Bebelusi de sept-oct 2005 (108)
Raspunsuri - Pagina 2
kristinutza spune:
maddy77 si carmi, ieri i-am dat ficatel de pui prima oara.
jul81, bine ai venit impreuna cu daria-maria (uau, ce-mi place numele fetitei!).
roxi23,
eu chiar am avut un ex cu numele radu!
mi-am dat seama mai tarziu. si sotul stie! [rad tare]. dar nu am pus numele copilului dupa al acelui fost prieten, mai ales ca nu a fost cine stie ce relatie.
(dar daca stau sa ma gandesc... am avut mai multi fosti, cu nume frumoase . ca io as fi vrut numele copilului dragos sau serban. hi hi. si-am avut prieteni si cu numele astea.
)
maddy, eu ii dau orez cu fructe (banana, mar) fara lapte. si ii place mult. de fapt ii place gustul de fructe cred, ca orezul e mai mult de umplutura, sa fie pureul mai consistent. ca asa poti pune in loc de orez ori iaurt, ori branzica, ori am mai auzit cereale, gris (eu n-am facut pana acum cu cereale sau gris). dar mai schimb reteta sa nu se plictiseasca prea tare.
roxi23, nici radu nu sta prea bine in fundulet. deocamdata. ![]()
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
roxi23 spune:
KRISTINUTZA, CAT LAPTE PAPA ZILNIC rADU? si ce altceva mai papa? Spune-mi si mie menu-ul intr-o zi, sa fac si eu comparatie
POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=sorinel_ilie" target="_blank"> link interesant
Anya20 spune:
Diplodocus - probabil ca de-aia i-au si aparut "petele", ca se freaca la oki. Sincer, nu-ti pot spune cu certitudine ce sunt, pentru ca nu le vad. Dar urmareste-le si spune-mi. De obicei trec in cateva ore.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
Hildegard spune:
helpp!
la tortul diplomat....gelatina se pune si pe foc sau numai la inmuiat in lapte caldut?
ajutati-ma va roggg......ca nu vreau a stric tortul.
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Stefan Peter
nanadana spune:
Ce liniste este pe aici ,stai sa fac eu un pic de galagie 

ma duc sa imi fac patul ca uite este ora doua si patul meu tot desfacut este ![]()
poze
nanadana spune:
Hildi eu nu am facut tort diplomat ,dar stiu ca in general gelatina dupa ce a fost inmuiata in apa rece ,se adauga in ceva caldut ,ca sa se topeasca
-faci tortulet,
vreau si eu
,cu toate ca explodez de grasimii 
poze
Hildegard spune:
uite aici ce lung sunt si ce ureche am
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Stefan Peter
nanadana spune:
Mai fetelor eu sint tare nelinistita
nu m-ia venit CM luna trecut
,am crezut ca sint insarcinata
am facut un test si.......... negativ
,oare ce o fi ? a mai trecut cineva prina asa ceva ?
poze
nanadana spune:
Hildi ce seamana cu tine Stefan
,ce imi plac creturile lui de la picioruse
,noi nu avem asa ceva ![]()
poze
roxi23 spune:
HILDEGARD - am vazut si eu pozele. Mama ce lung e! Ce lungime are?
POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=sorinel_ilie" target="_blank"> link interesant