Copilasi de mai-iunie 2004 (74)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor ca eu iarsi sunt intarziata rau!!!

scriu sie u repede ca acum se scoala Cata.
Si Catalin bea multa apa. Ii dau plata dar a descoperit-o si pe cea minerala si vine si imi cere "bule". ii mai dau dar dupa ce a iesit acidul.

Iar a fost bolnav. nu pot sa spun exact ce a avut ca nici dr nu a inteles prea bine. face puseuri de febra dar mare de tot. In urma cu 2 nopti m-am trezit cu el ca ardea rau de tot. I-am dat antitermic crezand ca e de la masele (mai are un colt jos de iesit). Dar a doua zi a facut iar pe la pranz. Si noaptea iar si tot asa. Ieri a fost mai bine adica nu a mai facut febra mare. Dr ne-a zis ca e o viroza doar cu febra. Cineva mi-a zis ceva de boala febrei de treiz ile dar nu am apucat sa ma documentez prea tare. Nici nu a mancat nimic 2 zile ceea ce pentru el e mare lucru. Nici laptele de noapte nu a vrut decat un biberon in loc de 2-3.

in rest, eu incerc sa-mi revin, dar e greu pentrru ca ma doboara iar cele de zi cu zi din juirulmeu. A fost si chestia cu Cata. Acum, va spuneam eu de prietena mea buna care e foarte bolnava. E iar in spital si am inteles ca e foarte rau, medicii spunand ca e o chestiune de zile in momentul asta (1,2 poate 7). Si asta m-a cam daramat iar. Stiam ca nu e bine deloc dar.....

Vacaanta eu nu pup decat tot in formatie completa. asa ca odihna nu prea ar fi. Noi nu am plecat niciodata fara Andu (si implicit acum fara Cata). Nu am putut sa plec in concediu sau intr-o vacanta cat de mica fara el. Are 9 ani si cu exceptia catorva nopti cand am lipsit de acasa fiind in delegatie, nu am stat niciodata fara el. Nici la bunici saumatusi nu s-a dus vreo noapte. Nici el nu vrea acum. Iar daca asi pleca la munte fara el in afara ca nu mi-ar prii, cred ca nu ar mai vorbii cu mine niciodata.
Cred si eu ca ne lipsesc cateva zile de relaxare ca nu prea am avut in ultimii 3 ani. Acum trei ani eram gravida si eu am cam stat 9 luni legata de pat, anul trecut era Cata prea mic sa plecam iarnma undeva iar anul asta a fost faza cu mamam de nu am mai iesit nicaieri. Saptamana viitoare plec intro excursie de o zi cu clasa a II a la vulcanii noroioosi. Iar cu un autocar plin de plozi dar poate ma mai relaxez putin. Iar la vara plec in tabara cu clasa a ii a . si il iau si pe Cata. nu stiu inca unde va fii tabara dar i-am zis invatatoarei ca venim si noi. Nu am mai fost in tabara din clasa a x a.
ma duc sa vad ce face Cata ca am impresia ca s-a sculat ca se aud bocaneli din camera.
va pup si o zi buna.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Vanessa, of, imi pare asa de rau ca ai atatea probleme! Cred ca o evadare de cateva zile ti-ar face f bine. Pe de alta parte te inteleg cu copiii, si eu sunt in aceeasi situatie. De 2 zile sunt f suparata, am zis ca nu ma mai jelesc, da' nu ma mai pot abtine. Pe 13 mai facem 6 ani de la nunta si planuisem cu sotul o mini-vacanta de 3-4 zile la munte. Vroiam sa nu luam copilul cu noi, pt ca la munte nu sti cum e vremea si ar fi culmea sa fie urat si sa-l tin 3 zile intr-o camera de hotel, cred ca as veni mai nebuna decat as pleca. Am vorbit cu mama sa-l las cu ea, are 2 zile libere atunci, s-a pregatit din timp sa plece in excursie cu nepotul celalalt care nu are "decat" 9 ani. Locuri nu mai sunt sa plece si ea, da' nici cu Darius nu sta! Soacra-mea nu poate sa schimbe turele, ca are deja datorii destule! (si mama si soacra sunt asistente si pot schmba f usor turele cu alte colege, facandu-si, insa, datorii, adica tb. sa le faca si ele tura cand au colegele nevoie).Ma apuca ameteala cand ma gandesc cat de repede ar face alte datorii daca ar avea ea ceva de facut. Asa ca tot proiectul a cazut, si numai Dumnezeu stie cat de multa nevoie aveam de iesirea asta! Apropo de nopti dormite de copil cu altcineva, au fost 2: una de Revelion, cand a dormit de la 2-7 cu soacra-mea si una cu mama in ianuarie, cand am fost noi la Buc. Incep sa ma consolez, abia astept sa ne mutam in Buc, acolo macar vom fi singuri, n-o sa se mai laude nimeni ca ma ajuta cu copilul.
Sanatate micutului!

Anacami, nu stiu exact in ce zona o sa stam, mai ales ca nu cunosc Buc. aproape deloc. Sotul o sa lucreze pt inceput in zona Obor, apoi, din 2008 la Straulesti, ceea ce e departe oricum ai lua-o. O sa vedem cand o sa se mute el acolo. Oricum, cautam un ap. cu 3 camere, spatios, intr-o zona buna, eventual langa metrou.

In sfarsit, s-a potolit vantul la noi, dupa 4 zile in care am iesit f putin din casa, azi vom face o plimbare serioasa.
Pupici!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna si de la noi.Eu sunt a casa ,m au chemat de la cresa ca Inisa a vomitat si are febra.Asa ca deja am inceput sa ma invoiesc(cea ce nu este bine) de la servici.Ea acum doarme nu mi se pare sa aibe febra in schimb are mucozitati si de aia a si vomitat.E vesela ca de obicei.
Il asteptam pe tati sa mergem la doctor.Nu cred ca e de vina cresa ci vremea asta ba vant ba soare ba cald ba frig.Si eu si sotul suntem muciti.Sa vedem ce va zice doctoritza.Banuiala mea este laringita.
Dupa ce v am citi concluzia mea este ca Inisu meu nu prea bea apa si nu este bine.O sa vorbesc cu doctoritza despre asta.

vanessa imi pare rau pentru prietena ta ,mult curaj.Si multa sanatate lui Cata.Am auzit si eu de o febra atipica la copii nu prea am inteles cauzele.

anacami ,bertha normal ca se va muta langa mine ca sunt langa metrou avem si parcul Titan aproape siIOR ul

bertha trage aer la piept si poate week end ul urmator veti pleca

cius bun venit,frumoase poze supeb acolo.Si ce misto cu cortuuuuul, cum v ati incalzit?hihihihi.E haios foc Victor cu pantofi lui tati ,si Inisu face la fel sa taraie prin toata casa cu ei

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

*POZE GRECIA www.dropshots.com/day.php?userid=64851&cdate=20060427" target="_blank">*FILM 1 si 2 www.dropshots.com/day.php?userid=64851&cdate=20060424" target="_blank">*FILM 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Cius Bia e la tara si nu a papat plachie, da i-am oprit coada de la peste si ii fac si ei cand vine. Vreau si ei vacanta cu cortul ca n-am mai fost de 3 ani. Dar mi se pare cam frig peste noapte pentru copilasi micuti ca ai nostri.

Laurina lui Mihnea, ai descoperit de ce a plans? Poate de la dinti ca asa mai face si Bia cateodata.

Berta Poate aveti noroc de vreme frumoasa sau poate se indura una din bunicute sa stea cu Darius. Casa de piatra si vacanta placuta.

Laureta Sanatate Inisei, sper ssa nu fie ceva grav. Titanul e cam departe de Obor, de Straulesti ce sa mai zic. Cel mai bine este in Cransasi sau pe Calea Plevnei. E exact la miloc si au si metroul aproape.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Bertha, noi am facut pe 2 mai 11 ani de la casnicie si nu am mai zis nimic de serbare ca avea Cata 40 febra. asa ca inteleg cum e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

bertha mersic mult pt link. Notat reteta si indemnat sotul sa le faca in curand. Cam aiurea problema "cine o sa stea cu copilul". Eu sunt cam dezorientata pt ca as putea sa-l las la mama care e la pensie si sa fac naveta dar ...ca si la tine, cu toate ca tine mult la Andrei nu se implica sa-l schimbe, sa-l plimbe... E putin cam comodo sau poate tine foarte mult la libertatea ei de pensionara, nu stiu...Pe de alta parte daca as sta la socrela in Buc, ar cam trebui sa-l iau pe copil cu mine si implicit sa-l dau la gradi. Si asta pt ca sunt intrebata( chiar si de mama !!!): Andrei cu cine o sa stea?
In fine e complicat si nu prea placut de discutat.

Simona, lasa ca ai nostri or sa fie mai vorbareti !!!O sa le vina si lor vremea si atunci sa te tii. Si nici Andrei nu inghite carnea - doar zeama ei... Ma bucur ca te-ai simtit bine in mica excursie. Te astept si pe messenger... Acum fug la cursuri, sunt pe ultima suta de metri se ne tine numai in testari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Am venit de la doftoritza.Este cum banuiam mucozitatii la greu pe laringe si un pic pe trahee.Asa ca luam Augmentin si Ergomed doar 3 zile.Si Nurofen daca face febra.I am pus termometrul cand s/a sculat si avea 37.6 deci nu are febra.Nu are rosu in gat.Mdea ata ete,mie mia dat ambroxol pentru tusea mea care ma enerveaza(de felul meu nu tusesc in general).Am iesit de la farmacie cu o valiza de medicamente am luat si Homeovox e homeopat pentru laringita ca avem dimineatza voce de magarusi.

tnicoleta mey tu vrei s/o iei pe Bertha mai lange tine eheeee stiu io

vanessa La multi Ani fericiti pentru 11 ani de casnicie

mammmy si bertha greu cu lasatul copiilor am probato pe pielea mea cand trebuia sa incep servicul si efectiv nu gaseam cresa.Soacra mea si a rupt exact atunci piciorul si mama mea prea departe.Dar uite ca s au asezat lucrurile.
Noi am chemat/o pe soacra mea azi sa stea zielele astea cu Inisa cred ca marti o duc la cresa.De abia si a scos gipsul nu stiu cum se va descurca ea pe aici.Nu a zis nu,ajunge in seara asta din Galati.Daca zicea nu,cred ca o lua fi su la niste certuri (stie ea).
Io de obicei nu ma bag

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

*POZE GRECIA www.dropshots.com/day.php?userid=64851&cdate=20060427" target="_blank">*FILM 1 si 2 www.dropshots.com/day.php?userid=64851&cdate=20060424" target="_blank">*FILM 3

Mergi la inceput

sunt pe fuga ca ma duc sa-l culc. cred ca are pojarel. asa ca ne-am lamurit cu febra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Vanessa, mama, ce sa mai zic, nici nu ma mir ca nu mai poti! Putere multa sa depasesti aceasta perioada proasta si sa rasara soarele si pe strada ta!

Nicoleta, vreau si eu plachie please!

Mammy, bine ai revenit!

Cius, si al meu e partial mutulica! A inceput acum sa repete dupa noi, dar numai cand are chef!

Laureta, ce gagica misto esti! Vreau si eu! De Inisa numai zic nimic ca ma imbolnavesc si vreau fetite iar barbatu-meu se suie pe bec!

Irinusha, hai mai zi ceva ca tare dor mi-era de voi!

Anacami, bafta multa la noul job!

Nallyyyyyyyyyyyy, iar ai disparut mama?!

Bertha, las ca trece repede timpul si va mutati la capitala!

Cu Irinel sunt mereu pe contrasens. Cand sun eu doarme ea, cand suna ea, am eu telef inchis. Dar e bine si ea si Maria si Danut, mai greut dar cu putin ajutor se poate! George si-a luat cateva zile libere sa stea acasa cu fetele lui si tot el saracul mi-a povestit cate ceva!

Noi suntem bine, crestem dar si incapatanarea creste. Duminica plecam pt 2 zile la Las Vegas, prima mini-vacanta cu Eric. Sper sa fie bine!
Am pus si eu poze cu Eric si noi de la Paste si din luna aprilie! Va invitam sa le vedeti!

http://community.webshots.com/user/ericutzu2

Va pupacesc mult de tot pe toate si pe toti banditii vostri (cum zicea Irinusha),

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Ericutzul meu bebelus

Am un anisor deja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

La Multi Ani- Adrian Dominic, Adriana Maria

mica futbolista :-))

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput