Mamici de martie-aprilie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns serendipindity spune:

MP, deci ne-am inteles, cand o veni momentu' culminant, te sms- uiesc si anunti tu fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

corinag felicitari si refacere rapida!!!!B sa-ti traiasca puiul, sa fie sanatos si mancocios.
ameluta felicitari si tie, sa fie sanatos Mihaita, si mancacios. refacere rapida.
pupici si nastere usoara Mara si Aida

cristina

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Mara,abia astept! Tu sa fii bine si bebe la fel!

Monica si cei doi pitici,Vlad si Matei.

Pozele noastre

Mergi la inceput

Serj, ce dulcetza ai tu acolo!!!
Cat despre Matei al tau, MP, e dementzial. Uite i-ai gasit frate, bascutza aia albastra??? Ce-am mai ras, mai ales la pozele alea cu Mister Muscolo si uitatu' pe burta! Felicitari, ai o familie superbissimaaaaaaaaaa! Aaa, si lenjeria e de nota 10, si aia cu floarea soarelui si cealalta, cu luna si soarele!

40+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

SALUTARE!

Ameluta e tare frumos voinicul vostru! Sa va traiasca si tati sa fie toata viata asa mandru de Mihaita al lui!

Corina felicitari si sper sa scapi de ghips si de carje si sa ne povestesti cum a fost la nastere.

Ama si Mara bafta maine la control sa ne aduceti vesti bune! Voi faceti un nascut sincron Canada=Romania?

Noapte buna mamici si burtici...din Ro

Mihaela, mami de Cristian

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Mara,multumesc! Lenjeriile sunt cadouri;una de la mama si alta de la nasii nostri.Bascuta e mostenita de la Vladut.Daca o sa te uiti in albumul cu poze de ale lui Vladut o sa vezi acolo o poza de cand era el mic,facuta in acelasi costumas.Am vrut sa vad daca seamana fratiorii...Dar tre sa mai astept sa creasca Matei.Vladut acolo era un pic mai mare.
Hai ca o sa ai si tu o familie superbissima.Nu mai e mult.

Monica si cei doi pitici,Vlad si Matei.

Pozele noastre

Mergi la inceput

MP, multzam fain! Asa, deci, mostenire de familie! Foarte frumos!
Hai ca io ies un pic, fac un dus si incerc sa dorm o tzara! Ma cam doare si burta, o fi de la sarmalele de la cina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

azi am fost si noi la o plimbare si niste cumparaturi. eu umblu dupa mine cu un saculet de plastic frumos impachetat, in caz ca mi se rupe apa pe drum... sa nu fac inundatie in masina sau sa fac macar una controlata inutil sa adaug ca degeaba l-am plimbat si azi dupa mine

Domnu' Ameluta
Multumim pentru poze, si felicitari pentru asa un voinic! Se vede din poze cit de fericiti sunteti amindoi, Mihaita e un baietel frumusel foc!

Lady Hawk,
tzapa o luam noi, ca ne cam chinuim cu burticile :)

Irina,
multumesc ca ai sunat-o pe Corina o sa incerc sa actualizez eu lista, pina ma culc.

CorinaG,
Felicitari! Si sa te vedem cit mai repede pe picioarele tale, ca bebe are nevoie de mami sprintena :)

Mara,
m-am linistit
ca sa afli cit e ceasul la mine, trebuie sa scazi 9 ore din ora Romaniei :)
bafta si tie miine, sa poti da de doctor si sa-ti induca nasterea odata, ca ne-o fi ajuns si noua :)) iti dai seama, eu te inteleg atit de bine :)
am incercat sa intru in Notepad ca sa vad daca avem nr de tel ale celor 3 fete din fruntea listei, insa nu reusesc sa ma loghez (nu stiu daca o fi de la conexiunea mea sau nu). oricum, am explicat mai devreme cum se poate accesa Notepad-ul, poate reuseste cineva sa vada daca avem telefoanele lor si sa le contacteze pe fete. tin minte ca Manu era din Germania, parca

MP, Tina, Serj, Mihaela

pup fetele

41 fixxxxx

Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Serj,
linkul ala catre "poze cu puiul meu" nu merge... am incercat sa vad ce poze ai mai pus, insa nu merge :(

Mariana, tu ai actualizat listuta? Multzam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Pup mamicile & bebeii , tocmai am venit de la iarba verde si suntem tare happy, ne face f bine aerul de afara, si cu inca o baie buna seara, nu ne trezim noaptea decat o data! Speram sa ne iasa figura in continuare.

Felicitari corinag! Vrem poze!!!
Ameluta, aveti un bebe super scump, sa va traiasca!

Aida, asa mi-a zis si mie sotiorul, dar n-am vrut sa fiu asa directa, parca nu-mi place sa aud asa ceva, ca si cum bebelina n-ar fi importanta, cand acum e tot universul nostru.

AndreeaGeorgiana, uite linkurile unde poti citi povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72523&whichpage=9
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74511

KIM & printesa ALICIA
photos

Mergi la inceput