Mamici de martie - aprilie 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Mihaser, eu mi=am luat concentratul de la Elancyl/galenic si intr-adevar functioneaza, costa vreo 900.000, dar deja se simte pielea altfel si ele parca au mai palit in intensitate...Mustela urmeaza, cand termin Elancyl-ul...
Investesc si in mine, daaaa?

Noe si Anne Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

MP, m-ai dat gata ! Adica ... cu un baietel de 4 ani, cu bebe mic, singura acasa si mai si lucrezi ??!! Ce proiecte faci ?
Mai intri si pe net ....
La mine a plecat mama si de acuma voi fi singura 3 saptamani pana la botez, cand se intoarce pentru scurt timp. Noroc ca mi-a lasat o gramada de mancare in frigider. Chiar nu stiu cum o sa ma descurc.
Bebe al meu doarme 10-15 min, se trezeste, plange, vrea in brate, etc. Numai afara doarme mai mult si azi ploua, nu cred ca-l scot.
Pe fata i-au ieist niste pete rosii, de fapt e ca un fel de eczema, nu stiu ce sa zic. Il tot dau cu crema de galbenele, ii trece pt. cateva ore, si iar apare.

Cameliada, cat suculet de portocale ii dai ? De unde stii ca ii va tine de foame timp de o ora jumate ?
In capul meu e o nebuloasa totala cu diversificarea, ma gandeam peste o luna sa incep sa ii dau cate o lingurita de zeama de morcov pe zi, pana ajung la 5 lingurite, apoi sa pun si cartof.... si legumele fierte pasate ? Le mananc eu sau cum ?

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Aida, bine ai venit acasa ! M-am indragostit de ochisorii Alexandrei, e o frumoasa si pare asa mare, nici nu zici ca abia s-a nascut !

Mariana, multumesc pentru aprecieri ! Si Markus e un grasunel dulcic foc ! Te rog sa completezi si la mine , apgar 9 si greutatea 3540 grame in loc de 3450 g. Mercic !

Camliada, felicitari pentru botez si pupici frumosului Tudor.Adevarul e ca fetitele noastre au de unde sa-si aleaga printii . Am vazut si la tine si parca si la Andreea G niste bratarici rosii pe manutele bebicilor, vreau si eu ! De unde le-ati luat ? Eu ma gandeam sa-i pun un elastic de par, dar nu am gasit unul asa subtire si micut, care sa nu o stranga...

Fetelor, sunt suparata tare.Teo a mea e posibil sa aiba dermatita atopica, am plans in weekend cand am citit pe net diverse lucruri, deloc incurajatoare...nici nu vreau sa ma gandesc ca ar putea avea...Astept sa vina azi pediatra sa vad ce-mi zice si mi-am facut si o programare la dermatologie, la un medic de la CMU pentru miercuri, sa vad ce ne spune.Nu e corect ca un bebe asa mic sa fie bolnavior...sper din tot sufletul sa nu fie asta si sa fie doar o iritatie... Mariana, tu ziceai ca parca Matei a avut, nu ? Cum i-a trecut ? Ciuf, am vazut ca si tu ai postat anul trecut la subiectul despre dermatita atopica, a avut si Luca ?

Nshiro, multumesc pentru incurajari, Maria frumusica si ai incredere ca se vor rezolva toate !

Mara si MP, dati un semn cand iesiti cu bebicii in parc, eu stau la 2 minute de intrarea in parc, cea de la terenurile de tenis.Parca si Pispirica sta tot in Drumul taberei, ar fi frumos sa ne intalnim, cat ma multe dintre noi.Eu asa ma plictisesc sa ma plimb singura cu carutul...

Pupici

Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Inca n-am trecut la scutece???
Am fost tare ocupata ultimele zile, abia am apucat sa citesc cate cava din urma...coafor, cumparaturi...
Fetelor, noi ieri am facut botezul. A fost super-super-super!!! Asa ca micutul meu e crestin deja. Maine facem o luna jumate.

Am pus ceva poze in albumul meu, la "botez".

Mai pove. Deocamdata is tare ocupata, casa e intoarsa pe dos, a fost aici du-te-vino zilele astea, musafiri, tam-tam...copilu' tre hranit, scos afara, etc. etc.

ALINA si BB MARC - ALEXANDRU

toate mamicile.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Nshiro, ma mai mulg si eu, dar asa nu-mi place, si cind vad cu cita placere suge la stingul, nu stiu ce sa ma fac!! Moasa mi-a dat rasounsuri in 2 peri, joi ma duc la ginecolog.

Irina, si Oana cheleste. O sa-i ramana numai motzul ala pe cap, ca la Moritz. O sa incerc sa pun ceva poze noi azi, ca i-au mai trecut din bubitze.

Tania, daca ia normal in greutate, poate sa doarma si 5 ore. Cite mese pe zi ii dai?

Ama-kaly, poti sa ii dai lui bebe ceai daca are colici. Cu dulciurile... Eu am mincat odata o ciocolata INTREAGA si oana a fost in seara aia tare agitata, saraca...Pt ragade, incearca cu lanolina, e cea mai buna!!!

Doublemom, cind o fi, o sa fac si eu asa cu termosul!! Multumesc de idee!!!

Noe, daca vrei sa reduci un pic din lapte, aici se recomanda din cind in cind o cana de ceai de salvie...

Ciuf, MP, serios, deci pot sa folosesc marsupiul deja? Io ma gindeam ca numai dupa ce-si tine capul! Pai o pun in el!!!

Kim, pina pe la ce virsta se foloseste bouncer-ul?

Cameliada, felicitari pt botez!

Andreea, cum a fost in weekend? Ati plecat cu 2 masini pina la urma?

Noi am fost ieri la plimbare in padurea de linga oras, Oana a dormit tot timpul. Si a fost tare cuminte in masina (a fost prima iesire cu masina!!). Atita ca nu-i place soarele pe fatza..
Vad ca acuma baga (ziua) pauza mai lunga intre mese (3 ore jumate-4), nu ma mai zapaceste la fiecare 2 ore ca sapt trecuta (cred ca a avut puseul ala de crestere). Ieri a mincat la 9 seara, la 3 noaptea si la 7.30 dimineata.

am pus poze noi si jos la semnatura, si in albumul comun!...

Catrinel & Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Uofffff....fetelor am reusit sa pun si io cateva poze cu beba_mica...daca o sa o vizionati...o sa intelegeti de ce am fost contactati, io si tati de Steven Spielberg...direct de la Hollywood...ca sa ne ofere rolul principal in...FALCI III!!! ...
Va pupam!!!Zmuahhhhhh!!!!!

Io de beba_mica (13.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Buna ziua dragelor si dragilor!

M-am culcat pe la 3 azi-noapte.Noroc cu copiii astia ai mei ca dorm pana la ora 10...
Lady Hawk,scumpa foc beba voastra.Si ce de falcute aree!!Zici ca-i sora cu Matei.Sa va traiasca!
Irina,nu sunt chiar asa de laudat.Am momente in care plang ca un copil mic.Cateodata am senzatia ca nu apuc eu varsta de 30 de ani,asa de stresanta e situatia.Eu lucrez pentru o societate franceza care se ocupa cu benchmark-ul(studii de piata,optimizarea achizitiilor,etc),iar munca mea se desfasoara la calculator,cel mai adesea pe net.De aceea intru si pe net si mai si lucrez.Iar de lucrat ma apuc doar dupa ce se culca toti puisorii,adicatelea dupa ora 22 30 in cel mai fericit caz sau dupa 12 noaptea in cel mai nasol.Ah,si inca ceva,lucrez part time;dar asta nu ii impiedica pe sefii mei sa imi dea dead line-uri foarte frecvent argumentand ca un anume proiect este f f urgent.Cam asta e.Hai ca o sa te descurci si tu,o sa vezi.Nu e asa de greu cu un singur copilas.Eu sa am acuma numai unul mi s-ar parea floare la ureche.Dar,revin la ceea ce spuneam eu mai demult:Las ca se fac ei mari!
Catrinel,foarte frumoase poze!E cald la voi acolo,nu?Am niste prieteni de familie in Frankfurt care se plimba adesea cu bicicleta prin padurea aceea...Vazand pozele tale mi-am amintit ca nu le-am mai scris de ceva vreme si mi se facu dor sa mai vorbesc cu ei.Iar despre marsupiu,am zis si repet:noi l-am pus pe Vladut de la o varsta foarte frageda,dar asta nu inseamna ca eu zic ca e bine sau ca il recomand.Tu poti cere parerea unui pediatru in care ai incredere ca sa fii impacata.
Alina si Camelia,felicitari pentru botez!
Mari78,sigur ca daca organizam o intalnire in Moghioros te sunam si pe tine,sau te anuntam cumva.Deocamdata noi nu venim acolo decat in echipa completa,adica toti 4.
Biuta,hai mai scrie si tu pe aici cu noi.Sa vezi cum iti vine energia!
Noe,mamica sexy ce esti!Mi-ai facut si mie pofta sa ma vopsesc sau sa fac ceva cu freza mea...

Va imbratisez si revin!

Monica si cei doi pitici,Vlad si Matei.

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Catrinel, si merci de sfat...desi nu stiu cata energie mai am, oricum sotu', care e maestru in ale ceaiurilor, va fi tare bucuros ca ii dau o "tema de casa" de genul asta!...Din pacate, pe zi ce trece, tot mai hotarata sunt sa renunt complet la san (numai sa ma mulg, cat o mai fi..) ca numa stress e pe capul nostru...

LadyH, ai o fetitza mumoasa foc!

Monica, , si spor la munci...ca si la mine o sa inceapa curand, licenta, treaba pentru firma...de ma doare capu' numa cand ma gandesc...dar daca unii se descurca cu 2 pui, oi reusi si eu cu unu mic

Noe si Anne Bianca (14.03.2006)

www.babiesonline.com/babies/b/biancaroua/" target="_blank">UITE CUM CRESC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

Saluti!
Iar m-a luat valul uitandu-ma la poze cu bebeii nostri si nu mai stiu ce am vrut sa scriu!
adibal pt puiutele tale. Nu am vazut poze cu ele sau nu am cautat eu unde trebuie? Tu, eu si ioana_c suntem responsabile cu supraproductia aici. Voi cum stati cu lapticul? La mine e in reprize, cand e f mult si vine cu presiune de spal fetele pe fata cu dus de lapte daca scapa titika sau se termina si saman pe post de suzeta.
Apropo de suzeta, ce modele folositi? Ale mele fete mi-au dat flit total cand am incercat sa le dau din cele cu forma aia smechera si n-am mai apucat sa incerc altele.
ama despre ragade: daca porti permanent discuri protectoare in sutien ar fi cazul sa renunti pt ca pastreaza umezeala pe mamelon si nu te poti vindeca. Plus ca laptele acumulat in ele e mediu de cultura pt bacterii. Sunt ok daca le folosesti perioade scurte, cand pleci de acasa. Daca iti curg sanii pune mai bine un servetel de hartie fina si schimba-l daca de umezeste.

ciuf tie su micutei Eva care e o scumpica. Ne mai spui si noua ce vraji a mai facut ghidusul Luca? Ce spune de surioara lui?
Fetelor le-am lus cercei inca din spital, inainte de plecare. Pozele cu rochite sunt de la botez si imi pare rau ca nu pot sa le pun in intregime, dar am decupat si eu cat am putut din ele. Sper sa am timp sa mai prelucrez si altele.
Sunt si eu curioasa ce fel de pompa de la Medela ai tu? E electrica? Pt ca aia manuala seamana cu ce am eu de la Avent - model Isis - si a costat cam 70$.

Ma tot intreb de aileana daca mai stie cineva ceva. Nu de alta dar planuiam plimbari in parcul Titan cu ea candva si mi-ar placea sa ne vedem.
Noi iesim putin mai greu fara insotitor ca daca se apuca amandoua de plans nu stiu ce ma fac. Asa ca stau mai mult pe langa bloc sa fugim repede in casa daca e cazul.

Miha
mamica cu doua fetite
Maia si Stefana (16.02.2006)

poze cu gogosicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Catrinel,noi am cumparat niste aparatoare de soare care se pun la ferestrele masinii.Sunt tare haioase,cu diferite animalute Disney.Ii poti cumpara si ochelari de soare dar eu aveam fetita nascuta in ianuarie si nu mi-au trebuit decit mai tirziu si atunci ii mai crescuse si fetzisoara!Ce bine ca Oana doarme asa frumusel!

Mari78,da,baietelul meu Matei care are acum 5 ani a facut dermatita atopica si a tinut aproape 4 luni cind era nou nascut.Dupa asta nu i-a revenit.Sotul meu a avut si el ca bebe,dar lui i se mai inroseste si usuca pielea din cind in cind chiar acum ca adult...Sper ca Teo sa nu aiba asa ceva.

Monica,mercic mult!I-am trecut lui Matei si al doilea prenume!Fetita mea e tot Monica si baietelul mai mare tot Matei!
Esti fantastica!Cum reusesti sa mai si lucrezi?

Cameliada,Alinaalex,felicitari pentru botez si pentru micii crestini!Sigur ca da,vom trece si la scutece cum se termina capitolul asta!

Biuta,multumesc mult pentru completare!Ce mai face baietelul vostru?

Noe,tu arati trasnet,in my humble oppinion!Ai cumva parul natural asa de superb cirliontzat?Ce n-as da sa mai am si eu 23 de primaveri!Daca as sta in Bucuresti cu siguranta ne-am plimba intens cu reclama - reclama mascata prin toate parcurile alea!

Irina71,eu nu i-am dat suc de portocale pina la 1 an de teama sa nu li se inrosesca funduletele de la aciditatea portocalei proaspete.Aici nu se dau alte lichide in afara de apa fiarta(pt.sete) si laptic.Adica,supitze,ioc fiindca au constatat ca piureutzele sunt mai hranitoare.De la 3 luni poti sa-i dai cartof+morcov piure + lapte matern/formula sau orice combinatie de legume(in afara de spanac) care nu produc gaze la stomacel...Daca te hotarasti sa incepi cu supite,legumele fierte le poti folosi la supa "adultilor".

Ciuf,soacra ta e pediatru?Daca nu,spune-i ca tu ai dori sa consulti un pediatru american!Tare dulcica printesa Eva Maria!Marsupiul il poti folosi de la citeva saptamini nu e nici o restrictie,cel putin aici in Suedia.Markus e bine cu otita acum dupa citeva zile de antibiotic lichid..

Kim,felicitari pentru bebe muzical!Ce frumos ca Alicia gingureste dupa melodie!
Aici chiar sunt la moda esarfele in care se tin bebeii in locul marsupiului.Am chiar o prietena care are o afacere din asa ceva + scutece/pampersi refolosibile(ecologice)+ aparatoare ecologice de pus in sutien.
La intrebarea ta,eu am cerut in mod special cezariana mai devreme.(desi eram constienta de eventualitatea problemelor respiratorii la bebe)
Fiindca aveam destul de putin lichid amniotic in sapt a 37 a si mi-a fost teama ca in cazul debutului travaliului cu ruperea membranelor,va aluneca cordonul ombilical si bebe nu va avea oxigen pina ajungeam noi la spital.(asta e mai nasol daca copilul este in pelvina cum era al meu,fiindca capul lui nu este in bazin ca sa impiediece alunecarea cordonului si al meu nu era nici macar cu funduletul acolo,ci cu piciorutele)

o zi insorita tuturor

Mariana
mama Monicai(1998) a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)

Mergi la inceput