Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 11
paxela spune:
mirona, am trecut eu fetele dar nu ma gandisem ca exista si o ordonare, si se ajunsese la capitolul trecut in pag 11 si daca nu interveneam deschideau moderatorii altul si nu mai aveati acces la listuta, sper ca nu am incurcat
cat despre raceala sucul de ridichie neagra e foarte bun, si lapte cu ou si miere asta i-am dat eu lui fimiu asaca poti consuma linistita nu fac rau
Alexa si Silviu ( 27.11.2004)
poze
poze2006
dandusa spune:
FATIMA,
ECO MORFOLOGICA SE NUMESTE ECO DE INAINTE DE TRIPLU TEST?EU STIU CA CEL MAI BUN MOMENT AR FI LA 16 SAPTAMINI ,PENTRU TRIPLU TEST SI DECI AI TIMP SA IL FACI.DAR DACA ECO MORFOLOGICA ESTE CEA DE ININTE DE TRIPLU TEST...SI TU TE-AI PROGRAMAT DEJA...,ATUNCI NU STIU CUM SA PROCEDEZI.MAI BINE INTREABA DR.
AM SI EU O INTREBARE PT FETELE CARE SE TEM DE CAFEA SI NU BEAU NICI MACAR UNA PE ZI ....VOI BETI COLA,PEPSI SAU MINCATI CIOCOLATA?DACA FACETI MACAR UNUL DIN ACESTE LUCRURI EU ZIC ORICARE DIN ELE ECHIVALEAZA CU O CAFEA,ASA CA NU VA MAI CHINUITI...PAREREA MEA!
dandusa
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/dandusa2002/album?.dir=cff8re2
danita spune:
salut fetelor
am fost azi la dr si mi-a zis ca bb e ok. asta e in rezumat :)
cu medicamentele nu ma impac dar poate le mai reduc curand;)
va pup si aveti grija de voi !
mio75 spune:
Buna fetele
Raceala: eu am tras doua raceli de cand cu sarcina , la prima nici nu stiam ca sunt insarcinata. Ma rog, important e ca la a doua m-a pus pe picioare definitiv Vitamina C propolissi sa tineti minte-numai o senzatie de raceala sa fie puteti lua Gripec, e ok si se ia din farmacii.
Cafeaua:eram o bautoare mai mult decat inraita- de cand sunt insarcinata nu prea beau ca n u am chef de ea dar am auzit ca in cantitati moderate(2 cescute/zi)nu are nimic.
In schimb mananc ciocolata cat o China mai mica.Noroc ca niciodata n-am fost adepta Cola si Pepsi si nici acum.Stiu ca nici ciocolata in exces nu e buna deci nu sariti...
Dar problema e alta: voi mai fumati careva ? Ieri l-am intrebat pe dr. si a zis ca max 5/zi, asta am citit si in multe parti pe internet iar dr.de familie a zis ca nu e nici o problema cu asta atata vreme cat nu se exagereaza.
m_monique spune:
mio75 mai suporti fumul de tigara?
eu de cand sunt insarcinata nu mai suport nici fumul de tigara si nici dulciurile.
in schimb as manca numai acru: iaurt, mere acre si ciorba acra. chiar maine am sa fac o ciorba de salata. sper sa-mi iasa mai acra.
http://photos.yahoo.com/micumonica
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Astazi sunt foarte fericita: am fost la ecograf si totul este bine cu bebe. Am vazut-o pe micuta cum se invartea pe toate partile (are 6 cm si inimioara batea cu 163 de batai/minut). La inceput dormea, ceea ce a fost bine pentru masuratorile pe care trebuia sa le faca tehniciana, dar s-a trezit mai apoi si a inceput sa "danseze". Ne uitam si eu si sotul meu pe ecran, cu gura cascata, de parca era primul copil si prima ecografie din viata noastra. Sunt asa de fericita... Din pacate, poza nu ne-a facut, dar recuperam la urmatoarea ecografie.
Multa sanatate tuturor si un weekend de vis!
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si bebe mic 12+
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
roxana c. spune:
Iulia, de unde stii ca-i vorba de "micuta" si nu de "micut"?
Fetele, in legatura cu tigarile, eu nu fumez, dar la cel mai mic miros de tutun mooooor. Tot stomacul mi se ridica in gat.
In legatura cu triplul test, si mie mi-e frica, dar....las ca-i bine sa-l facem.
Roxana10+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
aka spune:
Buna seara. Am fost si eu la doctor, si am vazut pe bebe. Avem 7 sapt si 5 zile, 13 mm si inimioara ii batea cu 140 batai/min. Avem si o poza, dar trebuie scanata sa o pot pune in album. Nu stiu cum mai sunteti voi, dar mie imi este din ce in ce mai rau. Tot timpul am greturi si am inceput sa dimineata. Si mai rau este ca nu imi trece cu nimic. Nu suport aproape nici un miros, deci nu mai fac nici mancare, dar nici nu prea mai mananc Continui sa iau acid folic, si mi-a dat sa iau si electovit. Am renuntat la utrogestan. Cat despre , de cand am aflat ca am bebe foarte rar.
Va pup si va urez noapte buna.
7+
Raluca_u spune:
Buna fetelor,
Bine ai revenit Miro.
Recomandari pentru raceala avem destule si nu mai e cazul sa intervin.
Azi am fost la aquagym si a fost super. e atat de placut. Dupa programul de aerobic nu e nici o problema sa mai ramai. Eu am mai inotat jumatate de ora si am fost si in jacuzi. A fost super.
Daca va intereseaza haideti si voi. E foarte curat la Majestic.
Piscina e mica daca mergi pentru inot dar asa de balaceala putin e super. Iar pentru gim este super si antrenoarea e de treaba.
Am fost si la cumparaturi dar nu am gasit cine stie ce.
poate sunt eu mofturoasa dar unele erau fara nici un pic de gust, si niste culori. Am gasit insa o pereche de pantaloni turcoaz foarte draguti. Vazusem si o camasuta f frumoasa dar era mica de mine la umeri.
Voi de unde va imbracati in Bucuresti, daca ati inceput cu noile dimensiuni.
Raluca 12+ si bebe mic in burtica
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.