hai sa ne lasam de fumat!
Raspunsuri - Pagina 3
nasha_4as spune:
ma infricoseaza un pic faptul ca s-ar putea sa pun ceva kg. pe mine mai ales ca de doua zile de cind nu mai fumez mi-a revenit pofta de dulciuri pe care am inceput sa le devorez in lipsa de tigari ,dar e o cauza "nobila"
ana6 spune:
fetelor sunt noua dar cu o vointa de fier sa ma las de fumat.am promis ca de la 1ai dar inca mai fumez.ce propuneti?
ana6 spune:
mi-e foarte frica ca o sa ma ingras si nu sunt chiar plinuta.ati incercat vreuna din voi si v-ati ingrasat sau nu?
nadyana spune:
cu cat se scumpesc tigarile fetelor?ati auzit ceva de un suplimernt care inlatura efectele nocive ale fumatului?azi am fost la farmacie si mi-au spus farmacistele ca ar fi un tratament anti fumat se numeste Ziban si costa in jur de 1 mil.cica nu te lasi de la prima cutie,dar de la a doua te lasi sigur.cica actioneaza pe fond psihic.doar ca..acum se pare ca e retraas din farmacii.cele de la farmacie zic ca ar fi prea scump si nu se cumpara desi este f. bun.eu ma gandesc ca l-au retras pt. ca are efecte adverse.ce alte "ajutoare" mai stiti pt. renuntarea la fumat fetelor?![]()
ana6 spune:
am citit cm ce ati scris voi si mi-am dat seama ca multe dintre voi ati apelat la medicamente sau ceva ce suplineste nicotina.sa fie asta solutia,oare nu ne vom putea lasa fara ajutorul altor medicamente?
ana6 spune:
fete eu merg la somn ca maine ma trezesc de la 8.azi nu prea am reusit sa vb. cu voi dar sper ca vom discuta![]()
![]()
mai mult si ma veti ajuta sa ma las de fumat.pupe
Artemis1578 spune:
Eu m-am reapucat de fumat dupa o pauza de 2 ani.......
De pofta! credeam ca am scapat.........petnru ca nu am avut pofta de nici macar o tigare in tot timpul sarcinii si cat am alaptat....... dar de fapt a fost totul psihic........instinctul de aparare a puiului........imediat dupa ce l-am intarcat, am simtit cum pofta mi se amplifica, imi ploua in gura, pana cand pe 16 august( Matei avea 1 an si aproape 2 luni) nu ma mai rezistat si am tras un fum, doua, trei.............acum fumez tigari mult mai putine si mai slabe decat fumam in cei 10 ani de dinainte de sarcina, incerc sa nu imi fie pofta, mi-as dori sa pot gasi o motivatie la fel de puternica precum cea pe care am avut-o ca sa le las.......... chair as vrea sa le las, dar nu am vointa, plus ca imi place sa fumez. ce sa fac.........voi ce-ati face?
ps: eu cumpar tigari fara timbru mult mai ieftine decat in magazine si am auzit ca nu se vor scumpi precum celelalte.
Anka
si Ubitu 
miha2006 spune:
quote:
Originally posted by ana6
fetelor sunt noua dar cu o vointa de fier sa ma las de fumat.am promis ca de la 1ai dar inca mai fumez.ce propuneti?
LBIRIS
hai cu mine de la 1 iunie Ce zici?
MIHA SI IULIA BUBULINA
Mirela72 spune:
De Ziban stiu ca e mai scump de un milion, cam 3 milioane parca era anul trecut, se pare ca e foarte eficient. E adevarat ca actioneaza pe sistem nervos, normal, dependenta nu e tot pe "sistem nervos"?
Eu i-as lua sotului meu dar acum stam prost cu banii si nu ne permitem. Eu fiind in CIC n-am mai lucrat de ceva vreme in farmacie, deci nu stiu daca s-a retras Ziban sau nu, dar pot sa ma interesez.
Cred insa ca vointa e mai presus de orice.
Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica