Suceava (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

saluti..
meg mama..hai ca tin io companie la fata...ca vad treaba ca n-are cine..
eveline si iliuta is revin , dupa ce asta noapte au chat-uit de zor despre husbundts hihihihi...offf...cred ca dupa chat pe forum si-au sunat si sotii...sa le spune noapte buna..si ca li s-a cam fcut dor nebun de ei...

io..nu mai zic nik...ca m-am saturat si eu de deplasarile sotului..cea mai mare problema pt mine e , ca , se minereste sa fie plecat exact in zilele mele fertilisime...deci...gigei ioc...copkii ioc...normal..nu..

mi-e imi place sa il necajesc , cand pleaca luni sa zicem , ii spun ca doua zile nu te sun , ca nu mii dor de tine...
da de miercuri incolo nu scapi de mine...

hai fetili ..cu noutati...hai marsati aci...cu mesaje...ilincooooooo.....mama de zamfiruc ....pe unde va umbla picioarele si rotile de la carut????

dandush....e departe...pana ajung la ea strigatele noastre....mai dureaza doua zile....

haida pupam pe toata lumea....ma intorc la munci...

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

maaaaaaaaaai, da chiar asa o tacere?

m-am apucat de regim, ca m-am trezit cu 3 kg in pluuuus..am gasit la "femina intim" topicul-slabim mancand din 2 in 2 ore..sa vedem ce-o iesi!

Waiting for the sun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Meg sa ne spui si noua cum e, ca la un regim "cu mancare" ma prind si eu.. Eu ar trebui sa slabesc vreo 5 dar din pacate imi lipseste vointa asta.

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

Fetele cochetele, raii astia de la Netcom m-au lasat fara Internet doua zile, cumplit, nici nu-mi vine a crede ca acu am conexiunea OK... sper ca v-a fpst dor de noi !!! Zamfiruc va pupaceste, asa, prin somn, ca i-am facut baie la 19,30 si dupa ce a insfacat si un biberon a adormit in timp ce imi spunea (in felul ei) "Mami, saru'mina pentru masa!" Iar eu sint frinta de nu mai pot, am facut o multime de treaba azi, am facut si o prajiturica (o vreti si voi ?) si am iesit la plimbare cu zamfiruc si cu buni... ba chiar i-am facut si un botosel (iar miine trag nadejde sa i-l fac si pe al doilea, noroc ca copchilutza mea nu e miriapod, altfel trebuia sa ii fac o multime de botosei.. hihihi) Mi-a venit chef sa fac prajitura dupa ce am miscat cintarul sub dulap si mi-a venit ideea (proasta, ca mi-a stricat buna dispozitie) sa ma urc oleaca pe el (pe cintar, iubitelor, va cam duce imaginatia intr-o directie gresita ! ) offff, iar am pus 2 kile, care va sa zica de asta ma incheiam eu cam greu la pantofi !!!!!... asa ca am pus de-o prajitura cu mere si cu visine, miam-miam, o bunatate... acum stau ca purcelul si ma scarpin pe burta... pantofii ? si ce daca, ii incui pe cei cu sireturi si catarame si trec la opincute sau direct la slapi, e si asta o solutie ... nu ?!?!
meg, ia povesteste-ne iubita si noua cum e cu meniul "doi din doi" !
aiaiaiai, zamfiruc isi drege glasul.. acu sa vedeti trompeta, iar o sa ma reclame vecinii ca depaseste nibelul maxim admis de decibeli !
v-am pupat, fetele cochetele, si zic si eu ca eveline, daca n-adorm intre timp, fac toc-toc un pic mai incolo !

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei

"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

era sa uit, ia cititi aici pina ma intorc :

Ce este sexul?
DUPA MEDICI, ESTE O BOALA: Pentru ca ajungi tot timpul la pat.
DUPA AVOCATI, ESTE O INJUSTITIE: Pentru ca intotdeauna este unul deasupra, altul dedesubt.
DUPA POLITICIENI, ESTE DEMOCRATIA PERFECTA: Pentru ca se bucura atat cel de deasupra, cat si cel de dedesubt.
DUPA ECONOMISTI, ESTE O INVESTITIE PROASTA: Pentru ca e mai mult ceea ce intra decat ceea ce iese
DUPA MATEMATICIENI, ESTE ECUATIA PERFECTA: Pentru ca femeia ridica membrul la maxima putere, il inchide intre paranteze, ii extrage factorul comun si-l reduce apoi la forma canonica

"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

vai, vai. vai, fetele cochetele, va las o dimineata fara supraveghere si va gasesc lipsa la apel, iar "Suceava" pe pagina a 3-a ???? rushinica !!!!!
in rest, cu ce va mai laudati ?
in Obcini bate vintul, asa ca am profitat si am mai pus niste rufe la uscat...
eveline, iubita, e de scos nasul afara sau nu ? la Meteo au anuntat intensificari ale vintului in estul tarii - crezi ca se refereau la
cartierul Obcini din Suceava ?
deocamdata ma duc sa termin botoselul nr. 2 al lu'Zamfiruc

pupicei

Mergi la inceput

era sa uit, aveam si eu o intrebare, fetele cochetele :
ce inseamna AIM si ICQ, la profilul personal ?

iaca niste pupaciuni

Mergi la inceput

Unde sinteti ? Chiar nimeni ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

ba eu sunt aici..am ajuns nu de mult timp acasa, chiar eram curioasa daca a reanimat cineva subiectul nostru! ilinca,normal ca ne-ai lipsit!cat despre prajitura..multumesc, dar..nu multumesc! pai nu am zis ca m-am apucat de regim? am luat 3 kg, dar vreau sa dau jos 5! adica de la 57 la 52..dimineatza vad ca aveam 56.3, dupa o zi de regim..da am papat muuulte legume( de mult nu am mai mancat morcov ras, de ex...am renuntat la zaharul in cafea...iar azi am luat zahar brun, care e mai bun
mi-am facut si o mica aprovizionare cu fibrobar, despre care am aflat de pe forum ca e bun IN LOC DE MESE...are 180 calorii/baton, si cica trebuie sa bei dupa cam 1 litru de apa...astfel fibrele (sanatoase!) expandeaza si dau senzatia de satietate

nu ma lungesc mai mult...vreau sa termin azi un capitol pentru rezi' si sa ma apuc sa invat pentru examenul de gineco (am miercuri scrisul)
pupici tuturor, asadar!

Waiting for the sun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

ilinca mai sunt si eu pe aici dar doar trag cu ochiul; din pacate in week end nu va fi prea buna de plimbari vremea asa ca poti sa faci o duzina de botosei?
eveline ce mai faci? ce ai patit ca nu te-am mai "vazut" nici mess.
meg succes la dieta
dandush ce mai fac japonicii tai?
simina cum esti? ce face smaburelul din burtica? copilasilor tai le-a trecut raceala?
floricico nu te mai stresa cu zilele fertilisime ca eu am luat tzeapa cu asta, numai ca a fost o tzeapa minunata care se numeste Daria
si care acum la 1 an si 5 luni cand nu primeste ceea ce vrea sa da cu kuruletul de pamant si tipa la mine de mori de ras.
Acum a invatat sa isi sufle si nasul, face au au cand se loveste.

Daca ilinca are asa debit la scris si vorbit va inchipuiti cum va fi zamfiruca? ti-o iei ilinca ha ha ha.

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput