Mamici casnice (37)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Ha! Ha! V-am prins ! Cum, nu mai curg postarile, aveti treaba ?A mea face nani si mami bantuie pe-aici...

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Mortale shortzurile, nici nu stiu pe care sa-l aleg. Pretul nu este o problema, mai greu sa ajunga la tine obiectul (sortul). Daca vrei si artificii pentru tort le pot pune langa sort, numai sa gasesc. Incerc sa ajung zilele astea, intr-o zi in care Alexa intra la scoala mai devreme ca tre sa fiu acasa cand pleca ca nu i-am dat cheie.
Daca tot veni vorba de bani: voi cum faceti de aveti banii vostri? Ma gandeam ca.. daca sunteti casnice... La mine e cam delicat, pentru orice trebuie sa-i cer sotului si de aici intervin discutii. i se pare ca cheltuiesc prea mult, ca cer prea mult, mie nu-mi place sa ma justific... si tot asa.
Si de asta ii spuneam lui Maria2mami, ca e bine si sa-ti pastrezi independenta.. atata timp cat ai o independenta financiara. Doamne... ce mi-as dori!

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Sa vad daca am retinut ceva ca am citit cu mici intreruperi,dar acum doarme piciu.

Flavia am primit Pm dar inca nu te-am bagat in lista mea,adevarul e ca eu nu vb pe mess decat cu fratele si o pretena ca nu am cu cine

Dana d hai mai des pe la noi,fa mai multe pauze.

Corina pai uitasi iubita ca noi am petit fata de cand era in burtica sau vrei unul mai tinerel (nu-i nici o suparare) numai sa te hotaresti pupici la viitoarea posibila nora...la toti

Lucia sanatate multa.

mmiha e usor sa dai sfaturi,dar cel mai important e sa iei hotararea cea mai buna pentru tine si Maria,nu te gandi de pe acum daca te va intelega cand e mare,ca vei avea timp destul,timpul le va rezolva,capul sus si fii tare ca esti o femeie minunata.

Alina sanatate multa sotului .

Svetlana sarcina usoara in continuara,sa stii ca parca imi este dor de burtica,eu ii spuneam zenguila bb asa de tare dadea din picioruse(nu ca acum as avea-o mica,ca sunt ca o balena)

Ioana unde ai disparut?

mariussiminiucfelicitari pentru intarcat,eu pe Lucas l-am alaptat pana la 4 luni iar la 5 sa gatat laptele de tot,ma durut sufletu dar bine ca a fost si atat.

Danelutza daja jucam la nunta sa ne trimiti invitatiile ca sa stim unda sa venim

Cu intalneala sunt de acord cu propunerile facute ca eu nu prea am mai iesit in ultimii 2 ani din Sibiu si mie imi place oriunde e iarba,soare si binenteles voi dragutelor

in speranta ca nu am omis pe nimeni va pup si ma duc sa mai fac ceva treaba pana doarme pruncu

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Dana d,eu am un card si sotu' varsa acolo,nu trebuie sa-i cer eu.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

dana d buna intrebare: la noi banii lui sunt banii nostri, banii mei (aia putini din CIC) sunt banii mei
De fapt cam eu ii administrez pe toti, pt ca sotului ii vireaza in cont iar eu mai mult timp sa umblu pe la banca, pe la cumparaturi... deci asta e avantajul ca sunt casnica: am timp, inclusiv de cheltuit bani (si am un spor... mama mama)
Mi-ar place sa aud despre voi ca ati gasit pasiunea si intelegerea, niciodata nu e prea tarziu

Dana_ch n-ai uitat multa lume, stai linistita
Cand ai chef de povesti astept sa ma treci pe lista (ca si eu am timp fff rar:)

Hai sa mai bibilesc lista, sa trec fetele care se anunta pt intalnire. Nu mai am timp si chef sa recitesc tot, da imi spuneti voi dc am gresit cu ceva:)
In seara asta am program: ma uit la fotbal. Sper sa nu-mi strice iar dispozitia

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Gata feteleee, v-am zis ca sunt super meseriasa ...am reparat cablul.
Aaaa, am plecat de la serv, Maria ma asteptat afara gatita si parfumata si am plecat in oras ca fetele.....si bininteles ca nu am scapat fara sa trecem pe la mc' si sa cumparam ceva hainute....mooaaaaama si am gasit 2 perechi de pantalonasi scccccurti si un maieu veryyyyy sexyyy pt Maria.

Acum suntem acasa, ne-am linistit, ascult muzica erotica si feng shui, si m-am apucat sa pun pozele de la meci.....super combinatiesper sa va placa....da nu reusesc....de ce dureaza atat?

La noapte o sa bantui pe aici...

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

mmiha,bravo imi placi.asa!continua cu entuziasmul tau.Vezi ce fain e sa zambesti si sa te simti bine?

dana_d,pai cand tu esti in Cad. eu sunt in Ro
asa ca nu nevedem nici aici si nici acasa
cu sortul ma rezolva Dana banana.Tu daca gasesti sa ne spui unde si cat costa.Eu stiu de Cocor.

adinell,astazi am avut si am o dispozitie de kk.
am hoinarit putin prin magazine;mi-am cumparat cateva prostioare pt. decorat aperitivele si legumele(asta pt. ca nu-mi ajungeau cele cumparate ieri) ,mi-am tras niste opinci gen adidasi tare haioase, ros iar acum merg sa-l iau pe Robert de la gradi.

Fl.,parca vad ca din toata vorbaraia asta cu intalneala nu se face nimic.
Eu oricum ma vad cu Dana si cu cine m-ai sta in capitala si vrea sa ni se alature la o bere rece spumegand
Eu daca plec acasa nu o sa m-ai pot intra pe net ca doar nu oi fi nebuna sa ma duc in vacanta si sa stau pe calculator
Nu stiu cum vom tinelegatura.
daca Dana-mi permite am sa tin legatura cu voi prin ea ce zici Dana? semnezi?

Dana_ch,la tine acolo la Sibiu nu sunt pensiuni si locuri frumoase?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Sunt in trecere, Maria2mami ma bucur ca ai reparat netul, pai altfel nici nu se putea, nu?!?
Pupici!

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Pai cam asa Cami, vaz ca io ma agit mai mult cu intalnirea asta
Sa faci poze la mancaruri, sa savuram si noi:)
mmiha felicitari pt mesterit, cand nu merge netu te chem si la mine

Adriana ai trecut la programul de seara de stat pe net?:) Ce face Andrei?

Mergi la inceput

Avem capitol nou aici

Mergi la inceput