tauroaice (15) LA MULTI ANI!
Raspunsuri - Pagina 8
gabibarta spune:
Gaby, felicitari!!! Si mama ta e tot taur? Ca si a mea
La multi ani sarbatoritelor de astazi!!!
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi
cgaby spune:
gabibarta - vad ca tu ai traditie in familie...numai tauri!
mami e pe 12, si noi tot pe 12 am facut nunta...asa ca un cadou!
pupici si sanatate.
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
Indra spune:
LA MULTI ANI Sarbatorilele de azi!!!!!
Ce luna ploioasa si friguroasa..... tare mi-ar place sa pot serba pe la iarba verde fara sa ma gonesca, vintul/frigul/ploaia!!
Dana & Anisia
gabibarta spune:
quote:
Originally posted by cgaby
gabibarta - vad ca tu ai traditie in familie...numai tauri!
mami e pe 12, si noi tot pe 12 am facut nunta...asa ca un cadou!
pupici si sanatate.
mama mea e din 11 mai asa ca da, la noi e traditie...
Culmea, sora mamei e din iunie si copiii ei tot din iunie, are si un nepotel tot din iunie
pozici poze noi
andreea_tx spune:
pai eu ce sa mai zic fusei de ma pili sa-mi puna lucrarea,alex iar ii curg mucii si tuseste ca m-am saturat.
ieri ma petrecui cu neamurile dupa amiaza si seara cu niste prieteni,fara barbat ca iar n-am saptamana asta.
cgaby spune:
LA MULTI ANI!
pentru miezure si mama gabibarta.
multa sanatate si numai bucurii.
pupici la tauroaice si astept sa se faca vremea frumoasa.
Madamsadamy spune:
La multi ani! sarbatoritzilor de azi.Multa sanatate si fericire si la cat mai multe reusite.
Cgaby, imi faci o pofta de munte de numa-numa; la Moeciu de jus ne-am simtit extraordinar; a fost si o sa ramana locul cel mai drag noua.(Pensiunea Preda Nicoleta).Tu unde te cazezi? Petrecere frumoasa si timp bun iti doresc.
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
Madamsadamy spune:
.........si nu vreau sa bat vreun apropo, dar in ultimul timp in afara de felicitari nimeni nu mai zice nimic nou? Sincer parca abia astept sa iesim din zodie.
Noutatile mele nu sant tocmai bune: sotul meu are acum streptococul si mi-e o mila de el saracul cand stiu cat de dureros este moldaminul.
Sambata mergem la nunta in Baia de tulcea, abia astept,si dupa o sa inceapa tratamentul cu ospen 5 zile si dupa trei saptamani moldamin cate unul pe saptamana.
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
gabibarta spune:
mersi cgaby! Si la multi ani lui miezure!
Noi ne pregatim de zori de cheful de saptamana viitoare, facem planuri, discutam meniul, ca doar trebuie sa invitam toata clasa...
pozici poze noi
Indra spune:
La multiiiiii aniiiii Miezure!!!!
Si ca sa nu ma opresc numai la urari poate ma ajutati si pe mine cu ceva sfaturi intr-o problema.
Sotul meu are un amic, un fost coleg de liceu, cu care pe vremurile alea statea destul de mult bot in bot. Anii au trecut ne vedem destul de rar,ne felicitam de zilele de nastere,dar niciodata sa iesim impreuna pe undeva.... in esenta un amic si atit!
Si acum vre-o luna suna amicu la sotzu: n-ai vrea sa-mi fi nas???? Sotzu: pai cam n-as vrea! Si tot ii repeta individului 1001 de motive pt. care n-ar vrea sa-i fie nas, chiar daca in prima faza nu este vorba decit de o logodna. Sotzu imi spune, nici mie nu-mi suride ideea si depasim momentul. La vre-o saptamina ma suna individul si incepe cu "saru mina nasa" de-mi pica telefonul nu alta....
Adica m-am cam trezit nasa asa cu pumnul in gura..., invocind din nou amicul "hai ma ca nu e nunta e doar logodna" ( care e si asta la biserica, cu luminari cu tot tacimul!
Faza timpita este ca noi nici macar n-o cunoastem pe distinsa viitoare fina, care e distinsa rau, cu niste ani destul de multi peste anii nostrii, mare patron mare la o fitzoasa reprezentanta de lenjerie intima, fitze prin Marriot cred ca stiti genul. Noi in esenta sintem niste oameni normali si la drept vorbind chiar compania unor persoane intr-atit de pretioase nu ne face placere.
E acum va cer sfatul: domle' ce facem sa scapam de treaba asta, ca oamenii astia parca nu vor sa priceapa? Se apropie repede repede logodna care ar trebui sa fie pe 27 mai si noi mai stim cum s-o dam!
Simbata vrem sa iesim la un gratar cu toti prietenii, sa dau de baut cu o zi inainte de a mea aniversare, si ma gindeam sa-i invitam si pe ei.... si poate reusim sa facem asa o impresie urita, sa nu cadram cu idealurile doamnei si sa iesim din povestea asta...
Ce ma fac cu ei????? Nu-i vrea nimeni????
Dana & Anisia