Indecent proposal!-studiu de caz
Raspunsuri - Pagina 4
heny spune:
quote:
Originally posted by yank
Acum sa stangem banii!Care ai o imprimanta buna,ca hartie aduc eu
Asa bani asa servicii!
quote:
Originally posted by yank
Baby,vreo $1,3 mil am platit la statu roman,taxe si impozite
In cazul acesta asteptam pana anul viitor pana in preziua platii darilor la stat, ca omul in situatii limita se cunoaste, nu?
Jocelyn spune:
Am voie sa-mi copii raspunsul pe care l-am dat la sondaje de opinie? ![]()
I plan on living forever. So far, so good ![]()
Teodora D. spune:
Pe Yank il intereseaza cat de usor am ceda noi pt. 1 mil. de $.
Pe mine ma intereseaza cat de usor ne-am ceda sotul alteia pt. o noapte si pt. 1 mil. de $.![]()
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
Elise spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.
Pe mine ma intereseaza cat de usor ne-am ceda sotul alteia pt. o noapte si pt. 1 mil. de $.
una care nu arata ca Demi Moore?
adik vreo Vanghelia?
ca intram in alte discutzii la fel de interesante....
Elise
Teodora D. spune:
puteti alege intre demi moore varianta "ghost", demi moore varianta actuala si demi moore varianta actuala daca nu ar exista chirurgia estetica.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
Elise spune:
pai, Teodora, eu l-as invoi o noapte.
Da' stiu ca daca ar vedea vreo "ghost" in fatza okilor ar renuntza imediat la bunastarea familiei... ba ar da si banii nostri numa' sa scape.
Alta ar fi situatzia in cazul unei Demi Moore din Striptease.
Asa ca as studia intai targetul sa vad dak il trimit sa ne faca de ras sau....
Elise
ana-oana spune:
[/quote]
Baby,vreo $1,3 mil am platit la statu roman,taxe si impozite si n-am avut nici un orgasm,asa ca cred ca ieseam mai castigat daca iti faceam o propunere indecenta![]()
Life`s a bitch and then you die
[/quote]
nene yankule, de taxe si impozite la statu' roman nu scapi, asa ca gandeste-te bien, gaura ar fi dubla...
O. 
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA
vilma spune:
Daca "propunatorul" ar fi chiar asa de incitant, cred ca ma apuc sa-mi gasesc circumstante atenuante. Pana la urma si in film propunerea era facuta in context, nu?![]()
N-am inteles, care-s datele problemei pana la urma? Exista vreo atractie intre ofertant si doamna?
Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)
Elise spune:
quote:
Originally posted by vilma
[N-am inteles, care-s datele problemei pana la urma? Exista vreo atractie intre ofertant si doamna?
din cite am intzeles eu, NU.
Aci e buba...
Ca nu e Robert Redford...iar la sondaje s-a exemplifikat: Vanghelie.

Ei? Nu skimba datele problemei?
Elise
silvia_popa spune:
Yankule, ma intreb cum ai vrea tu sa fie femeia aia pentru care ai plati $1 mil pentru o noapte...nu de alta, da' sa vaz de corespund, altfel sa nu-mi fac planuri dejeaba pentru concediul urmator