Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Bine-ai (re)venit, Miro! Stai linistita, nu cred ca bb sa aiba ceva de la tusea ta, el e protejat acolo.
Mioara, ma bucur ca totu-i OK.
Dbunny, sa-ti traiasca nepotica si sa fii atenta , sa iei lectii.
Ktrinel, spuneai de transformarile datorate sarcinii: hai sa-ti spuneu: rosii, castraveti, cola, pepsi, si altele- imi placeau la nebunie, acum numai cand le vad mi se intoarce tot stomacul. In schimb cafea si vin- de exemplu, eu nu beam deloc ca nu-mi placeau, iar acum mai iau dimineata 2-3 guri din cafeaua sotului care-i amara-amara, iar de cateva ori am avut pofta de o gura de vin, de se uita sotiorul meu la mine si se crucea.
In comparatie cu celelalte sarcini, doar greata de cola si pepsi e comuna, restul sunt noi.

Roxana10+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

Buna, fetelor,

Miro, bine-ai revenit, chiar ma intrebam azi-dimineata cand apari. Eu am fost racita la inceputul sarcinii, si m-a ajutat urmatorul tratament: un galbenus de ou+ miere se amesteca bine bine in cana, apoi se toarna lapte fierbinte si se amesteca. bei cat poti de cald. Ai grija de tine si de bb !

Ieri am citit tot felul de intamplari nefericite pe la alte subiecte, si azi-noapte nu am putut sa dorm decat pana pe la 2 jumate, dupa care am mai adormit spre dimineata. Ma tot gandesc,[cum au trecut 2 saptamani si ceva de la ultima ecografie, si mai am una pana la urmatoare], ce face bb meu, daca dr. la care am fost pana acum e ok sau nu, daca asista la nastere sau nu... nu mai am rabdare pana ma duc sa-l intreb. Sunt cam paranoica, si nu-mi sta in fire. o fi de la hormoni ????
Stiu ca ar trebui sa ma gandesc la lucruri frumoase, sa nu ma stresez... dar cum? voi cum reusiti?

pupicei la mamici si burtici
Amalia10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Miro, bine ai revenit printre noi

Amalia, si eu imi fac multe ganduri negre si sunt comvinsa ca fiecare dintre noi se gandeste: o fi bine, are tot ce ii trebuie, se hraneste suficient, are creierasul sanatos
si eu sunt la fel, incerc sa nu imi fac probleme dar nu vreau sa devin ignoranta adica sa sar peste etape de analiza, samd
vreau sa fac totul ca la carte
acum o luna de zile eram atat de dezinformata, multumesc acestui site si fetelor care ne ajuta cu sfaturi din experientele lor
n-as fi reusit sa fiu stapana pe mine fara aceste info...
dar cu cat inveti mai multe cu atat iti faci mai multe probleme

deh asta e...

va pup pt burtici..
desi 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna fetelor!

Ieri seara mi-am scos si eu, partial, rezultatele analizelor si sunt putin cam ingrijorata deoarece leucocitele si monocitele au valori putin mai mari decat e normal. Eu merg la medic abia sapt. viitoare la sfarsit (deoarece mai astept unele rezultate) si ma gandeam ca poate stiti voi ceva despre asta! In rest, RH negativ, incompatibil cu cel al sotului, insa din acest punct de vedere nu ma stresez, pt. ca stiu ce am de facut!
Bine ai revenit Mirona si-ti doresc sa te insanatosesti rapid!
Incearca si tratamentul de care-ti spunea ama.lia
Mio 75: ai dreptate, Diculescu este un dragut si un bun profesionist...si iti poate povesti non-stop de uiti de ce esti acolo
Va pup pe toate....
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Miro pentru tuse exista un sirop de tuse homeopat. parca se numeste Stodal si e foarte bun. in prospect scrie ca nu are contraindicatii in timpul sarcinii.

http://photos.yahoo.com/micumonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

SALUTARI LA TOATE BURTICILE DRAGUTE.EU IERI NU AM AVUT TIMP SA INTRU ,DOAR SEARA TIRZIU AM APUCAT SA VA CITESC MESAJELE SI AM AVUT DE CITIT ....,NU GLUMA.VOUA CHIAR VA PLACE SA SCRIETI...EI NOI DEABIA ASTEPTAM VIZITA LA DOCTOR CA SA IL VEDEM PE BB SI DR NE-A SPUS CA MOMENTAN FACEM DOAR O CONSULTATIE PENTRU CA NE RECOMANDA SA VENIM PESTE DOUA SAPTAMINI SA FACEM TESTUL TRIPLU SI DECI ATUNCI SINTEM OBLIGATI SA FACEM ECO.ASA CA...,NE-AM CONFORMAT SI MAI AVEM PUTIN DE ASTEPTAT PINA LA URMATOAREA INTILNIRE CU MICUL NOSTRU MIRACOL SI AVEM EMOTII PENTRU TEST.VOI L-ATI FACUT?EU STIAM CA FETELE DUPA 35 ANI AR TREBUI SA IL FACA DAR EU AM 28 ANI,DAR SINCER CRED CA ESTE O MASURA LUATA PREVENTIV SI NU PARE DUREROASA(DOAR IA SINGE),ASA CA TOT CE TREBUIE DOAR DE DRAGUL DE A STII CA BB ESTE BINE.IN REST EU SI SOTUL MEU NE IUBIM CU PASIUNE SI NICI VORBA DE..."N-AM CHEF".DACA S-AR PUTEA MAI DESFITI MAI OPTIMISTE SI NU VA MAI GINDITI CA BB NU ESTE BINE ,SAU MAI STIU EU CE...

VA PUPIC TARE PE BB-LUSI

dandusa
http://uk.up.photos.yahoo.com/ed/dandusa2002/album_handler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Atentie la Stodal: pt a fi eficient il luati in lingura de plastic, nu consumati nimic mentolat sau cu ciocolata (banuiesc ca pica si cafeaua...nu mai tin minte pt ca la mine a luat Ozi). Ozi a scapat de antibiotice la o laringita superurata cu ajutorul acestui sirop dar luat in conditiile expuse (pasta de dinti a fost inlocuita cu gel pt copii). Cu ceva timp in urma mai luase Stodal si nu am tinut cont de restrictii si nu a avut nici un efect.
Pt. Miro: cand iti vine sa tusesti bea cateva guri de ceai neindulcit (la nasterea Ozanei - cu cezariana - aveam o tuse urata si dupa ce am scapat o repriza avand deja burta taiata am apelat urgent la sticla de ceai...a avut efect 100%).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

miro, te imbolnavisi...

hai sa-ti zic io reteta incercata si paraincercata de trecut tusea...sa nu razi..sa incerci.

una ceapa(cu coji cu tot), unul mar, un pumn de nuci. le pui la fiert, le lasi sa fiarba pana scade apa la jumate, strecori zeama( e cam maro si miroase ciudat..), pui o lingura mare de miere, si de-a lungul zilei bagi cate o lingura in gura..sa vezi tu cum nu mai buhai si poti sa dormi linistita.

ktrinel,
in august anul trecut m-am lasat de fumat. cafeaua mea de dimineata e...aer. e...aer. fara ma cocarjez. dar (sac!) nu ma deranjeaza sa fie fara cofeina..mirosul...gustul..o poezie..si in creierul meu se aprinde o luminita ..cafea..cofeina..sunt treaza!!!! zilele astea nu pusca, luminita se aprinde degeaba, dorm in picioare. Azi parca a fost mai bine, am reusit sa recuperez hartogaraia ignorata ieri.

si in rest, cand ma dau prin oras, beu cafa cu lapte, caci am auzi eu din un miliard de surse ca in masura rezonabila(dwe ex, cafa de dimineata) nu afecteaza un prunc nenascut, indiferent de trimistrul de sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

pentru raceli e buna si ridichea neagra.
cand eram mica si eram racita, mama curata de coaja o ridiche neagra, o scobea in partea de sus si punea zahar, iar in rest o intepa cu furculita. o lasa in pahar la temperatura camerei pana a doua zi, cand imi dadea sa beau sucul rezultat.

http://photos.yahoo.com/micumonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

bine v-am regasit, albinutele mele harnice..

miro, bine ai revenit si sper sa scapi de tuse repejor..cu toate retetele pe care ti le dadura fetele, sunt sigura de asta..

chinico, si eu mai beau cate o cafeluta din cand in cand, si eu m-am informat pe net temeinic, cica nu dauneaza, decat in cantitati mai mari..

dbunny, eu stiu ca eco vaginala se face maxim pana la 14 saptamani..apoi numai abdominale..

despre mine, nimic deosebit..luni fac 13 saptamani fix, nu ma plang de dureri, pete, greturile au mai trecut, dar nu definitiv, am trecut la etapa cu dulciuri si fructe..

m-am programat la eco morfologica la Iosup pe 18 mai, la 14 saptamani si 2 zile..abia astept..numai ca nu stiu cum sa fac cu triplu test..stiu ca se face la maxim 2 zile de la eco morfologica..insa rezultatul lui e influentat de tratamentul cu Pregnyl, pe care eu il opresc abia cand implinesc 14 sapatamani, asa mi-a spus doctorul..sunt intr-o dilema..Tutunareselor, voi cum faceti? cu cat timp inainte de triplu test trebuie intrerupt Pregnylul?

Mergi la inceput