Mamici de sept-oct 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 11
ramomar spune:
good morning la toata lumea
ce fac mamicile si burticile cu bebici
?
draga ryu iti multumesc pentru felicitari, te pup si pe tine si pe toate mamicile de aici[pup, eu acum invat sa va cunosc...
pufymic sa iti dea Domnul noroc la controlul de azi, sa fie totul ok; eu sunt sigura ca asa va fi, iti tinem pumnii
fetelor bebicii vostri cum stau cu miscarile? al meu e destul de puturos sau eu sunt de vina ca nu imi dau seama daca e el sau ba?!
am zile in care sunt sigura ca el e si zile cand nu il simt deloc![]()
cea de-a 2-a problema a mea ar fi kg. deja am pus pe mine 10kg, prea mult si nu inteleg de ce, caci nu mananc mai mult ca inainte, ba dimpotriva eu daca mananc o supa nu mai pot manca si felul 2...deci nu am explicatie
poate de la inghetata ca asta pap in fiecare seara, de cand s-a incalzit un pic![]()
va pupic
mamica de
(numai ca, inca nu ne-am decis ce nume o sa-i punem0
19+
Ignatica spune:
Alexxia poti lua un no-spa si incearca sa stai in pat. S-ar putea sa fie contractii uterine. Si mie mi s-a intamplat intr-o noapte acum 3 saptamani si m-am speriat destul de tare.
Ai grija de tine.
23+
eloise spune:
Alexxia acele dureri pot fi contractii, daca persista si azi du-te imediat la doctor. Daca nu sint asa puternice ar putea fi si de la expansiunea uterului, care creste foarte mult in aceasta perioada. Sper ca esti bine! Da-ne de veste!
ramomar spune:
alexxia draga daca durerile persista eu zic sa mergi la medic inainte sa iei ceva medicamente. eu cred ca e de la uter, creste pentru ca creste si bebicu. ai grija de tine si da-ne vesti, cum te mai simti...
pupici multi si multa sanatate
mamica de 
19+
alexxia spune:
Multumesc mult fetelor pentru grija.
Azi am stat mai mult in pat. Durerile au cedat, dar oricum m-am programat la doctor pentru diseara, asa pentru linistea mea.
Va pup si va doresc o zi faina
Alexxia
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia
16+ si Ruty
4,10 ani
POZE : http://photos.yahoo.com/alexxia_oana_bunea
JURNAL http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?member=1865
Vauva spune:
MamiLili eu incerc sa intru zilnic pe forum. Poti sa imi trimiti PM ca zilele astea sigur o sa mai intru. M-am apucat si eu de citit pentru examene asa ca incerc sa fiu mai casnica, sa vedem cum am spor daca nu ma duc la biblioteca
.
Fetele care aveti eco saptamana aceasta va asteptam cu vesti bune!
Pe mine ma distreaza dimineata cand ma trezesc ca mi se vede burtica tuguiata ori in stanga ori in dreapta depinde pe ce parte am dormit si cum s-a ghemuit bebe![]()
Va pup,
23+
http://community.webshots.com/user/Vauva101
andreea_stancescu spune:
va rog sa imi trimiteti si mie adresa si parola de la mailul comun. am constatat ca e adevarata faza : "daca vei avea o fetita te umfli la fata". MA UMFLU fetelor si sunt abia in luna a 5-a. Pana in a 9-a...Sper macar sa nu iau asa mult in greutate. Pana acum e super bine. Insa o sa am o fata maaareeee si umflataaaa ;)
Stiam si eu ca Iosup nu se inseala!!!
eloise spune:
Pufymic iti tin pumnii astazi la control! Sa vii cu vesti bune si poate afli si daca Alesio va avea un fratior sau o surioara!
Eloise
16+ cu 
roxanae spune:
burtici!
Pufymic sa aduci vesti bune de la doctor.Iti tinem pumnii.
Mephala ma bucur ca te-ai hotarat pt.cura de otet de mere.Mie imi face tare bine.
Bun venit fetelor noi sosite,
sarcini usoare si bebici sanatosi.
Am vazut ca nu am primit raspunsuri la intrebarea mea referitoare la lipsa gustului ( nu este tot timpul doar dimineata).Nu-i bai sper sa descopar pana la urma cauza.Mi-am suplimentat dieta cu alimente bogate in vitamina A si parca este ceva mai bine.De asemeni ma gandesc ca s-ar putea sa fie si de la nas care este infundat uneori.Deseori cand sunt racita si am nasul infundat imi piere gustul.Parte proasta este ca am slabit un kg si am ramas doar cu 3 in plus peste greutatea normala.
In rest suntem bine, bebe este foarte activ iar eu sunt topita cand il simt
. Abia astept sa aflu si eu ce este (doctorul meu este plecat o luna la specializare in afara), si pe 7 iunie mai am programare.
O ZI BUNA!
Roxana
+ Diana
4 ani
http://photos.yahoo.com/roxanaenea