Indecent proposal!-studiu de caz
Raspunsuri - Pagina 8
yank spune:
silvia_popa,draga mea,eu sint evreu,descendent din aia care au inventat casatoria tocmai ca sa nu mai dea bani la curve
.
Care e diferenta intre una care accepta sa o faca pe un meleon de para ptr ca vezi Doamne o face odata si e rezolvata pe viata,si una care o face de 10 x pe zi pe 30 dolari ca sa se intretine?Nu e nici una,dar who cares? 1 Million nu se refuza,mai bine sa fi calogata curva decit proasta![]()
silvia_popa spune:
quote:
Originally posted by yank
silvia_popa,draga mea,eu sint evreu,descendent din aia care au inventat casatoria tocmai ca sa nu mai dea bani la curve.
Dragul meu, in primul rand ma bucur ca esti evreu. In al doilea, eu am intrebat cum ti-ar placea sa fie aia de ar merita atatia bani. Curiozitate feminina maica, nu te-am acuzat de nimic

megbeng spune:
quote:
Initial creeata de yank
Oricum cred ca la pagina 2 ajunge la ZZ[/i]
ai pierdut pariuuuuu'!
vreau si eu cu o conditie: sa aiba analizele la zi! si nu conteaza cine e, da daca se poate george clooney, nu ma deranjeaza
si vreau si raspunsuri la propunerea aia, cu licitatia, in jos..eu ma inscriu la $900.000
elyzeee spune:
hahaha
doamne ce dreptate aveti.... bineinteles ca banii ar fii bineveniti... deci ce mai conteaza la aceasta suma cum si-n ce fel?! suntem noi destul de dibace sa-i explicam
odata ce am fost asa capabile sa primim o asemenea oferta.![]()
Mia. spune:
: comoconoceramillonario3.jpg (0.05 MB), comoconocerunmillonario1.jpg (0.03 MB), comoconocerunmillonario2.jpg (0.07 MB)
sper sa functioneze!
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
Mia. spune:
: comoconoceramillonario3.jpg 0.05 MB , comoconocerunmillonario1.jpg 0.03 MB , comoconocerunmillonario2.jpg 0.07 MB :
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
Veve spune:
N-au cum sa functioneze fara link!
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
adusca spune:
Donshoara, daca va dau 100 de dolari ma lasati sa va musc sanii?
-Du-te dom'le de aici, lasa-ma-n pace Se duce tipul dupa colt si o asteapta..cand apare tipa:
-Domnisoara, daca va dau 1000 de dolari ma lasati sa va musc sanii?
-Hmm...nu dom'le, du-te de aici Se duce tipul dupa urmatorul colt, apare gagica..
-Donshoara, daca va dau 10000 de dolari ma lasati sa va musc sanii?
-Hmm, bine, dar nu aici ca trece lumea...hai aici pe aleea aia ca pe acolo nu trece nimeni Se duce asta cu ea, tipa isi desface bluza si scoate la iveala o pereche de sani superbi. Tipul incepe sa-i mangaie, sa-i sarute, sa-i linga, sa se joace cu ei etc..la care tipa
- Da' ce faci dom'le, nu-i musti?
- Neah, costa prea mult!
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
yank spune:
quote:
Originally posted by silvia_popaquote:
Originally posted by yank
silvia_popa,draga mea,eu sint evreu,descendent din aia care au inventat casatoria tocmai ca sa nu mai dea bani la curve.
Dragul meu, in primul rand ma bucur ca esti evreu. In al doilea, eu am intrebat cum ti-ar placea sa fie aia de ar merita atatia bani. Curiozitate feminina maica, nu te-am acuzat de nimic
Silvia
Pai aia care a meritat si i-a cam luat daca ma gandesc bine,si e vb de nevasta-mea.Cum arata? Blonda,ochi albastri,1,75 inaltime,62 kg,de mare exceptie,trust me!