Mamici de iulie - august 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Adelapop eu din cate stiu cel putin asa e aici, nu exista carucioare de vara si de iarna ci acelasi carucior are optional sa cumperi la el un footmuff, adik un saculetz din blanitza sau din fleece care are fermoar si se pune pe carucior, are gauri unde se scot hamurile alea si jos se inchide si deschide cu fermoar sa fie usor de scos si bagat baby si sa ii tina cald la piciorutze. Si are si raincover aia e din plastic pt ploaie si vant si se pune pe deasupra. Daca vrei te poti uita la pozele mele cu lucruri de baby si ai sa vezi caruciorul care l-am luat noi si cu footmuff si fara. Si eu din cate stiu de la 6 luni baby sta in funduletz, dar habar nu am cat ar trebui tinut iarna afara.
Ups pana am postat eu voi deja ati raspuns la intrebare. Sorry!

------------------------
25+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Kehleyr hai ca incep sa ma luminez !!!
Carucioarele astea de prin Sensiblu si in general de prin farmacii au preturi bune sau mai bine caut prin supermarket-uri?
Hai ca m-a apucat si pe mine frenezia acu', mai ales ca pana cum nu am cumparat nimika!!!

emilia si

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Emilia, eu nu prea m-am uitat la preturile carucioarelor din farmacii, dar flerul meu imi spune ca sunt mai scumpe

Eliza 25+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

emilia, cred ca daca mai scrii un mesaj ajungi la 100 si primesti o stelutza...stiu eu pe cineva care isi dorea acum ceva vreme asta

Cristina_Ioana, ce faci? dormi pana la pranz?
Emilia, ai mai vorbit cu Valentina (Huacin)?
Bulinutza ce o face? parca mai are concediu sapt asta?
Mishi? N-are nimeni nr lor de tel?

ticker bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole25 spune:

se pare ca majoritatea fetelor su plecat sau la plimbare sau au foarte multa treaba la servici.
cristina ioana am vazut ca tu ai scris 31+.Din cate vad eu la celelalte fete si asa am scris si eu se scrie saptamana care o ai implinita nu cea care se implineste.Asadar la tine e 30+ .Esti in saptamana 31 dar ai doar 30 de saptamani si cateva zile.Sper sa nu te superi pe mine ca ti-am zis.

30+ nicholas
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;32/st/20060710/dt/7/k/1d96/preg.png[/img]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Emilia du-te la Carrefour Orhideea. Acolo mai au inca Chicco 3 in 1. E undeva in jur de 13 milioane. Eu l-am luat cu 11 prin martie. La Carrefour in baneasa au adus un model nou de Chicco cu 18 mil parca. Oricum acolo la standul de bebe au mai multe modele de scaune, carucioare, patuturi si ce o mai fi. Intra si la Miniblu. Acolo am mai vazut eu aseara niste modele de carucioare. la fel potiintra pe situl bebecomfort sau in magazinele TCM. Optiunile sunt diverse. Si eu locuiesc in zona ta, eu il voi plimba pe bebe in parcul Carol, Izvor, Cotroceni sau Cismigiu si of course Herastrau+Floreasca.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Emilia, cred ca la farmacii sunt CELE mai scumpe posibil . In nici un caz de acolo. Nu stiu daca mai se vand la Prisma, pe vremuri aveau acolo magazine numai de bb si aveaupreturi bune si oferte variate, dar nu cred ca mai exista. Mai poti incerca la magazinele Happy Baby, eu stiu unul la piata Galati, dar daca intri la ei pe site gasesti si altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Am pus si eu o intrebare mai de dimineata, chiar nimeni nu stie daca se poate administra no-spa toata sarcina sau doar in primele luni?Sau intrebarea este atat de aiurea ca nu merita atentie?

Mergi la inceput

Assa, sorry...se poate lua toata sarcina...pana la 4/zi

ticker bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

quote:
Originally posted by geliza

emilia, cred ca daca mai scrii un mesaj ajungi la 100 si primesti o stelutza...stiu eu pe cineva care isi dorea acum ceva vreme asta

daca iau si steluta si ma lamuresc si cu ce sa cumpar atunci sa fie binevenita steluta

Cu Valentina (Huacin) nu am mai vorbit ca nu e sotu' acasa vine maine si astept sa ii inhat telefonul ca sa pot sta la dicutii mai mult pe al lui .

Sabana merci pentru informatiile despre carucior dar despre plimbat eu locuiesc in Ploiesti!!!

nicole25 - Fetelor v-a gasit certatul pe saptamani acum ce mai conteaza o zi,doua?
Se vede ca nu mai aveti rabdare pana la nascut nu ?

emilia si

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png

Mergi la inceput