La France (53)
Raspunsuri - Pagina 12
AB spune:
quote:
Originally posted by didita
Andreea, nu ma supar si nici nu vreau sa polemichez. Eu am ajuns assmat din lispa de altenative. Initial pt mine a fost un mare esec, dar dupa primele contracte am descoperit universul piticilor. Pentru mine a fost intotdeauna important sa-mi fac treaba corect ...........
Ce mi se pare mie anormal este ca cineva care lucreaza sa castige la fel cat unul care sta degeaba (RMI). In conditiile astea nu ma mir ca unii prefera sa vegeteze de ce sa te scoli in fiecare dimineata la 6 si sa te spetesti daca te poti scula la 11 si la sf esti chiar mai castigat.
didita
Diditza! Imigrantul estic e in general un om muncitor si contiincios si oricum nu mi-as permite nicioadatasaspun ca toti sunt asa ca podoabele mele. Am niste prieteni la Lyon cu nounou kirghiza tot simt ca nu stiu cum sa-i multumeasca femeii acelea. Isi permit, dar nounou e invitata sa mearga la schi in casa lor, sa mearga la tzara si acum cand copii au crescut. Si da eu cred ca e o problema de societate sa faci acelasi job bine si sa fii platit la fel ca unul prost ca asa e standardul. Despre chestia cu statul acasa al unora si refuzatul muncii...este atat de ireala dupa State ca prefer sa nu o discut,dar sunt de acord cu tine ca e ingrozitor de nedrept.
eibi si ceata de pitigoi
(22.07.2003),(19.06.2005)
ei bi the Extra-Bramburici!!
ei bi, ei bi. B! good. ei bi go home!
AB spune:
Kiss welcome!Nu rata Aix-ul please.
eibi si ceata de pitigoi
chatonel spune:
kiss, daca trimiti cu posta in economic e destul de ieftin (era acu 3 ani 15€ pt 10-12kg).
Toulouse, la ville rose
AB spune:
Meyca tat vorbiti de pachete. Daspre .ro cum trimit?
eibi si ceata de pitigoi
oana cretu spune:
Raluca, iti doresc si eu o sarcina usoara mai departe si o nastere la fel de usoara!
Kiss, si eu iti sugerez economicul la posta. Si de-abia astept sa vi langa noi sa ne cunoastem. Inca o romancuta in gasca! Nu va mutati toate fetele la noi in sud, ca vad ca aici e gasca cea mai mare?:p Macar ne adunam toate.:)
Andreea, eu trimit cu Atlassibul pachete. Te costa 15 euro pana in 10 kg si ce este peste 1,5 euro/kg (tot atata iese, dar asa zic ei:D). La noi trec si prin Cannes, trebuie sa suni la ei sa vezi cand trec si prin Aix. Intra pe siteul lor si ia nr de telefon de la Bordeaux si ii suni. www.atlassib.ro
Pupici frantuzoaicelor si noapte buna!
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI
SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!
AB spune:
Multam mult Oana!
eibi si ceata de pitigoi
oana cretu spune:
De rien ma cherie! Noi doua si Sibylle, trei somnambule! Esti gravida, ca eu nu?:p
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE
1 2 3
AB spune:
niet, D-ne feri Oana! Am de lucru da n-am chef!
Hai satestam chat-ul ceteste la tehnice!
eibi si ceata de pitigoi
oana cretu spune:
Mai mai Andreea, e ceva cu noi doua! Tocmai intrasem la tehnice sa vad noutati si testam chatul cand citesc ce scri tu!:)))) Si iti si raspund ca la mine nu merge:serveur introuvable! Ce coincidenta, ptiu!:p
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
oana cretu spune:
Gata, imi merge, pe "Prieteni dintotdeauna".
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE
1 2 3