Suceava (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

quote:
Originally posted by carmen

Daca ilinca are asa debit la scris si vorbit va inchipuiti cum va fi zamfiruca? ti-o iei ilinca ha ha ha.

carmen, si eu am auzit de "intamplari" in zilele presupuse nefertile..da se pare ca li se intampla celor care nu asteapta..minunea, nu prea merge si invers
eu sunt in faza in care incerc sa imi sterg din preocuparile active bebeul, ca am devenit prea obsedata..floricica stie, ca intra si la "asteptand un ingeras"..in schimb imi vad barbatul tot mai dornic de bebe, ceea ce face sa imi sporeasca dragostea pentru el
am mai dat pe forum pestge fete din SV, si le-am dat linku' spre noi, sa vedem daca "se prinde" ceva

Waiting for the sun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

quote:
Originally posted by carmen

ilinca mai sunt si eu pe aici dar doar trag cu ochiul; din pacate in week end nu va fi prea buna de plimbari vremea asa ca poti sa faci o duzina de botosei?
Daca ilinca are asa debit la scris si vorbit va inchipuiti cum va fi zamfiruca? ti-o iei ilinca ha ha ha.

carmen, iubita, vremea este intr-adevar indescriptibila, nici piine n-am avut chef sa mergem sa cumparam, am mincat mamaligutza ... face tati o mamaliga de sta mitza in coada !!!
botoseii is gata, da'cred ca o sa ii vina lu'Zamfiruc pe la 2 ani si jumatate, ca-s cam mari... asa ca indata ma mai apuc de-o pereche, oleaca mai mititei !
Am reflectat la fraza ta si am avut o revelatie : inseamna ca de asta era asa de ingrijorat tati cind a aflat ca bebele din burtica este o bebelusha si nu baiatul tatii cu care sa mearga la pescuit si la fotbal.... (da'faceti pariu cu mine c-o sa mearga la pescuit Zamfirucul mamei mai ceva ca un baietzoi ?) in alta ordine de idei, situatia nu este asa de tragica cum pare la prima vedere, ia nu-l mai cainati pe bietul om, aflati un secret : este singura persoana care reuseste sa ma faca sa mai tac din cind in cind! nu prea mult, dar totusi, mai e si liniste uneori !!!!!

meg, te laudai ca ne dai si noua regimul tau minune sau mi s-a parut numai mie ? acuma nu ca mi-ar trebui urgent, ca pina n-ajung la optzeci de kile nu ma las ... si ma apropii !!!! (in sus, of course)

si totusi, fetele cochetele, ce inseamna initialele alea de care va intrebam, ce inseamna AIM si ICQ, de la pagina cu "profilul personal" ?

pupam cu mare drag
simina (oare ce face, draga de ea?),
eveline (si bianca iubita pe ochisorii ei fantastici - apropo, am pozat-o zilele trecute in parc; o sa i-o dau lui eve sa o posteze, daca nu iese poza miscata, cum imi ies mie o mare parte, ca imi tremura mina de emotia instantaneului !haha)
meg (pupam muult muuult, poate o convingem sa apara prin suceava vara asta)
carmen (poate ar fi cazul sa punem la cale o intilnire de gradul 3, undeva, intr-un parc pe linga vreo arteziana ?) (ce zici, eve, ma ajuti ?)
pupam si floricica, si iliuta querida si dandush cea frumoasa care a dat ia pe kimono... si pupam si toate fetele care intra mai rar (oare ce sa facem sa le convingem ca merita sa intre mai des, daca le spunem ca ne e dor de ele e suficient ?)
si zamfiruca va pupaceste cu drag si zice ca ar fi cazul sa va las sa respirati un pic, nu de alta, da'tare ar liorpai un biberon...
stiti ce ? respirati, usurate, dar sa stiti ca ma intorc, ca intotdeauna !

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei

"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

pai regimul meu e insirat de la femina intim, si titlul e sugestiv: "slabim mancand din 2 in 2 ore(sau din 3 in 3)"..cu niste conditii, respectiv sa nu amesteci niste principii alimentare, ...nu merge sa dau copy-paste la tabel, ca il pune aiurea, dar cum temrina sotul treaba la calculator (ca acu se fatzaie pe langa mine, in asteptare) caut si postez linkul. altceva? eu sunt pe fuga..am de invatat o gramada, DAR PUP TOATA GASCA DE SUCEAVA!!!

Waiting for the sun...

Mergi la inceput

http://www.eva.ro/dietafitness/articol375.html
asta e linkul despre asocierea corecta a alimentelor..mie mi-e cam greu sa respect la toate mesele ce scrie acolo, pentru ca stilul meu de a manca consta tocmai, in amestecarea a cat mai multor sortimente, in cantitati mici (ex: 2 felii salam, 2 felii sunca, 2 felii cascaval, 3 masline, 1 ou fiert, 1 rosie, 1 castravete...cam asa arata pranzul meu, cu mici variatii)..imi fac un mic "platou" si pap cat citesc forumul..nu e mult, nu e gras..cam de 2-3 ori/luna gatesc ceva mai consistent: gratar sau piept de pui la cuptor, supa de legume, salata de fructe..
totusi nu imi dau seama ce a patit de am pus 3 kg in ultimele sapt (dupa Pasti,mai precis..)..poate ca am devenit mai sedentara..

Waiting for the sun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Pupici, sa visati frumos.

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

buna dimineata!
azi in socri in vizita, asa ca suntem prinsi nitel cu pusul unui peste la cuptor(rolul meu), plus sosul aferent(rolul sotului)

voi cu ce va mai ocupati in ultimul timp, ca treceti tot mai rar pe aici?
de simina stie cineva ceva?
floare de colt, nu poti merge si tu o data cu barbatul, in deplasarile lui, daca sunt in perioada ta fertila?
carmencyta, cristina38, gyna, ramonaa si restul chiulangioacelor..nu va mai place la noi?

Waiting for the sun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Iata-ma si pe mine, tot o suceveanca, am raspuns invitatie studenticai dupa aproape 2 luni. Cum care studentica, megbeng fetelor. Nu prea am io timp dar ma impinge necazul de la spate. In iunie venim si noi in Ro dupa 3 ani de pribegie si printre multele probl pe care tre' sa le rezolvam prioritate au testele hormonale caci avem ceva probleme de ... concepere Stiu ca le putem face la Synevo dar unde se poate face o spermograma si o spermocultura caci am auzit ca cei de la synevo nu fac asa ceva, cel putin nu in SV. Stiu de Policlinica dar rezultatele sunt puse la indoiala de mai toti medicii. Fetelor ce ma puteti sfatui?
O duminica frumoasa si va dulce

Bianca
http://photos.yahoo.com/bianca_gh2005

Mergi la inceput

BIANCA, bun venit!despre analize in SV eu nu prea stiu mare lucru, stand in bucuresti, da sunt destule mamici pe aici care se pricep, deci le las pe ele..daca vrei pe listutza, da-ne si noua datele tale, povesteste-ne ceva despre tine...

Waiting for the sun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna ziua, iar . Bianca bine ai venit. Nu stiu ce sa zic referitor la teste pentru ca pana acum mi-am facut doar analize obisnuite, despre testele hormonale nu am idee cine le face si cum le face. Oricum la policlinica din cate stiu eu este privat laboratorul, este al dr Varzaru dar cine stie?!?!
Succes.

Sa aveti o zi insorita chiar daca afara ploua.

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

unde e floarea de colt, sa bem cafeaua impreuna?... unde e ilincalif, sa ni se impaienjeneasca ochii citind peripetii? ...unde e carmen sa ne mai zica despre "mandrutele" ei? ...sau danarosu, despre ania? simina cred ca e invoita, nu?... dandush...ce face dandush?

intrasem sa va urez o saptamana minunata, fara ploi si cu spor la orice indeletniciri aveti!..dar cum sunt singurica pe aici, aud ecoul..care imi doreste sa am o saptamana minunata..fara ploi...si in bucuresti e o ploaie mocaneasca si receeee

Waiting for the sun...

Mergi la inceput