FIV 72

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca spune:

buna fetelor,

ca suntei mai experimentate in FIV, aveti idee cum sunt sansele de reusita daca am numai partea stanga functionala (ovar si trompa dreapta lipsind - povetesa fiind mai lunga si trista)si sunt diagnosticata cu endometrioza?
As sari peste inseminari si as face direct un FIV.
Mai stiti cazuri asemanatoare?
cele care ati facut deja, va rog dati-mi si mie un PM cu cat costa, tratamnete, timp stat la spital etc...

va urez bafta la toate
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

O saptamana super sa aveti!Fetelor ce sunt in focuri mult succes, eu le tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Nu este obligatorie laparoscopia inainte de FIV? Cine recomanda asa ceva?

Anca, nu ai nevoie de trompe pentru FIV, embrionii se transfera direct in uter. Lipsa unui ovar va afecta "productia" de ovule cand vei incepe stimularea. Probabil vei obtine mai putine, dar ramane de vazut. Succes!

www.dropshots.com/laurentiub" target="_blank">sunt iute, nu ma prinde nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca spune:

Tia, dar daca mai am si endometrioza?
asta ma framanat pe mine? exista sanse sa se prinda embrionul ala?
eu as zice ca daaa, dar astept parerile voastre.

cu cat mai multe cu atat mai bine

va pup,
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BIENCUTA spune:

fetelor va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.stie cineva cat costa monitorizarea de ovulatie la doc Niculescu la particular?sau la alt medic dar am nevoie de raspuns acum pt ca o prietena foarte buna este acolo si nu stie daca are bani de ajuns la ea.va multumesc foarte mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

geliza
membru matur

Are album!

Romania
ploiesti
874 Posts
Trimis la - 08/05/2006 : 10:50:28
--------------------------------------------------------------------------------

M-a rugat o prietena sa va intreb, poate vreuna dintre voi a trecut (sau a auzit) de asa ceva: are sanse la FIV cu un singur ovar si diagnosticata cu endometrioza, desi boala nu se manifesta fizic (nu dureri la ciclu), dar a fost descoperita laparoscopic?

Eliza 25+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Ce este endometrioza, de fapt? Se poate descoperi numai prin laparoscopie?
Pt. că laparo e singura procedură pe care n-am făcut-o.
Eu am facut un FIv, dar nu și laparo.

ZoRi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Biencutza, monitorizare inseamna sa plateasca un echo transvaginal si pt.astea preturile ar trebui sa fie la vedere! 5-600.000 lei vechi cred

http://photos.yahoo.com/verocika2002
12+ de doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Buna fetele!
Am revenit cu forte proaspete, dar la sfarsit de saptamana plec din nou la incarcat bateriile.
Antosit, Adhnana, ZoRi, andrabirni bine ati venit in randurile FIV-oaselor si multumim pentru incurajari! In curand o sa va apucati si voi de treaba si o sa fim cu pumnii stransi pentru voi. Va pupicesc.
Moniland, va spuneam ca aveam de gand sa merg la spital sa fac prima injectie inainte de plecare. Ei, doar am avut de gand…. Prima injectie mi-am facut-o singura fara supravegerea nici unui cadru medical. Numai dupa spusele asistentei de la FIV si din ce am citit pe forum de la voi. Mai greu a fost pana mi-am bagat acul. Sa iti spun cum am procedat. Sotul mi-a spart fiola cu ser eu am absorbit serul cu seringa micuta dar cu un ac mult mai mare, dupa care l-am introdus in fiola cu pulbere. Le-am amestecat dupa care l-am tras din nou in seringa micuta cu acelasi ac mare. Dupa aceea am schimbat acul mare cu cel micut, am scos aerul din el (am scos putin ser prin ac), m-am sters pe burtica cu spirt, apoi mi-am strins sunculita de pe burtica si mi-am bagat acul (pe sub piele, mai exact in grasimita). Incet, incet mi-am introdus serul si gata! Nu m-a durut deloc. Mai greu este pana bag acul, inca mai am o retinere. Am impresia ca am o piele groasa, de hipopotam de imi intra acul asa de greu. Vineri dupa ce am facut prima injectie m-a durut mijlocul in partea stanga, durere care cobora de picior. Pe drum in masina am inceput sa am momente cand ma lua cate un val de caldura dupa care imi reveneam, dar parca ma lua cu frig. Sambata cand mi-am facut injectia in partea dreapta nu m-a durut mijlocul, in schimb ma luau cateodata caldurile. Astazi ma doare ovarul stang, mijlocul in partea stanga, durere care coboara putin pe picior. Injectia de astazi a fost mai dureroasa.
Eu mi-am luat 21 de filole de Dipherelin pe care am dat 504 lei noi. Seringile le-am luat de la asistenta de la FIV (seringi pt insulina dar cu ac detasabil, iar acele mai lungi le-am luat de la o farmacie. Eu nu folosesc acelasi ac cu care fac transferul serului in seringa etc).
Sa inteleg ca de maine te apuci de injectii?
Gabiu, decizia de a face FIV-ul am luat-o impreuna cu dr. Eu am facut 10 inseminari, 2 luni chiar am facut inseminare dubla dar nimic. La prof. Am ajuns prin intermediul dr. mele.
Avalon, eu am intrat la FIV fara laparo. Am facut doar HSG care mi-a iesit bun.
Cristinici, tratamentul merge bine. Astazi cand mi-am facut injectia m-a cam durut. Cred ca am bagat cam jumatate de seringa dupa care mi-am scos acul ca ma durea prea tare si l-am bagat alaturi ca sa continui cu tot serul. Cred ca am nimerit intr-un vas mic de sange ca mi-a curs putin sange din gaurica acului. Nu prea mult, m-am sters cu spirt. M-am dat eu viteaza ca mi le pot face singurica dar astazi chiar am stricat o doza. In seringa dupa ce mi-am tras serul mi-a ramas o bula de aer in ea si nu am reusit sa il scot asa ca l-am aruncat si mi-am facut alta. Ma enerveaza ca imi intra greu acul in piele. Oare este normal sa imi simt burtica putin marita, parca as fi balonata? Pupicei!
Flori76, lachione pupici. Sa dea Domnul sa va dam toate vestea buna.
Andicu, am si eu la fel ca si tine probleme cu inrosirea pielii. Dar am observat ca trece de la sine. Eu nu imi frec locul dupa ce scot acul. Mai sterg inca o data cu vata cu spirt si gata.
Ginuta, Veronici pupici pe burtici.
va pup dulce pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

ANDICULE MULTA BAFTA!SUNT CU OCHII PE TINE!Sa dea DOMNUL sa iasa cu ochisori!
Moniland la Medsana nu poti face stimularea si monitorizarea in alta parte decat pe proprie raspundere si la cat costa acolo FIV+ICSI,cat 3 FIV-uri la CLUJ,nu cred ca se risca cineva.Plus ca se fac cam 3-4 dozari hormonale ceea ce sunt incluse in pret ca si monitorizarile de altfel.Deci ar mai trebui platit inca destul pt. monitorizari si dozari hormonale,pe care dozari mie la Medicover CJ mi le-au gresit teribil.Asa ca o rog frumos ca pe viitor sa nu mai raspunzi asa usor la ce nu stii.Sper sa nu te superi stiu ca ai intentii bune dar poti induce in eroare vorbind despre o clinica la care nu ai fost.Multa bafta si tie la noul FIV.
Andra daca vrei detalii despre FIV la Medsana da-mi un Pm si te lamuresc.Dar te sfatuiesc sa nu arunci banii pe geam.Oriunde vei face Multa bafta!
Lachi,Crinuta,Cami va pupic dulce si mi tare dor de voi!

cecilia

Mergi la inceput