Mamici de martie-aprilie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns serendipindity spune:

Fetele, am vorbit cu asistenta de la cabinet, mi-a zis ca au liber azi de 1 Mai. Asa ca abia maine dupa-amiaza ajung la doctor! Iar daca ajung, nu plec de acolo pana nu ma programeaza la inducere.

40+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Neatza, fetele

Mara scumpa,
Lasa ca mai e putin, si o sa ne tinem caposii in brate amindoua. Or sa aiba de dat socoteala, mama-mama!
Deci si tu simti cutite de-alea in col. Eu abia am adormit aseara, printre dureri...

Intr-o jumatate de ora sun pt eco, Doamne-ajuta sa ma programeze cit mai de dimineata, ca sa pot sa prind deschis la clinica, unde se decid cind ma trimit pt inducere.

Sa va intreb ceva, ca poate si voi v-ati confruntat cu problema asta: cam de o saptamina, de cind au inceput sa mi se umfle mai tare atit miinile cit si picioarele, ma maninca intre degete (pe toata lungimea lor, si la picioare si la miini). Si uneori vad ca apar intre degete un fel de puncte rozalii, mici de tot. Dar apar numai cind imi e cald sau ma spal cu apa calda. Apa rece ma calmeaza. Stiti ce poate fi? Am intrebat doctora la controlul trecut, insa nu se vedeau bubitele pt ca nu-mi era cald... Si nu a stiut ce sa-mi zica, a banuit ca e din cauza ca am toate membrele umflate.

Cred ca azi, cind o sa ma duc si la control, o sa ma duc la toaleta lor si o sa-mi tin miinile in apa calda, pina-mi apar bubitele-astea. Ca astia nu stiu sa-si dea cu parerea, daca nu vad mura-n gura.

A, si sa nu zic ca atit degetele de la miini cit si cele de la picioare sunt dureroase

Gata, m-am plins si eu putin, acu' iau o pauza :)

41+1

Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

M-au programat la eco pentru 10:30, deci peste mai putin de 2 ore si jumatate trebuie sa fiu acolo

Abia astept sa vad ce-mi spun, cind ma programeaza pt inducere... Va tin la curent.

Muah la fete

41+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

HAI AIDA!HAI AIDA!HAI AIDA!

Ma rog pt tine si totul o sa fie ok!Sa iti tii bebelina in brate cat mai curand!

Tina si David
Poze cu David
Eu si Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

... tot cu pumnii stransi...
Aida, hai ca esti tot mai aproape, cald, fierbinte, ardeeeeeeee!
Da cell. pe vibratii sa le tziuie la aia aparatele fara sa stie de unde!

KIM & printesa ALICIA
photos

Mergi la inceput

Heh, mai am 45 de minute pina plec la eco. Stau cu cronometru-n mina

Kim, pai il pun eu pe vibratii, da' daca le deregleaza alora aparatura? Hm? Ca io vreau sa le functioneze bine, altfel o iau razna daca sesizez ceva in neregula

Tina,
asa sa fie!

A propos de pumni strinsi: mi-a scris cel mai bun prieten din Ro, spunind asa: haide mey, nasti odata! ca de cind tot stau cu pumnii strinsi, mi s-au inverzit incheieturile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

buna la toate fetele!
aida eu am intrat sa vad ca ai nascut deja nastere usoara, ca atunci cand te intorci acasa ne spui povestea nasterii...
stiu ca nu se vede albumul asta, am sa-l scot. pozele sunt la albumul "poze din vacanta", tot acolo sunt si cateva din ziua botezului.
mara multumesc de aprecieri, sa vedem si comoara din burtica ta. nastere usoara maine
nshiro ambra este pe formula, si ziua mananca in jur de 100-120 ml, iar noaptea ajunge si la 150 ml.
desi acum ar trebui sa manance la fiecare masa 150 ml.
ciuf nu ti face probleme ca eu dupa aproape 3 luni, tot cu burta sunt asa ca tu esti motivata, abia ai nascut.
mariana pai tu esti o norocoasa ca scapi asa de repede de burta, eu cred ca o duc toata viata...
tcelen si deea aici erste recomandat uleiul de masline extravergine la fiecare masa a copilului. de la prima supica sau ce se mai da (ca am uitat, scuze) se pune o lingurita de ulei si parmigiano ras.
asa ca puteti pune o lingurita de ulei fara probleme.
irina ce-ti mai face cavalerul? creste? noi am fost la plaja deja si am stat cu piciorusele la soare (bineinteles ca aveam protectie max)
va pupicesc ca iesim la plimbare

cristina

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Ciuf,sarut mana! Multa lume ne spune ca semanam...asa o fi.
Si noi am luat gustarica in parc azi.Nu mai zic de Matei care de fiecare data si-o serveste in parc.
Serj,ce baiat mare ai! Si fetita e o dulce.Deja ati scos-o la mare.Ce frumos! Cred ca aveti marea foarte aproape...
Mara,eu tot cu ochii pe telefon,urmarind sms-ul de la tine.
Aida,totul bine cu tine si cu Alexandra mica?

Pupici.Fug la baita de seara.De fiecare seara.

Monica si cei doi pitici,Vlad si Matei.

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Nu raspunde nimeni la Aida, nici pe celular, cred ca e inca la spital, sau i s-a facut dor de o plimbare de gravidutza...

KIM & printesa ALICIA
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

Salutare dragelor!
In sfarsit am prins si eu o clipa sa va scriu, nu am mai apucat deloc in ultimele zile sa prind si eu un moment liber, la mine e "foc continuu".
Aida, iubita, la tine ma gandeam daca ai nascut sau nu, se lasa tare mult rugata Alexutza sa vina .Iti doresc o nastere super usoara si rapida, iar bebitza sa fie sanatoasa , cumintica si mancacioasa.
Hai Aida!Hai Aida !Hai Aida!
Mara si tie iti tin pumnii stransi sa ai parte de o nastere super si de un bebe sanatos! Hai Mara!
Ama si Corinag, felcitari pentru baietei! Sa va traiasca si sa fie sanatosi!Refacere rapida si asteptam poze si povesti!
Ameluta si domnu' Ameluta, felcitari! Sa va traiasca Mihaita si sa va aduca numai bucurii!
Kim, [pup,am reusit si eu sa citesc povestea nasterii Aliciei si m-a impresionat foarte mult! Prin cate a trebuit sa treci, ai fost o curajoasa si ai luptat iar Dumnezeu te-a rasplatit cu o minune de fetita.E tare scumpa si dulce Alicia, iar mamica e tare frumoasa!Cred ca tati al vostru e tare mandru! Multumim ca ne tii la curent cu vesti despre Aida!
Mariana, wow, pai tu esti o supermamica, felicitari! Nu mai spun cat de bine arati, esti o frumoasa si o mamica implinita cu cele 3 comori!

Am reusit sa mai pun si eu cateva poze cu Anna in albumul comun si va dorim vizionare placuta!
Revin ca Anna ma cheama la datorie!

Mergi la inceput