tauroaice (15) LA MULTI ANI!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna taurasilor.
pentru miezure, vara mea Laura si mama lui GabiBarta
Si ddaca tot ne serbam multi in mai, am si eu destui in familie:
9-cumnatul meu; 11-vara mea; 19 -soacra mea; 20-eu; 21-facem anii de cununie si avem mai multi sfinti (eu si baiatul meu, bunicii mei de pe mama, cativa unchi si matuse, nasa, multi prieteni...).La capitollul prieteni, am o colega nascuta pe 18mai si o foarte buna prietena pe 19.
Sa va spun cati am in iunie sau in octombrie?Si toti rude foarte apropiate.Si eu sunt genul de omm care nu merge cu mana goala...dar poate anul asta nu mai cheltui mult si iau ceva simbolic...

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Draga Indra, eu sunt de parere ca daca nu vrei sa-i cununi, nu te poate obliga nimeni.Gandeste-te ca acum fac o logodna si peste 2-3 luni vor nunta mare, cu fite (doar ai spus ca sunnt patroni) si attunci nu te mai intreabaa nimic, iti impun sa vii (cu bani, prieteni, cheltuiala-nebuneala)
Hai sa-ti dau un exemplu: noi avem un nepot al sotului, care ne spune nasi de cand era inca la liceu (maica-sa a zis ca daca nu ne-a cununat, maacar noi sa-i cununam baiatul).De cate ori ne intalnim si ne prezintaa cuiva, noi suntem nasii lui.
Intr-o zi, am stat de vorba cu sotul meu despre "finii" nostri.Am stabilit clar, daca situaatia financiara ne permite la vremea respectiva, ii vom ccununa, daca sunt probleme de orice fel care ne impiedica, ii vom refuza politicos.
La timpul nostru, am mers la cei pe care ni-i doream de nasi si, desi se asteptau sa-i inntrebam, le-am propus si in acelasi timp le-am lasat o saptamana sa se decida.Dupa ce au accepat, am anuntat parintii, prietenii si am inceput sa facem pregatirile.Niciodatta n-au fost reegrete din partea noastra sau a lor si sunt niste oamenii de pus la rana, cum se spune pe-aici.
Iti doresc succes si calm.Dar dacca nu esti cu tot sufletul, mai bine stai cuminte, chiar daca se vor supara (nu e mare pierderea, avand in vedere ca nu ati tinut prea mult legatura)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Draga mea tiza, te inteleg foarte bine vizavi de starea materiala a prietenilor care vor sa le fitzi nasi. Poate ca ar fii foarte bine sa-i inviti la gratar si sa o cunosti si pe ea. Daca vor sa le fitzi nasi sigur nu v-au ales din cauza starii voastre materiale ci pe un suport moral zic eu bun; ei candva au fost buni amici iar acum are nevoie nu de fastul in care se invarte ci poate are nevoie de un prieten adevarat. Si de ce sa nu recunoastem cati din noi nu sant in starea asta? Incercati sa-i cunoasteti si apoi explicatile sincer daca tot santeti hotarati ca nu vreti sau daca nu aveti curaj da-le sa citesca pasajul tau de mai sus si sant sigura ca v-a intelege ea.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

indra - delicata situatie. mai incearca sa-i spui ca NU! daca te mai ia cu "nasa", tai-o scurt spunandu-i ca nu esti nasa lui ca nu vrei! e nepoliticos, dar e sanatos! eu asa as face!
madamsadamy - stam la vila muntelui bucegi. din poze nu mi s-a parut cine stie ce, dar om vedea! oricum, mai bine decart sa stam acasa...
pupici tuturor.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Indra spune:

O sa astept iesirea de simbata, sa vedem ce o iesi pina la urma!

Si asa ma oftic ca eu sint o persoana foarte directa, nu-mi place sa ametesc omul, dar acum chiar am senzatia ca am picat de papagal!

Dana & Anisia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Indra spune:

Madamsadamy nu numai tiza..... mama mea m-a facut la Medgidia, si tot neamul meu e-n Dobrogea!

dobrogeanca forever!!!!

Dana & Anisia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alin spune:

Buna Indra. Nici nu stii cat de curioasa m-ai facut. Il cunosc pe fostul goleg ( viitorul potential fin)? Sfatul meu este sa le spuneti in fata ce aveti de spus fiindca sa fii nas nu implica numai o petrecere si atat. Parerea mea este ca trebuie sa fii apropiata de fini nu sa-ti fie jena sa stai de vorba cu ei.

Florina & Alin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Miezure, la multi ani! Multa sanatate si fericire si mai treci si tu pe la noi si pe la miresele de 2005.
Fetelor voi va faceti planuri de iarba verde si plecari cu vremea asta? Sau sunt sanse sa avem si noi week-end-uri mai insorite? Ca si noi am vrea sa mai plecam pe undeva dar cu vremea asta...

22+ &
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png

Mergi la inceput

Mama lui Alin Asa e, trbuie sa fie apropiati de fini si sa discute orice, fara suparare.

Mergi la inceput

Lexi tu esti bine?Ai mai avut sangerari?Panna la urma care a fost cauza?

Indra, mi-am mai adus aminte o faza.La un moment, niste veri de-ai mei vroiau sa-i cununam si in acelasi timp si niste veri dde-ai sotului (noi nu aveam nici un gand).I-am refuzat povestindu-le unora de ceilalti si spunandu-le ca n-ar fi corect sa cununam o pereche si sa-i refuzam pe ceilalti...le-a trecut.
Eu, daca nu mi-s drragi, nu-i vreau.Asta si pentru ca la noi in familie se tin traditiile cu vizite, chemat de fini la Pasti, obligatoriu de botezat copiii...si as vrea sa ne vedem cu drag de fiecare data si sa ne intelegem.Pe noi ne-au ajutat nasii de multe ori in probleme la care nici parinti sau fratii nu au fost disponibili...
Gata.Nu mai raspund la subiectul asta ca te-am inebunit.Oricum, decizzia e a ta si a sotului

Mergi la inceput