Bebelusi de sept-oct 2005 (108)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

roxi, vreau sa vad si eu pozele de la iarba verde.

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Stefan Peter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

HILDE POZELE SUNT IN ALBUMUL LUI VALEN

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=sorinel_ilie" target="_blank"> link interesant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

AM PUS SI EU POZE NOI. Jos la semnatura, unde scrie poze noi. Ca si eu ii fac zilnic foto lui Darius!cand se va face mare nu o sa aiba timp sa le vada pe toate!

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=sorinel_ilie" target="_blank"> link interesant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Roxi, e dulce frumos foc ingerasul tau. Sa-ti traiasca!Gabriela si Sarah-Marie, 30.09.2005 Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu cred ca sunt ultima venita din Jerastrau dar vad ca fetele au treaba, deh eu mi-am hranit copilul acolo, nu ca ar fi mancat cine stie ce dar oricum era marait de foame.

Ne-au placut copii, Miruna, Vlad, Luca si Alexandra, care mai de care mai voinic si mai frumusel.

Mac sa mananc si ma intorc

Io

Peseu: copilul meu a adormit in drum spre masina asa ca am mai tras o tura de parc plus o cafea, eu, o bere sotul la aceasi terasa.

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

roxi, scuze! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74543&whichpage=6

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Roxi, ce vecini ai. Nu te invidiez deloc.
Gabriela, ma bucur sa va "vad". Cit de frumoasa e Sarah.

Am fost 5 mamici, 5 bebici si 2 tatici in parc. O ora si ceva a fost frumos, apoi a venit o furtuna si am stat intr-un bar (noroc ca nu era fum de tigara). Dupa vreo 45 de minute eu si Irina am dezertat de la intilnire. Kid a cumparat niste praji foarte bune (mifloricico, numai din cauza ta n-a facut kid brownies), iar eu bineinteles am fost mincator sef de prajituri.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

ahaa, deci e voie si cu tatici in parc. hmm... pai poate ne inscriem si noi la o intalneala, ca mie mi-e greu sa vin singura cu raducu.
azi am fost la un gratar in baneasa. noroc ca ploaia a inceput dupa ce s-au terminat micii.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Foarte frumosi copiii si carucioarele ( Simo)
Miruna e o dulce cu par lung si clamitza, Vlad de Irina are niste ochi albastri si nu are stare deloc, Luca e un bumflici haios care se uita pe sub gene si se gandeste adanc, Vlad de Jadi este mai subtzirel si mai mofturos, ca Alexandra mea, dar e mare pishicher, bate in masa de zici ca-l face maica-sa tobosar.
A fost frumos, pacat ca a plouat, data viitoare sa vie Mifloricica sa nu mai ploua...
Gata, mai tarziu pun si pozele
Experimentul cu avocado a mers, adica a mancat juma de portie ceea ce este f bine, l-am amestecat cu galbenus si iaurt Campina...a iesit chiar bun. Mi-a placut si mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna frumoaselor!
Cum fuse in parc? V-a prins ploaia sau v-ati bagat intr-o carciumioara? Sau n-a plouat in Herastrau?
Eu sunt racita in continuare si enervata totodata de chestia asta!
Sa mai zic si eu pentru ieri ca eram restanta:
Irina, mercic!
Roxi, nu stiu de ce nu vezi pozele mele ne mai gandim; trebuie sa pun poze noi ca sunt tare in urma la capitolul asta dar imi tot promite sotul ca modifica site-ul...si promite...si iar promite... Sanatate lui Darius!
Chiar, sotul stie c-ai dat numele copilului dupa animatorul cel frumos?
Ramona, da, si eu stiu ca pasta de dinti mai tarziu!
Alinam, ! Poate e de bun augur ce-ai scris tu!!! Sanatate multa!!!
Carmi, ti-au zis fetele de ficatel; si la noi urmeaza pe lista de menu; cica intai putin, un sfert de ficatel de pui si dup-aia marita treptat portia!
Sofia, cum a fost botezul? Pozeeeeeee!!!
Roxi, Karmenutza, legat de copii miscaciosi nemiscaciosi, Ana mea sta bine in fundulet acum - o perioada, nu chiar la nesfarsit - si parca parca s-ar tarai nitel! Am observat un progres in ultimele zile! Si de ieri baga tot felul de ma-ma; ba-ba; ga-ga, silabe peste silabe; are acum 7 luni jumate!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput