Mamici de martie - aprilie 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Dea , eu sper sa nu faca diaree. Ea se constipa urit de la laptele praf ,mai ales ca acum laptele meu e pe cale de disparitie si ii dau 3 -4 mese cu lapte praf. De la 3 luni ii voi baga si suc de mere.
Oricum,multumesc pt sugestie.

Mari78, ma bucur ca nu are bb dermatita. Deci are iritatie de la lapticul tau, exact ca fetita mea.Eu nu i-am dat cu nimic pe fatza pt aceasta iritatie si vad ca a disparut de la sine.

Ciuf, cind citesc ce ai scris imi aduc aminte de mine la inceputuri. Acum e boierie, doarme a mica pina la 5dim , maninca si adoarme la loc. Inainte se trezea aiurea si dupa ce minca mai trebuia sa mai steau cu ea vreo ora sau mai mult sa adoarma.
Asa ca nu ai decit sa rezisti.
Dupa o luna juma incepe sa fie din ce in ce mai bine.

Aida, Intr-adevar Medela e o comoara de pompa.Eu nu stiu ce m-as fi facut fara ea.Isi merita toti banii si lauda.

Catrinutza Nush ce sa zic de laptele ala. Sa nu fie prea greu de digerat pt stomacelul lui bb si sa faca constipatie. (na ca eu am o problema cu constipatia asta).
Vedeti voi la ce concluize ajungeti pina la urma

Fetelor noi avem o vreme de invidiat aici.De vreo 2 sapt e f cald.
Asa ca nu mai stau in casa si am fugit cu beblina pe plaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Fetelor,
Va multumesc mult de tot pt.completari la listutza.Pina acum sper ca nu mi-a scapat nimic.Mai verificati in orice caz.

Am fost sa iau copii mari de la scoala si am trecut si pe la oficiul de impozite sa-mi schimb procentul.

Sper sa nu scrieti prea mult fiindca in dupa-amiaza asta plecam sa vizitam "verisorii" si ne vom intoarce de-abia seara tirziu.

In caz ca cele 10 pagini se termina oricine dintre noi are acces la listutza fiindca astazi am copiat-o si actualizat-o in NotePad.

CA SA TRECEM LA SCUTECE se procedeaza in felul urmator:

1.va logati in Yahoo cu mamici_de_martie_aprilie2006 + parola
2.va duceti la Yahoo NotePad si copiati listuta actualizata de mine astazi
3.va logati pe Despre Copii cu mar_apr2006,parola e aceeasi ca in contul comun
4.deschideti subiect nou la scutece si adaugati asa cum este listutza din NotePad
5.E GATA!!!!!!

Revin in aceasta noapte si pina atunci va trimit tuturor multe

Mariana
mama Monicai(1998) a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

Mari78, Catrinel17, MP, Mariana76-multumesc pentru felicitari

mari-ce ai vazut tu la manuta lui Tudor este un snurulet de martisor
irina71- se incepe cu 10ml suculet de portocala si se mareste cu 10ml in fiecare zi, pana ajunge la 50 ml de suculet la o masa.dupa 2sapt in suculet ul de portocale se adauga 10ml suc de mar, dar cantitatea din bibe sa fie tot de 50 ml. si tot asa pana cand ai suc de mar si portocale in cantitati egale. se respecta o ora jumate intre suc si urmatoarea masa de lapte, ca sa nu se strice la burtica.

pozicile noastre sunt aici !!! http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=c7c8
cameliada si bebe Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Catrinutza,in nici un caz sa nu dai fetei papica solida inainte de 4 luni!Doctora aia e proasta rau sau e rau intentionata.Of,ce-ar mai merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Fetita mea se trezi brusc panicata ca nu mai putea sa respire. Parca avea nasul infundat si nu putea respira prin el si din git se auzea un sunet ciudat de parca avea mucisori in git.
M-am speriat groaznic.
As vrea sa fac apa cu sare sa-i pun in nas, dar nu am idee cum se face asa ceva? Cita apa ,cita sare? Voi cum faceti? Si cum luati mucisorii apoi din nas?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

fetelor
Iata am reusit sa intru si eu iar pe net.Sa va mai zic despre noi..ieri am fost la pediatru si la 1 luna si 1/2 am ajuns la 4,850kg,58cm.Ne-am revenit de la constipatia provocata de NAN-SENSITIVE tot cu primul lapte NOVALAC.Ca sa poate sa faca kk eu ii pun lui michiduta in lapte si ceai de musetel(ceai instant de la milupa).La 60ml apa pun 1 lingurita ceai si ii dau combinat.
Azi am fost si la ginecolog si mi-a dat pastiluta sa mi se "taie" laptele(acum scot numai cateva picaturi de la ambii sani ).O sa iau de maine.Mai fetelor voua v-a venit ciclul dupa nastere(ma intereseaza mai ales in cazul cezarienei).La cat timp v-a venit?Ca eu am simptomele de dinainte de ciclu(dureri de ovare,cosuri pe fata,dureri de mijloc)...sa-mi vina de acum?(nu mai dau lapte de cateva saptamani).
Va pe toate si pe bebei!!
Poli si Stef

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

ile,
Reteta de apa salina
2.5 ml ( o jumatate de lingurita rasa) de sare, nu mai mult, la 240 ml (8 oz) de apa fiarta racita. Masoara cantitatile cu precizie. Ii pui cu pipeta sau siringa de vreo 3 ori in fiecare narina si cureti mucisorii cu un betzigash de curatat in urechi (ies usor). Ii dai suzeta ca sa stea mai linistit bb.

KIM & printesa ALICIA
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adibal spune:

Care-i parola??? Ajutati-ma!!!

Adibal si cele 3 comori: Elena(17.01.1996), Maria si Stefania(17.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

Polixeni, nu te ingrijora cu ciclul, si mie mi-a venit pana acum de doua ori- eu am nascut pe 17 feb cu cezariana si alaptez si acum.
Prima data mi-a venit chiar cand Tudor a facut 2 luni, si al doilea dupa doua sapt. In ambele cazuri cantitatea a fost foarte mica, doar cateva pic in primele zile, fara nici un alt simptom, decat ca baietelul meu refuza la primul ciclu sanul stang, iar la al doilea sanul drept. La incept si eu mi-am facut griji dar mai sunt fete care au deja ciclu- asta e semn ca organismul revine la normal hormonal. si sa-ti mai zic ceva , dupa primul ciclu am inceput sa slabesc si pana acum am dat jos cam 5 kg !!

pozicile noastre sunt aici !!! http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=c7c8
cameliada si bebe Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

fetelor chiar ma gandeam daca va mai gasesc la odiseea sarcinii sau ati trecut la scutece,nu am putut sa accesez forum deloc,pana azi si azi mi-se incarca foarte greu!

ma bucur ca sunteti toate bine,din ce am reusit sa citesc!

AIDA 0 ,cam tarziu dar vreau sa te felicit si eu ptr minunea din viata ta,care cei drept s-a cam lasat asteptata,e o adevarata printesa!sa-ti traiasca!

NSHIRO,eu am alaptat ptin,ptr ca am fost bolnava si am fost prin spital,nu am putut sa-i mai dau,etc...Acum noaptea bea 2 sticle de lapte de 130ml una pe la 1-1.30 si altul dimineta pe la 5,peste zi,trei biberoane de 130ml de lapte cu faina de orez sau cu cereale cu diverse fructe si un biberon tot de 130ml cu supa sau banane cu mere pireu!!faina de orez si faina de cereale cu fructe o iau de la farmacii,de la HUMANA sau MILUPA!

in rest noi suntem bine,fata creste si se face tot mai frumoasa,am scapat si de problema cu iritatia la putza,vrea sa stea numai tontoroi toata ziua sa se uite peste tot,rade la toata lumea,mai avem putin si facem 4 luni!

va pupacesc pa toate si toti bebeii si sper sa numai am prb cu netul ca sa intru zilnic sa nu mai raman in urma!!

TINA,ce mai faci nu am mai vb de mult!!ce face baiatul ,creste?pupici

POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA POZE CU BURTICA,POZE CU FATA ANA MARIA!SI BOTEZUL FETEI[/size=3]
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
CRISTINA&ANA-MARIA 17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput