O alta Timisoara! (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Simina poate e doar o alergie la ceva. Sper sa se faca bine cit mai repede.

Va urez intilneala placuta la cele care va vedeti azi. Si sa puneti ceva poze sa va vedem si noi cele care suntem departe

Noi ne pregatim de plecat la ocean. La soare ca la balaceala... nu cred ca va izbuti careva sa intre in apa.

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Dia..si eu m-am gandit ca poate i alergie...dar nu a mancat nimic deosebit decat mananca de obicei..de fapt nu prea a mancat de loc...alergie la medicamente nu cred iara ca e ca nu a primit decat nurofen pt febra..si pe ala il tolereaza f. bine...Sa vedem ce zice dr luni...
Alina..dr asta nu vine acasa...dar mergem luni la prima ora la ea ..o sun inainte sa stie si poate intram primii...
Dany cum se mai simte?
Miro, Cosmi, Gio..mergeti si distrativa..avem timp sa ne vedem cu toate altadata..ce de acum vine vara, nu?

Dac tot nu vin macar ma consolez cu o cursa de formula 1..mai ales ca Alonso e in pole...
Am fugit sa papam ceva..noi ai mari ca Dejan doarme...

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

quote:
Originally posted by mitzuka
Alina..dr asta nu vine acasa...dar mergem luni la prima ora la ea ..o sun inainte sa stie si poate intram primii...
Dany cum se mai simte?
Miro, Cosmi, Gio..mergeti si distrativa..avem timp sa ne vedem cu toate altadata..ce de acum vine vara, nu?

Dac tot nu vin macar ma consolez cu o cursa de formula 1..mai ales ca Alonso e in pole...
Am fugit sa papam ceva..noi ai mari ca Dejan doarme...

Simina si Deian
Ingerasul nostru

He,he,stiu ca e in pole position,dar am mai fost si saptamana trecuta;)
Dany parca se simte mai bine,tuseste mai putin,febra n-a mai facut,dar inca il tin in casa,ca are si maine liber de la scoala,macar sa-l pun pe picioare.
nici eu nu cred ca e alergie la Dejan,daca era alergie ii ieseau toate bubitele deodata,dar cum i-au iesit treptat....Sa nu-i dai altceva decat nurofen,pananadolul e si mai bun la din astea,dar nu mai stiu sa-ti spun de ce e mai bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Gata eu sunt prima care scriu dupa intalnirea din parc.
Frumos a fost, pacat ca sunt tantari.Mai iesim dupa ce stropesc astia.
Sunt la Clau la birou, sa termine el baia, si pe urma mergem si noi acasa.
asa ca... imi petrec timpul pe DC.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Eu a doua!
Giova mi-am adus aminte acum,daca ai acasa fenistil poti sa dai pe urmele lasate de tantari.

Simina cum e Dejan?
Esti bucuroasa ca a castigat Alonso?

mai intru mai tarziu ca are Emil treaba pe-aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buey denaturatelor ... intai forumu ... nu copiii?

eu am mancat intai si am dat burtzii ce i se cuvine si acu ... pi forum măi ... pun pozele ca iar plecam la o intalnire ... in Uniri la o terasa.
Fu fain in parc ... ce-mi pare rau e ca n-am avut baloane mai multe ... dar las ca data viitoare cumpar eu mai multe ... si-mi mai pare rau ca nu i-am facut o poza la Gio cu barba umflata de la muscatura de tzantzar.

Va pupez.

Miro14+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina2 spune:

Hop si eu.Noi am mers si la Mall sa papam ca ai nostrii copii erau lesinati de foame si asa ca am rezolvat repede si am ajuns acasa si satui.
Noi am scapat de muscaturi de tantari.
Va pusi si pe maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alina mersi, chiar am asa ceva acasa, de vara trecuta.
Eu sunt mai intarziata cu pozele. abia maine le pun. pana atunci le vizionez pe ale voastre.
A fost un rau marco la clau la birou.asa ca... al meu sot.... si-a terminat repede treaba si acasa, unde nu a mai varsat o lacrima.
Eu sunt cica la cura de slabire... asa ca... am terminat ziua cu clatite.
Miro sunt super tari pozele, si comentariile binenteles.

Va pe toate vad si eu ce-am pozat azi si in pat cu noi.
pe maine.
spor la munca si o sapt. cat mai buna.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

CEAU FETELOR :)
acum am vazut ca am scris cu majusculeeu acum ma chinui cu atestatul unei prietene ca i-am promis ca il aranjez in pagina si ma enerveaza de numa. nu stiu de unde naiba de pe net l-a luat dar eu il aranjez cumva si el se face la loc cum vrea el !!!
Cum a fost in parc? astept si eu sa vad poze ca mi's curioasa. Eu merg maine cu albumul la scoala sa il dua la completata, abia astept :)

pana maine va pup & sa nu faceti prostii multe;)

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

acum mi-am amintit, Mitzuka, ai primit pm-ul meu? sau s-a pierdut ca cel al Albinutzei?
Albinutzo, sa-mi dai accept pe mess...eu is aia cu 8 la capat ;)

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput