FIV 72

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Fetelor, lamuriti-ma si pe mine: nu pot intra in FIV daca nu am facut laparoscopie???

Inca ceva; voi inainte de fiv ati facut vreo cura de vitamine, detoxifierea organismului, nu stiu, orice pt a 'pregati' terenul? Orice sfat este binevenit, mai ales de la fetele care au reusit.

Moni, am uitat, tu esti la primul fiv acum sau ai facut de curand?

Bafta tuturor celor care au inceput tratamentul: Andicu, Liliana (MRL), Adhnana, Moniland! Vine si randul vostru!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

BUNA DIMINEATA!
Avalon si eu urmeaza sa incep fivul, dar in afara de HSG care este obligatorie la dosar de laparascopie nu mi-a zis dr. nimic!(nu ca nu as avea 2 la activ)
Fetelor ce sunt "in focuri" le tin pumni si ma rog lui DD ca la final sa se lase cu multi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Gabiucred ca o sa ne luam de manuta cat de curand! Eu am 5 ISA la activ (rezultatul ultimei nu se stie inca) si planul e mai fac inca 2 ca asa vrea sotul sa fie cifra 7, dupa care vacanta si prin Septembrie - Octombrie incep sa vaz ce trebuie sa fac pentru asa-zisul dosar FIV ca analize am avut cacalau in toata aceasta perioada. Da' cine stie poate trebuie sa fie mai proaspete. Eu nu am avut probleme de foliculi (am avut chiar 3 intr-o luna) si nici de endometru si sotul ce sa mai zic ca are niste valori la gigei de min. 50 mil. (aia mobili) si uite ca tot nimic. Dr. zice ca e varsta (38) dau eu tot nu inteleg ce face varsta asta.......
Hai ca va mai citesc si viu si eu peste voi cat de curand.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Avalon, eu am inteles ca laparoscopia e obligatorie pentru a face FIV. Si medicii merg pe ideea ca nu merita sa te chinui cu hormonii bagati in tine, cu banii aruncati pe tratament si manopera, si daca ar exista o mica problema care s-ar fi putut rezolva cu laparoscopia impiedica ca fIV-ul sa aiba o sansa. Stii prea bine e un fel de bilant la ce si cum si cat de bine e totul acolo. Eu sunt de parerea medicilor. Am facut-o si nu mi-a parut rau, cu toate ca nu a gasit nimic acolo.
Am avut o "tentativa" de FIV anul trecut in decembrie. Am facut injectiile de inhibare si mi-au aparut dupa ele 3 chisturi pe care au trebuit sa le punctioneze (sub anestezie generala) .Din aceasta cauza am mai lungit-o cu inhibarea inca o saptamana. Am facut apoi stimularea cu puregon incepand cu doza minima de 150 ui pe care mi-au redus-o treptat (au fost zile cand nici nu am luat) si mi-au aparut o armata de ~ 40 foliculi. Dr. mi-a explicat apoi ca exista riscul ca in momentul punctiei sa se declanseze o hiperstimulare. Mi-a zis ce variante as avea si am ales sa nu mai fac punctia. Mi-am zis ca nu am de pierdut mare lucru (cateva ovocite de calitate, banii pentru tratament, si timpul). In 2 luni mi-au disparut toti foliculii.
De marti o iau de la capat. Nici nu pot sa-ti spun ce emotii am si o teama sa nu se repete situatia din decembrie. A, si am avut toate reactiile secundare care au fost trecute in prospect si la diphereline si la puregon.
Dar ce nu fac pentru a avea dorit cu sotul meu, eu fiind perfect sanatoasa (poate din cauza asta a reactionat asa puternic organismul meu la stimulare), si el avand < 1 milion .

Nu te speria de laparoscopie mai bine fa-o.

Monica

Mergi la inceput

Andrabirni, in timpul inhibarii ovariene nu trebuie sa stai in Bucuresti. Datoria ta este sa faci injectia in fiecare zi. Medicul nu are nici o treaba cu tine. El te vede undeva in ziua 14 de inhibare sa vada daca ovarul este inhibat complet ca sa poata da OK-ul pentru stimulare. Iar apoi poti sa mergi din nou acasa si sa te intorci in Buc in ziua a 6-a cand va vedea cati foliculi ti-au aparut. Dupa aceea vei decide daca stai sau nu in Bucuresti pentru ca monitorizarea se va face din 2 in 2 zile.

Monica

Mergi la inceput

Andicu, drum bun sa aveti.
Am inteles bine? Vei sta in Timisoara, iar apoi in Szeged si cand vei venii acasa vei avea puiutii in burtica? Sa ne spui tot ce poti. Noi iti tinem pumnii sa-ti mearga din plin bine.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Buna fetele,
KITTA, iubita eu iti doresc sa nu fie nevoie si rezultatul la ISA 5 sa fie cel mult asteptat. Daca totusi nu si nu, mai fa cele 2 ISA si apoi poate ne intalnim pe holuri. Eu luna urmatoare ii spun dr. de intentia mea, iar intre timp am sa continui sa fac ISA, ca poate cine stie.....
Va pup pe toate, si sa auzim de cat mai multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Moniland,multumesc mult pt informatii.
Va doresc o saptamana frumoasa, numai cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Buna fetele ,sper ca ati avut un wek. placut .

Avalon eu nu am facut nicio cura din asta de care ai zis tu .Singurul lucru care l-am facut ptr. fiv-ul asta a fost sa iau din octombrie de anul trecut Diane 35 ,la recomandarea dl-ui prof.
Aaa.. si in afara de asta eu am avut facute pentru fiv HSG, Histeroscopia si Laparoscopie si apoi a pus un diagnostic sigur, FIV.
De aceea eu iti spuneam ca e bine sa te programezi de acum ,ca sa ai timp pentru investigatii.

GINA8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Avalon , eu zic sa-ti faci o programare la dr si sa stabiliti de comun acord, daca e nevoie sau nu de laparo.
Andicu drum bun , ca azi ai luat-o din loc.
MRL cum stai cu tratamentul?
Moni se pare ca urmeaza startul si la tine. Sa fie intr-un ceas bun.
Noi tinem pumnii stransi in continuare , in frunte cu Liana chiar daca e lipsa la apel de vreo cateva zile.
cristinici

Mergi la inceput