Copilasi de mai-iunie 2004 (74)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

LA MULTI ANI ADRIANA MARIA!
LA MULTI ANI ADRIAN DOMINIC!

Vanessa si Bertha LA MULTI ANI DE ANIVERSARILE CASATORIILOR VOASTRE!

Vanessa
-multa sanatate piticului...nu e o boala grea pojarelul(rubeola) la varsta asta...Victor a facut-o la nici un anisor...in 2-3 zile trece roseata si..gata...dupa eruptie n-ar mai trebui sa faca febra.pupici la baietii tai!(si imi pare tare rau de prietena ta...ooof Doamne)

Carmenbr,vazut superbele poze de la Paste...vaaai ce de outze in iarba si ce de copilasi le aduna...cred ca e tare fruuuumos obiceiul acela...la noi nu prea exista asa ceva(sunt oua adevarate sau de ciocolata?)..Eric este superb...dulce rau de tot!Cat despre vorbit,am inceput si io sa mai pricep cate un cuvintel de-al lui Victor...de exemplu la avion ii spune "abaviii"-ultima vocala cititndu-se ca in cuvantul "inca",cand ajungem acasa,spune:acaca...da' las' ca o sa vorbeasca ei de o sa ne saturam
Petrecere frumoasa la Las Vegas!(am vazut pozele din februarie de la Las Vegas)...simtiti-va ca 2 porumbei!

Laura
-la Inisu tau scump nu ma bag,stie doctorul ce ii da...io ii doresc doar sa se faca repede-repede bine! In schimb,pentru tusea ta,as putea sa iti recomand ceva care cica face minuni la tuse(si pe mine ma incearca una si chiar dupa ce postez aici ma duc sa imi cumpar).Este vorba de remediul homeopat: Formula 14 a dr.Jurj.Cica sunt niste picaturi care se iau de 3 ori pe zi inainte de mese.Oricat de rebela e tusea,in maxim 3 zile scapi de ea...Io o sa incerc.Sanatate maxima!(succes cu soacra in casa!,da' din cate am inteles tu te intelegi super cu ea!)

Mammy-si pana la urma ce faceti cu Andrei?...Noi am inceput toate demersurile sa il dam la cresa...da' tocmai e in carantina cresa ca e epidemie de varicela.Toata lumea ne sfatuieste ca ar fi mai bine o femeie la copil decat la cresa...Dupa ce Laureta a dat-o pe Inisa la cresa,prinsesem putin curaj,da' parca m-a lasat...Nici io nu mai stiu ce sa fac...
Bafta la testari!!!!!

Nico-ai dreptate,e cam frig pentru astia mici la cort,da' sa stii ca acolo la rapa Rosie erau unii cu copii asa mici...maaaare curaj pe ei..da' stii ce bine se simteau aia mici?...alergau toata ziua si erau rosii in obrajori,de-ti venea sa musti ca din mar...(mey...ia da si mie reteta aia de plachie!...ca mi-ai facut pofta rau de tot)

Bertha!-mey de ce ai trimis vantul la noi? vrei bataie???
Bafta cu mutatul...sa aveti noroc sa gasiti un apartament buuuun si ieftin.(ar fi fost bine daca ati cunoaste pe cineva in Buc. sa va ajute,sa gasiti ceva convenabil) Dadin-Frumusetea rara!(oare cum o zice el la "frumusete rara"???

Alus-pupici la Julia-blonda-mica fotbalista!Ce are ea se numeste "rau de masina"...pe masura ce va creste se va mai atenua...Nu este grav,este doar neplacut...Ati incecat cu antivomitive?

Cami
-bafta cu invatatul la noul job!Te simti bine in noul colectiv?...Ochiosul tau ce mai zice?

Nally-vazut si io reteta de chiftelute cu legume...moamaaa,cum pot arata in poza...salivezi numa' cand te uiti...am de gand sa fac duminica experienta(io mai faceam,da' numa' din legume nu si cu carnitza)...Acu' il inteleg pe Dadin cu "ipca"!

Ma bucur ca Irinel este bine cu cele 2 minuni!...Irinel,cum mai reactioneaza Danut?..s-a obisnuit cu ideea ca e "big brother"?

No...io m-am bagat in seama ,da' noutati nu prea am...Piticu' meu tot cuminte(sa stii Cami-ca nu e din educatie...si nici din profesie-ca io imi consum toata rabdarea la scoala si cand ajung acasa,ma mai racoresc si io pe ai mei...io cred ca seamana cu taticul lui care e cel mai calm om din lume).
Acum e in faza in care ma striga mereu,si daca are nevoie de mine si daca nu...cand vin acasa,incepe:"mama,mama,mama"
Aaaa,ia sa va intreb io pe mamele de baieti...poate stie cineva...ieri am vazut ca e putin iritat la "coco"...sub preput,pielicica are 2 puncte rosietice...el nu plange decat daca il atingi acolo...O fi doar o iritatie? sau tre' sa merem la medic?

Asa imi pare de rau,ca Roxi a sters din greseala din camera digitala niste poze cu Victor cand isi punea chilotii lui tati in cap...i-a luat de pe calorifer de la uscat si si-a facut de lucru cu ei........da' in schimb,am reusit sa salvez una cu un tricou de-al meu,de asemenea "furat" de pe calorifer(inca necalcat)...o pun acusica pe "dropshots"(la semnatura la "filmuletze")

Pupici la toata suflarea!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Gasiti poze si film pe dropshots la data de 27 aprilie

Scuzati "cacofonia" din mesajul precedent!...nu-l mai editez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

LA MULTI ANI Adrian Dominic!!!
LA MULTI ANI Adriana Maria!!!

Si pentru ca maine nu pot intra pe net am sa fac de azi urarile pentru sarbatoritii de weekend!

LA MULTI ANI ALEX!!! Maria sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos, numai bucurii. Ce mai faceti voi???

LA MULTI ANI COSMIN!!! Albinutza ce mai faci???
LA MULTI ANI ECATERINA LAVINIA!!!

pupici pentru mamici si pititci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

Fetelor scriu pe fuga...plecam la Bucuresti si mai am ceva bagaje de facut. Cu ocazia ast sper sa ajung iar la Kid's Club sa se joace Andrei in voie.
Stiti ce i-a mai dat prin minte? Sa se barbireasca si el ca taica-su. Pana nu i-am dat un aparat de plastic nu s-a potolit.

Simona imi pare rau ca nu am timp sa vad pozele dar promit ca o sa o fac atunci cand ma intorc.

Alus si eu am rau de masina, nu e grav. Ma tratez din cand in cand ce cate o pastiluta de emetostop. Dar am auzit ca pt copii sunt si alte remedii. Ce e ciudat e ca atunci cand eram mica nu aveam problema asta.

laureta, al doilea medicament se numeste erdomed, nu? Il am si eu acasa. I-am pierdut prospectul si nu mai stiam cum se da. Dar spunea cineva pe forum ca nu si-a facut efectul la copilul.

vanessa , sanatate si sa treceti repede de pojarel.

carmen, vacanta placuta la Las Vegas..wow! O sa joci si in cazinouri? Sa ne spui cum a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

La multi ani sarbatoritilor din ultima vreme si de azi: Dragos, Adrian Dominic, Alex!!! Sa cresteti mari si sanatosi si numai bafta!!!

Pe scurt ca nu stiu cat ma mai tin bateriile la laptop!

Saru-mana de urari fetelor! Si ptr. puitii vostri tot binele din lume! Sper sa revin la week-end, acum avem musafiri din tara si stam prost cu timpul. Tot asa si cu pozele de la party :)

Pentru Irinel, Piatra lunii si tuturor Irine-lor ascunse:
La multi ani de Sf. Irina!!! Numai sanatate, bucurii, fericire ... si copii sanatosi tun!!!:)

Pupici dulci ptr. banditi!!!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Salutare la toate mamicutzele!

Eu mai rar cu scrisul pe aici, dar va citesc regulat.
Ma tot framinta un gind de ceva vreme si am zis sa va cer si voua sfatul: noi planuim ca pe la anul prin primavara sa-i aduca barza un fratior sau o surioara la Bianca. Inca nu am trecut la actiune, suntem doar in antrenamente ;-)
Problema e ca fratele meu se insoara la anul in Iunie si vrem neaparat sa mergem. Credeti ca va fi vreo problema sa plecam la drum asa lung cu un bebelus de 2-3 luni? Cu sigurantza va fi obositor, dar acum sunt curse de avion direct in Sibiu si asa mai scurtam drumul, insa vreau sa stiu daca sunt ceva contraindicatii pt. un bebelus asa mic sa zboare.

In alta ordine de idei, mai sunt copilasi in grupa noastra care au mai putin de 11kg? Nu ca as fi ingrijorata, ca am trecut de mult de faza in care ma stresam ca Bianca nu-i prea mincacioasa, dar asa...de curiozitate. Bianca are cam 10.800kg.

Noi am hotarit acum vreo 2 saptamini ca e destul de mare pt. pampersi si am fost incurajati si de educatoarele de la gradi, si sa stiti ca nu a durat o saptamina si s-a invatat sa se ceara la WC. In primele 2 zile a facut pisu in continuu pe ea si citeva minute ii povesteam ca nu are pampers si sa-mi zica daca o scapa si etc. si nu terminam bine povestea, se lua cu joaca si venea la mine sa-mi zica ca-i "wet". Dar dupa 2 zile s-a prins de idee si foarte rar a mai facut pe ea. La gradinitza nu s-a intimplat niciodata. Cachilica a facut o singura data pe ea, in prima zi de training, si cind a vazut chilotieii murdari o fi priceput ea ceva ca a doua oara a venit tot fuga la mine: "tata! (adica caca, ca in loc de c zice t), epede, epede".
Ceea ce stiu ca este foarte important este ca atunci cind incepi trainingul sa nu-i mai pui pampers deloc, altfel ei devin confuzi si nu mai stiu cind au pampers si pot face pe ei si cind nu au si trebui sa se ceara la WC.

In seara asta m-am uitat la niste poze trimise de un prieten din Romania si asa un dor m-a prins de tara noastra...Ca noi de fapt planuisem sa venim anul asta in tara, dar la servici era complicat cu concediul si nunta lui frate-meu ne-a determinat sa venim numai la anul. Plus ca daca voi fi atunci in concediu de maternitate vom putea sta mai mult.

Hai ca v-am innebunit de cap. Va pup.

Am pus si un link cu poze: http://bianca.webhop.org, ca cel de pe webshots nu l-a mai actualizat nimeni.

Lili si Bianca (10 Mai)http://community.webshots.com/user/biancutza_mamarutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

tot eu!!!

am pus o virgula din greseala la adresa de poze si nu mergea, asa ca o mai scriu odata:
http://bianca.webhop.org

Gata, am plecat la nani! Somn usor!

Lili si Bianca (10 Mai)http://community.webshots.com/user/biancutza_mamarutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

de cand cautam eu copilasii de iunie 2004!!! iata ziua cea mare cand i-am gasit (cam tarziu, e drept, ca suntem membri mai noi, dar mai bine mai tarziu decat niciodata, nu?).
sa traiasca cu totii, si cei de mai, si mamicile lor!!

daca se mai poate inscrie, mai ales ca am vazut ca nu-i nimeni pe 25 iunie, atunci s-a nascut strumfita mea, Maria Alexandra, la ora 9.40, cu 54 cm si 3.700 gr si Apgar 9, prin cezariana, la maternitatea Spitalului Judetean din Pitesti, dr. Soceanu.

acum e o strumfita frumoasa, dragalasa, foarte afectuoasa si poznasa!

numai bine!

mama Mariei Alexandra si a lui Stefanut

Pagina Mariei http://www.babiesonline.com/babies/m/mariaalexandra/
Pozici si mai noi http://pg.photos.yahoo.com/ph/gratiela_ion/my_photos

"Dragostea este indelung rabdatoare; dragostea este binevoitoare; dragostea nu vrajmaseste, nu se lauda, nu se trufeste." I Corinteni, 13

Mergi la inceput

Bine ai venit Strumfi 2004!
Sa-ti traiasca strumfita scumpa...am vazut pozici cu frumoasa! Sa ne povestesti mai multe despre voi si sunt convinsa ca ai sa te simti bine in gashca noastra!

Lili,daca la anu' vii in Sibiu,poate ne intalnim...In ceea ce priveste calatoria cu BB mic io nu stiu ce sa-ti zic...poate fetele care au avut asemenea experiente...oricum va doresc succes...si...un fratior pentru Bianca!

Irinusha LA MULTI ANI DE SF.IRINA!!!...sper ca lucrurile se vor mai linisti si pe la voi si vei reveni cu tonul tau sugubat,cat de repede! lui Crisulet-smecheret

Mammy-haioasa rau faza cu..rasul.Chiar zilele trecute imi spunea sotul ca se fereste sa se rada de fata cu Victor ca nu cumva sa-i vina...idei...hihihi...ati luat-o inainte.
Sa ne spui daca ai ajuns la locul de joaca si cum s-a simtit Andrei.multi

Se vede ca e week-end...liniste si pace pe aici...No,la mine ii taman pe dos...io in week-end ajung mai usor la comp,ca in timpul saptamanii cu serviciul si treburile casei,imi ramane putin timp si ma simt obosita sa mai si scriu...plus ca suntem doi "trazniti" cu ...forum-uri...si sotul,toata ziua cu baietii lui si avioanele...
Despre Victor nimic nou(se pare ca la "coco" a fost doar o mica iritatie,i-a trecut cu rivanol si crema pentru iritatii)...e tare cumintel puiul mic.

la mici si mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

La Multi Ani Victoria Andrea

Bine ai venit printre noi Strumfi 2004. Asteptam sa ne povestesti mai multe despre strumfita ta.

Lili- am sa incerc sa o dezvat si eu pe Julia de pampersi asa cum ai scris tu, dar noaptea tot fara pampers? Eu am citit ca Huggis au pampersi care dezvata copilul de facut in pampersi, dar va spun ca mi ze pare ciudat.

Cami- bafta la noul servici!

Laura- multa, multa sanatate la INISU!!! de la Julia

Fetelor va dau o reteta de salata de, este foarte buna. Se face din cascaval, oua fiert si pisat, maioneza si usturi, totul se amesteca. Pofta buna!!! Este foarte buna pe paine neagra si putin prajita.

pup la toate mamicile si bb

mica futbolista :-))

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput