si sa va spun despre Vlad al numitei Jadi care pe langa faptul ca este un virtuos al batutului in masa, are si cei mai frumosi ochi pe care i-ati vazut vreodata.

Cam atat din parc, speram ca data viitorare sa nu mai vina aluviunile peste noi.

Valen Am admirat-o din nou pe nora Sarah. Este o minunatie! Trebuie neaparat sa mai organizam o partida de pipaieli ca sa vada si infantul cat de frumoasa este iubita lui.

Kristinutza sigur ca se vine si cu sotii in parc. Pai al meu n-ar sta acasa nici daca i-as zice eu, ca lui ii place cu lumea cu tineretul. Asa ca data viitoare va asteptam impreuna cu Raducu.

Roxi inca o data ti-l admir pe Darius. E un scump!

Mifloricico sanatate multa si pune-te repede pe picioare!

Codruta ne spui si noua, te rugam frumos, cum ai facut spanacul cu usturoi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Jadi, sunt curioasa cat iti cer astia de la Mothercare pe Maclaren. Avem si noi unul Maclaren quest, de la mc din anglia, l-a luat nasa cu 80 de lire, adica vreo 4 bulioane. E super marfa, se pliaza frumos, micutz (nu chiar la fel de micutz ca al Simonei), e f usor de manevrat si are si husa de ploaie inclusa in pret (dar nu am fost inspirata sa vin cu el la intalnire azi). uite-l aici . Io zic ca daca e diferenta de 1 milion intre ala de la MC si Maclaren, sa il iei pe ultimul. In anglia toti parintii au cate un mac, de fapt pe la ei e cel mai ieftin dintre cele de firma. Bine, aia au cate 3-4 carucioare, n-ai vazut asa ceva.

Nu te uit cu ochelarii, www.mojolondon.co.uk/product.php?sku=47015" target="_blank"> astia sunt buni?
Si ma gandeam si la o carcasa cam www.mojolondon.co.uk/product.php?sku=47030" target="_blank"> asa Ce zici?

Mergi la inceput

Am gasit www.patruace.ro/" target="_blank">4ace, va puteti uita, cine a fost la BE si umbla prin miniblu sigur cunosc produsele. MA invart pe aici ca l-am lasat pe ala mic cu mama2 care a venit azi ca maine o internez la municipal. Nu are nimic dar tot nu e bine cu vertijul si vrea sa isi faca un set complet de analize. Hai ca air vorbesc mult.

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Kid 9 bulioane maclarenul ala tip umbrela. Super ochelari si suport asa ca poti ruga sa faca comanda. Multumesc anticipat.

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput