Smecherasi de iulie-august 2004 (178)
Raspunsuri - Pagina 4
gongutza spune:
Mey sa stiti ca nici noi nu facem exceptie...se da cu kuru de pamant,se arcuieste,urla si ca bonus iti mai zice un "du-te du-te du-te"dar o sa-i treaca....
De palmuit nu palia o pauzaste,dar in schimb dupa o portie buna de pupaceli si iubareli isi infige mainile in parul meu si musca mai rau ca un pitbull.Am venit toata muscata pe fatza dupa Pasti,aveam ceasuri pe fata si pe mainiNoroc cu fondu de ten,ca altfel ziceau colegii mei ca am sotz carnivor...
Cristalule n-am inteles nimic?!!?Explica-te...sa dea Dumnezeu sa fie bine!
Sunt p-aici...sa-nteleg ca peste 11 zile monitorizez intalnirea Lilianei cu Adeluta?A inceput sa-mi placa,hehehe
Laura _Oprescu spune:
salutare la toata gasca...v-am citit mereu dar nu apuc sa raspund:).Ce fain ca gongutza lucreaza la aeroport!:)sigur o sa vreau sa ne vedem la anul cand aterizam si noi cu tot cu cupii...
Olivia, ce mai zici? esti ok?
In alta ordine de idei, la noi toate bune...Lucas e mai toata ziua ep afara cu Matei ..dragoste mare ..tare bine se inteleg puradeii...si bunicile..bat padurile locale ,parcurile ,tot ce se poate..Lucas are acum lookul lui Rambo,,,are un ochi vanat ..a alergat si s-a lovit cu pometul obrazului de semineu..bucurie mare duminica seara:)in fine in cinci minute era ok dar probabil vreo doua sapt va trece prin toate fazele ..vanat/galben etc...
Lucasu vorbeste tot giberish,insa mai fluent ca inainte..adica din cinci potentiale cuvinte unul e sigur intelegibil! inca nu m-am hotarat suta la suta cu Dallasul desi am luat biletele...parca nu pot fara ei,dar mai astept pana ma pronunt definitiv..pe 17 iunie sunt nasa ..Liliana, inca o data multumiri, nunta va fi la Continental cafe in Chicago si vom fi acolo de vineri pana duminica,adica in Chicago.
V-am zis ca ma apuc de golf?:)) sa mori de ras...dar trebuie ...adica Adi musai trebuie sa joace asta e sport national intre cei mai putin sportivi as zice, asa ca poate cine stie cum ii va gasi si partea faina...acum vrea cadou de ziua lui crose de golf,dar eu nu ii iau asa ceva...
L-am tuns pe Raresu si arata parca mai inalt..era musai cu inotul asta ,mereu venea ud si seara tarziu e cam racoare..asa ca l-am tuns!apropo ati reusit sa vedeti pozele pana la urma?
ah, uitasem sa va zic si inca o veste...eu si Adi am decis ca fetita noastra pe care nu o sa o avem fizic mai mult ca sigur, sa fie un copil din Philipine pe care sa il sponsorizam..asa ca avem o fetita scolarita frumusica foc:)
gata fug la treaba ..pup
Laura _Oprescu spune:
Adema,
care e povestea celor doi copilasi? am vazut si eu pozele ..sunt niste copiifrumosi cu niste ochi teribil de expresivi!
kim222 spune:
Sint aici!
Am avut de lucru pina acum..
Noi sintem bine...chiar mai bine decit ma asteptam....A fost greu ieri cind pentru prima data in aproape 2 ani....nu ne-a mai asteptat Luca...Poate ca este mai usor si pentru ca este casa noua..si nu-mi trezeste si alte amintiri...
Deci ieri in loc sa ma apuc de treaba ...m-am apucat de telefoane in Ro..mi-am sculat toate neamurile sa le intreb ce impresie le-a facut Luca..era 3.30 in Ro...dar nu mi-a pasat. Toti au fost si sint socati cit de prietenos este...cum nu a plins cind au navalit pe el..si cit de energetic este!
Drumul spre C-ta l-a dormit...cind a ajuns acasa ..parca-l cunostea pe bunicu si pe cumnatul meu..de-o viata! II lua de mana si le arata diverse chestii....
Azi am primit email...ca este super baietelul meu...ca l-a alergat prin casa pe cumnatul meu de l-a omorit..iar Luca este la fel de plin de energie...In schimb a scos tot din toate sertarele si dulapurile...trebuie sa faca ceva....Voi le-ati blocat cu ceva?
Asa ca sint foarte linistita...copilul meu cel independent...nu s-a dezmintit....nu-i pasa ca-i fara noi....Asa ca acum tot ce pot sa fac..este sa sper ca nu ne uita!
A..si am uitat sa va spun....in avion a dansat cu castile pe urechi..si lumea l-a aplaudat..deci show! Apoi a luat-o printre rinduri si se oprea la fiecare rind si-i saluta dind din manuta...adica pe limbajul lui...
Adina daca nu am timp de-o bere..o ciocolata pentru Alex si tot trebuie sa ma revansez cumva...dar cu o conditie ...sa lucrezi in noaptea de 20 iulie...ca daca ai trasmis in direct intoarcerea fiului ratacitor....poate o transmiti si pe-a noastra
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
AncaMaria spune:
Olivia, am intrat sa vad daca ai aparut... si ma bucur sa aud ca sunteti bine si incet incet va reveniti... si apoi, pana pe 20 iulie nu-i chiar asa mult..
polux spune:
In primul si-n primul rand ca sa nu uit. Pentru Olivia, desi vad ca inca nu a aparut. Hai capul sus Olivia, suntem aici sa te sprijinim. Stiu cum e primele zile, ai impresia ca nu mia ai ce vauta aici pe situl acesta. Dar e numai o impresie gresita, caci aici este si va fi locul tau, al meu, sau al celor care sunt departe de puiuti.
Dar nu asta voiam sa-ti spun, ci ca pe mine m-a impresionat si altceva din "transmisia" Adinei. Si anume intrebarea ta, care a trecut neobservata se pare, daca a vazut un barbat cu parul grizonat. Si ce mult te inteles. Ca in sufletul tau acasa mai e doar el. Apropo cum se mai simte tatal tau? L-a vazut pe Luca?
In al doilea rand sa-i urez Monicai sa fie totul bine.Poate era doar o sarcina mai mititica, de au crezut ca e oprita din evolutie.
Adina, din pacate ptr mine nu ma intalnesc cu Adeluta la aeroport. E prea obositor ptr ea sa o ia la aeroport.Eu sunt din Craiova, si sunt 4-5 ore dus si alte 4-5 intors,asa ca intalnirea se va face pe plai oltenesc, dar din pacate ora la care voi ajunge in Craiova va fi noaptea...deci se va amana ptr a doua zi.Dar sigur voi dormi cu ea in pat in seara aceea.
Laura, welcome. La Continental Cafe am facut si noi botezul. E bine ca e dupa ce ne intoarcem din Ro, si ne putem vedea atunci. Felicitari pentru fetita voastra. Vreau poze cu scolarita, si da-mi si mie mai multe amanunte despre aceasta actiune, si ce inseamna aceasta implicare.Numai financiara?
O, da si nu in ultimul rand pupici dulci Ademei si celor doi frumosi copii.Ce m-au impresionat ochii lui Ionut, in ultima poza, atat de tristi.Si Mihaela ce frumusica este.
Liliana
Poze cu maimutica mea
polux spune:
Aha, deci pana am terminat eu de scris mesajul tu ai aparut. Ma bucur ca sunteti mai bine. Si ma bucur ca Luca deja s-a acomodat cu bunicul si cumnatul,hehehe pe care deja ia extenuat.Dupa numai o zi?
Astazi vorbeam cu o studenta de a mea, romanca, care are are copilul de 1 an trimis in Romania.Si vorbea cu ai ei aseara.Cel mic e de 2 luni in Romania, si daca inainte de el, parintii sotului se plangeau ca-i doare ba genunchiul, ba picioarele, ba mainile. Cica acum nu-i mai doare nimic,ca se intretin cu cel mic, adica alergand dupa el.
Liliana
Poze cu maimutica mea
kim222 spune:
Mey azi chiar am lucrat si asta se poate vedea pe DC!
Cristalinule..ma alatur si eu celorlalte mamici..nu am inteles mesajul tau...Cum adica nu se stie???? Schimba dr! Si mai fa un eco! Tin pumnii...Ce norocoasa o sa fie Botosica!
Liliana si eu ma gindeam ca nu o vor aduce pe Adeluta....Dar lasa ca 4 ore trec repede! Din cite situ eu actiunea de sponsorizare este numai financiara..in fiecare luna se trimit bani...
Asa ca felicitari Laura! Dar nu te supara ca te intreb de ce Philipine si nu Romania?Eu pozele nu le-am vazut...dar mai incerc de-acasa...acum nu avem montat inca PC-ul...
Pupici si pentru Lucasu vorbaretu'..si pentru inotator desigur!
Golf spui? Urasc chestia asta...ca sport nu pot sa-l numesc!
Ce mai vroiam sa mai scriu??
Va pupici si va multumesc pentru sustinere..pe toate....
Lumi cum a fost vacanta la Tulcea?
Ioana...sotul este bine acum?
Monica ati gasit apt cu 4 camere?
Daria...cum sinteti ? A mai vomat?
Dana azi ceva greturi?
Adela tu?
Roberta cind este licenta? Ce termini?
Carmen sanatate...si bafta sa scapi de cele 5 kg!
Roxi pe unde umbla???
Anca ..cum asa?
Cori..un baiat are mama!
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
kim222 spune:
Am uitat sa va spun si un mic amanunt...Am avut emotii si cu MP...pt ca ea este de 6 luni ilegal in US. Nu a fost acceptata prelungirea vizei dupa primele 6 luni ..pt ca nu am trimis eu actele care trebuiau(nu am citit) cu atentie!....
kim222 spune:
Liliana..tatal meu a fost evident si el...vroiam doar sa stiu la acel moment reactia..Interviurile celelalte sint pina pleci?
Adina azi nu lucrezi de noapte? Wow Alexu musca!Cea mai buna metoda cred ca este ignorarea...daca faci mult caz..s-ar putea sa-i dai idei!