O alta Timisoara! (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Buna seara fetelor,
Cum a fost la intilnire?
Care din voi ati ost pina la urma?

Noi am fost la ocean azi, miine sper sa va pun si niste poze sa ne vedeti.
Noapte buna

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Buna dimineata!
Am vizionat pozele..superfaine...ce rau imi pare ca nu am fost si noi..NEAPARAT mai facem o intalnire in parc cand putem veni toate, asa-i?
Nu mi-a venit sa cred ca Ale e asa de mare...
Alina tu nu ai mai ajuns? Clar ca m-am bicurat ca a castigat Alonso..mai ales ca a condus practic toata cursa..si cu ce avans...
Ingerash..am primit pm...si m-am lamurit...Bafta la toate lucrarile, atestatele si tot ce mai ai...
Dia...vrem pozeeee
Miro...nu am vazut nici o poza cu tine..bag de sama ca tu ai fost fotografu..nu? Si eu care vroiam sa vad burtica....Poate in pozele de la Ioana...

Ma duc sa il trezesc pe Dejan ca ne asteapta dr...cand ma intorc intru sa va zic ce si cum...

Pupici si o zi buna si usoara celor care lucreaza!

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

neatza fetelor,
abia am ajuns la scarbici ... de fapt m-am tārāt pana aici.
Fetelor sunt franta.
Si cand ma gandesc ca mai am 2 zile de non stop din asta ca la nemti ... ma apuca groaza.

Simina draga, ce mai zice Dejan? Sa intrii negresit dupa ce va intoarceti de la medic sa ne spui ce e. Sanatate la pui.
Pozele ce le-ai vazut sunt doar de pe aparatul lui varu-miu ... cu care normal ca am facut eu poze. Au mai avut aparat si Ioana si Alina (giulia) ... asteptam si pozele de la ele. Acolo o sa fiu si eu cu burtoiul meu.
Alina (angy) ce rau imi pare ca nu am pozat-o si pe Angy a ta ... cu pietrele ei, cu balonu macar ... dar cand ai aparut tu eram deja toate obosite ... ca aveam capu titirez facut dupa shleahta de copii ce am urmatit-o.
Lasa ca data viitoare pozam pe toata lumea si facem si poza lu Ioana ... aia cu sa punem toti copiii in iarba si sa le tragem o potrea in grup.

Buey ... nu ma mai joc ... da copilu meu unde-l punem???
Am si eu voie in spatele copiilor si doar cu burta la vedere?
V-am tzucat si ma intorc la treaba.

Miro14+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Ce vreme urata.
Hai ca ma apuc sa pun poze, dar parca Miro numai in una este si atunci sta pe banca si nu se vede burtikul.
Simina sa intri sa ne zici ce are Dejan.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Buna dimineata!
Miro,nu te stresa cu Angy cu pozele,la cat a circulat cine s-a mai gandit,apoi avem si noi vina noastra ca am venit fara aparat.
Mi-l tot cere frate-miu si cand am si eu nevoie e la el.

Mey fetelor io am o zi tare nashpa,mi-a venit CM,mi-e rau,mi-e greata...abia astept sa treaca ziua de azi.Nu-s instare de nimic,asa ca va pupez si va urmaresc.

Mergi la inceput

Am ajuns si noi de la dr...nu avem rubeola..desi are toate semnele mai putin ganglionii inflamati...avem viroza eruptiva...ce-o mai fi si asta ca nu am mai auzit de ea...in fine...
Pana vineri stau acasa cu el...luam antitermice la nevoie si sirop de tuse si vibrocil in nasuc..bine ca am scapat fara antibiotice....

Alina..naspa ca ai o zi nasoala...dar uite-te si tu cum e vremea afara....cred ca si asta contribuie...
Miro..dar pana cand mai lucrati asa turbo? Macar acasa sa te odihnesti....
Ioana...cica toata saptamana o sa fie vremea asa nasoala...Cand vine vara odata??????

mai intru si mai incolo ca acuma e Dejan calare pe mine ....

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Gata, am pus pozele.

Simina, tot e bine ca nu are rubeola.
Alina, eu tocmai am scapat de el. ce bine e!!!!

maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Giova unde ai pus pozele de la intilnire?
Aveti vreun cont secret si nu spuneti la nimeni??

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput

Dia...pe prima pagina unde scrie poze e contul comun in care putem pune poze....Acuma intru si eu sa ma uit...

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Asa e Dia, in primul mesaj de pe prima pag..
Albumul nr. 4 parca e. Intalnire 14 mai.

Vrem poze de la ocean!!!

maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput