La France (53)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Tot eu ,bintui din nou (sint in vacanta!!sic!)
Vreau si eu o scrisoare de motivatie care sa "agate" imediat si sa incite interesul ,altceva decit :"Sint casatorita ,am 38 de ani ,etc" s-au ""Suite à votre announce du ..."
Nu stiu ce exact ,ceva bine scris ,equilibrat si interesant ,caci giduri de cum sic e trebuie scris am un teanc pe masa si plus le citesc moins reusesc sa scriu ............
Uf o sa-mi plesneasc acapul pina la urma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Aurelia, cu scrisoarea de motivatie sunt sigura ca o se te ajute cineva, ca eu nu pot (n-am prea mult timp acum);

Altceva voiam sa va spun:
In februarie 2000, Olivia avea 5 ani si jumatate, a participat la emisiunea a lui Jean-Luc Delarue ("ça se discute").
Pentru cine era atunci in Franta si in plus urmarea aceasta emisiune, poate va mai amintiti de Olivia, "amoureuse" de un pusti (Guillaume)... Subiectul emisiunii era ceva de genul "dragostea la orice varsta". Pe strada, in orice caz, multe persoane au recunoscut-o, la muuuult timp dupa emisiune...
Ei bine, azi e editia aniversara si am inteles c-o s-o vedem din nou pe mandra noastra.
Nu stiu cate minute exact, pentru vor fi selectii din emisiunile precedente...
Deci, aviz amatorilor : pe France 2, incepand cu ora 22.35 (cred). Emisiunea dureaza 2 ore si ceva, dar va dau voie sa mergeti la culcare dupa ce ati vazut-o pe pitica.
Noi avem caseta si ne prapadim de ras de fiecare data...

Hai pa, va pup

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Sarumina Luminita ,eu o s ama uit ca sint in vacanta si sotul lucreaza in program prelungit pina la miezul noptii asa ca sint singurica acasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Lu io n-am tembelizor...!!!

Ralu..uite pentru fetitza eu am gasit cate ceva interesant si cu care-mi mai dezvolt vocabularul in ceea ce priveste animalele, frunzele, vapoarele, ferma, s-alte mii de prostii care de obicei pica-n sarcina lui Micha daca-i acasa, dar nu-i mereu.... asa ca uita-te chiar si la Carrefour dupa imageries Fleurus cele de dupa trei ani.(tous petits dara nu bebes)
http://www.editionsfleurus.com/collection.php?idCateg=1&idSCateg=2&idCollection=12

eibi si ceata de pitigoi
(22.07.2003),(19.06.2005)

ei bi the Extra-Bramburici!!
ei bi, ei bi. B! good. ei bi go home!

Mergi la inceput

Mey uite ca tot nu ma pricep eu la invarteli, dar nevoia preseaza.

Sunt disperata de nounou-l lui fii-miu de 10 luni. Disperata. Adica imi toaca o suma imensa pe luna (900), o parte ce-i drept rambursata de CAF, dar fiul meu nu ia biberon la ea, asa ca la pranz zanateca fug sa-i dau sa beie ceva inainte de a se culca, plange de moare, pana vomita....
Si zau ca-i copil bun, zambaret. Doua saptamani de vacanta mi-au reconfirmat-o s-cum iar o iau razna zauu. Trimet fetitza de trei ani la mama ca sa n-alerg dupa doi, incerc sa vad daca pot lucra juma de timp... dar fetelor daca stiti pe cineva care s-ar putea ocupa de un bebe de 10 luni in Aix en Provence, m-ati salva. Persoana ar putea sta si la mine non-stop de vrea lucrand fireste doar cat sunt eu la serviciu...ar putea avea propriul bebe...loc ii, jucarii o tona pentru toate varstele...

eibi si ceata de pitigoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu nu prea inteleg cu legea asta a nationalitatii..adica daca ai facut 2 ani de studii universitare pe aici poti cere imediat nationalitatea?Nu ca m-as incadra eu aici dar e bine de stiut.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Cait se pare ca acum un numar fff. mare de ani era suficienta aceasta conditie ca sa scapi de numarat anii de platitor de taxe (foyer fiscal in .fr). Dar probabil ca acum incep sa te frece cu integrarea si cu altele... insa legea suna bine, nu-i asa?

eibi si ceata de pitigoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Da cam asa ceva scrie in lege dar ce scrie in lege la francezi nu trebui sa se si aplice.
Chiar ieri am vorbit cu o prietena din Lyon care si-a depus pe la inceputul anului asta dosarul dupa 4 ani de Franta cu vize de student si ultima de travailleur, casatorita cu un roman cu rezidenta. I s-a spus la interviu ca nu prea ar avea sanse ca a stat prea putin in Franta doar 4 ani!
Lu.More ma las de calculator imediat si ma duc la TV sa vad emisiunea

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

uite inca unul, nu (cred )mai e de actualitate, dar nu stii de unde sare iepurele :
Aix En Provence 13
randrianaly.v@voila.fr Tel. fixe:
0442934307 Tel. portable:

Véhicule ?
non Référence:
947 Annonce déposée le 09/05/2005 20:49
Bonjour,
Assistante maternelle agréée,cherche à garder un enfant, libre de suite . J'habite Aix Sud . Merci et à bientôt

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput