La France (53)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

si inca unul, cel mai simpatic anunt

veronique, femme 42 ans
Garde enfant
Gardanne 13
nounou.veronalice@wanadoo.fr Tel. fixe:
Tel. portable:
0679648070

Véhicule ?
oui Référence:
1358 Annonce déposée le 21/04/2006 11:26
Je suis assistante maternelle agrée pour l'accueil de 3 enfants et j'ai 1 place de libre sur gardanne dans villa avec jardin alors qui veut venir compléter le trio de boud'choux ???

pour plus d'infos voici mon site :
http://perso.wanadoo.fr/chezveronalice

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Multam chatonel m-am inscris pe unul din site-uri, trimis niscai mail-uri..poate sare iepuroiul...

eibi si ceata de pitigoi
(22.07.2003),(19.06.2005)

ei bi the Extra-Bramburici!!
ei bi, ei bi. B! good. ei bi go home!

Mergi la inceput

Asta la Gardanne e pe langa Aix, da la ore de varf, dormi in trafic din pacate.

eibi si ceata de pitigoi

Mergi la inceput

cu placere :) sa tragi iepuroiu din ascunzatoare!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by AB

Asta la Gardanne e pe langa Aix, da la ore de varf, dormi in trafic din pacate.

eibi si ceata de pitigoi

ihi, e la 10KM sud de aix; ma uitai pe site si s-a ocupat locul, da nu poti sa stii daca n-are pretenare.... poate chiar la aix :)

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

networkingu ma omoara...
mi-am jurat in barba... trei ani mai fac purici, apoi ma duc in research in private....in tari liberaleeeeeee uffff si cand te gandesti ca-i cald frumos...

eibi si ceata de pitigoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

'Neata,

ABusor, incearca un anunt pe forumul de la www.aufeminin.com
Undeva un josul paginii (pe forum) ai "Près de chez vous" si apoi "Les lectrices de PACA".
Pune un anunt si acolo, poate sare vreun iepure...

Eram f. obosita aseara, pe la 21.30, dupa ce s-a terminat reportajul de pe ARTE ("bouletta" americanilor in timpul exercitiului de antrenament dinaintea debarcarii in '44...), mi-am zis sa inchid ochii un minut. I-am inchis si i-am deschis dupa un minut. Era 23.30.
Deci nu stiu daca Jean-Luc aratat-o pe Olivia... Nu-i grav.

Poate mai trec mai tarziu, acum am de alergat la croitoreasa (sa-mi scurteze niste pantaloni), la farmacie (sa-i cumpar fii-mi gel de spalat pe fata, ca incepe sa i se ingrase tenul)... Probleme mari, ce mai!

O zi minunata!

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Luminita ,sigur ca au aratat-o ,ma amuzai si io intr-o veselie!
Au fost adorabili pustii..........
Ti-am zis ca ma uit ,am stat pe calculator pina la 22,30 apoi fugulita pe emisiune !
Un deliciu zau!

ABeu nu pot s ate ajut c astai prea departe de noi,m-am gindit eu la o verisoara de-a mea care sta la Valence in Spania si ar putea veni sa stea pe "neve" cu puiuta ta ,dar nu mai stiu acum daca a gasit s-au nu ceva de lucru (stiu c aavea grija de o persoana in virsta doua zile pe saptamina )si nici nu stiu dac atie ti-ar fi convenit o astfel de solutie.
Fetelor prietena mea va multumeste mult d eraspunsurile pentru ea dar i-mi dau seama dupa raspunsul ei ca est pierduta rau de tot ,va redau aici mailul ei de azi dimineata:

"draga mea Aurasupacurasu"

Iti multumesc pentru parerile fetelor pe care le-am imprimat ca sa le studiez mai bine....Dar se pare ca toate se exprima in termeni "extraterestri" : toefl, engleza comerciala (nu am invatat engleza o boaba, saracan de mine!!!), Practic nu am un raspuns concret: dosarul se obtine de unde..? CUm? Iar ce este aceea o programa analitica, mi-e jena sa mai intreb..; DEA = Diplôme de ceva..nu stiu ce inseamna! Eu nu am masterat ca aceste fete tinere ca sa vorbesc de doctorat! Bravo lor, viitorul le apartine!
Master 1, alta notiune ! or exista câte mastere? O "gramada de programe analitice" , spune o alta prietena de-a ta...De fapt, eu am traduse si trecute prin notariatul ramân diploma de bac , cea de facultate (4 ani, cursuri de zi) foaia matricola si copie si traducere dupa cartea mea de munca - toate traduse de un traducator asermenté.
Ce inseamna deci aceste programe analitice in plus, de care vorbesc fetele tale? In fine, daca ar vrea careva dintre ele sa imi raspunda "incetisor" la aceste mari intrebari care se invart in capul meu...
Draga Aurelia,
Da-le adresa mea de net, poate gasesc pe la ele raspunsurile pe care le astept: ce trebuie facut pentru a putea avea acest statut de traducator-interpret assermenté sau un sfat pentru cum a putea colabora ca accompagnateur in turism (recunosc ca nu prea am fost vrednica cu a doua mea specialitate : rusa, pe care am uitat-o cu desavarsire!)
Caut pe internet si se pare ca ma tot invart prinsa ca intr-o panza de paianjen fara sa capat un raspuns concret: demersuri oficiale, documente concrete, locatii, eventual conditii...
Cu ANPE, m-am convins! Avec Nous Pas d'Espoir adica "depasiti de situatie" precum bine spune o prietena desteapta de-a ta!
Cinste lor, fetelor care se descurca ca si tine.. Nu stiu ce sa mai spun...as face ceva dar nu chiar spalatul toaletelor, pentru ca nu stiu...Tine cont, am 42 de ani si nu cred ca mai sunt in stare de un masterat. In ce? Cursuri la distanta? Cine sa imi mai spuna un pont si mie? Denis, de pe mare?
Asa ca las aceasta scrisoare ca pe un mesaj in eter pe care, daca vrei, te rog sa il dai mai departe..;
Cu toata dragostea mea pentru Romania si pentru cei ce sunt descurcareti pe aici,

Madalina T.
Si iti multumesc pentru ajutor, draga Aurelia! esti tare saritoare si sufletista! salutari lui Didier si pupici pufosi lui Luca. Mii de pupicuri si tie...
AURELIA"
Va multumesc daca a-ti putea sa-i dati ceva lamuriri mai detaliate sa o scoateti din ceata ,caci nici sotul ei nu poate sa o ajute prea mult caci el este marinar si pleaca cite doua trei saptamini apoi revine cite o saptamina si arasi pleaca iar ea ramine singurica intr-o casa construita la 7 km de village mai mult decit in campagne ,in padure aproape cu singur internetul pe telefon ,merci in numele ei !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Va rog sa fiti indulgente cu nestiinta ei despre realitatea din Franta caci s-a casatorit abia pe 29 decembrie si de atunci sta in casuta ei din padurice la 7 km de village!
Mari merci ,encore!

Mergi la inceput

Aurelia, dupa cum o vad io pe pretena ta, pare cam pierduta-n spatiu :)
La anii ei si la cit e de putin descurcareata (pt ca i s-a spus si repetat ca dosarele se iau de la faculta la care vrea sa se inscrie, iar ea inca n-a-nteles) eu cred ca nu tre sa se mai gindeasca la continuarea studiilor, ci la invatatul unei meserii. Din pacate aci tre sa fii brici ca sa prinzi informatiile din zbor, nu sa astepti sa cada mura-n gura si nici asa sa nu le asimilezi.
Spune-i sa-si faca o lista cu hobbyurile ei, poate de acolo sa gaseasca ceva cu care sa o ia de la capat.
Daca spui ca mai sta si la tara in nu stiu ce satuc pierdut de lume, poa sa fie cu orice calificare si sa nu gaseasca nika, zau.
In orice caz, pentru a avea grija de copii e musai sa ii ai pe-ai tai, nimeni nu iti da copilu pe mina daca nu ai experienta, sint convinsa.... adica tu l-ai da pe al tau?
M-a si distrat :)) cu ideea ei sa fie ghid turistic cu rusa uitata :)))) saracuta de ea, cred ca este tare greu sa iti dai seama ca ce-ai facut o viata nu valoreaza o ceapa degerata aici, dar trebuie sa se scuture si sa ia toate posibilitatile pe rind, daca chiar vrea sa munceasca. Nu stie sa spele WC-urile? Se invata!
Nu ca ar fi musai sa faca chestia asta, dar din cite vad eu, oricum trebe sa invete sa faca ceva, deci tre sa se obisnuiasca cu gindul

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput