Suceava (8)
Raspunsuri - Pagina 5
floarea de colt spune:
meg mama saru-mana de doza....hihihi///
cred ca nu mii frica de procedura in sine..dar mai ales de rezultat..ma astept la niste diagnostice de alea spectaculos de mostruoase...trompe infundate total , trebe scoase , ultima solutie fiv..ca io bani de fiv ...nu o sa am in veci..la scorurile care sunt vehiculate....offfff
nu mai zis..ca si acum...daca imi fac programare...invoiala de la servici...iar..ca tocmai m0am invoit cu bunica..si celelalte probleme...iar munca abia de acum incepe la greu..asa ca..mii si groaza sa merg iar la sef cu jalba in protap...
adevaru e ...ca ma agat de orice motiv...sa nu fac pasu asta..nu ma inteleg dece...is batuta in cap...ce mai..
imi trebe o bataita buna..si luat de munuta si dus la iasi...asta imi trebe...
pupam..si mai vb..spor la treburi..fetili..
pozici
floarea de colt spune:
tot ioo...meg mama vazut ce scris fata la 'asteptand",
ce sa zic...io cred ca ai luat o decizie f buna , pt voi doi in primul rand , si mai cred , ca minunea se va intampla , tocmai pt ca te astepti mai putin....o sa vezi...
vb ta , stresu asta,urmarit grafice, temperaturi ,teste ,nu e bun pt procreere...
asteptam vestea cea mare , de acum incolo , mai mult ca oricand!!
pozici
eveline spune:
Salutare fetelor!
Azi am facut plimbarea plimbarilor....am iesit pe la 14 parca si am ajuns la 19.30....vai de zilele mele. Tare fericita am fost eu si curajoasa ca stau afara toata ziua, dar eu nu m-am gandit in ce hal te poate obosi un omulet ca Bianca....dar daca tot m-am inarmat cu iaurtelul de dupa amiaza la mine mi-am zis ca de acu stau....si am tooot stat....cand am ajuns in fata blocului ma gandeam: cum urc eu oare 4 etaje...cu copil, carut, un gentoi (sa va spuna Ilinca ce gentoi am) si cu o jucarie (achizitionata din piata in drum spre casa)...dar am urcat si acu' is rupta-n doua.
Ma duc sa ma ocup de fiica-mea si poate dupa ce adoarme (daca nu adorm eu inaintea ei) mai vorbim!
Va pup....si hai aspirantelor, va asteptam cu vesti bune cat de curand!
Ana si Bianca-iubita
eveline spune:
Bia a adormit....i-am facut o baitza de juma de ora sa fiu sigura ca "pica"...acu am si eu un pic de timp dar se pare ca sunt singura pe aici...
Somn usor fetelor si vise placute!
Ana si Bianca-iubita
iliuta spune:
Eveline si eu sunt aici......singurica ca mi-a plecat sotiorul iar.Am vazut ca azi a fost caldut la noi, ca a iesit frate-miu afara si a facut poze, si le-a pus pe site-ul lui..mai vad si eu imagini cu Suceava.
Va pup pe toate si desi mai sunt 2 saptamani pana pe 17..nu mai am rabdare.
Pupici.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
eveline spune:
Ha ha...si mie mi-a plecat sotul...se pare ca noi cele cu soti plecati bantuim pe net la ore dintr-astea...
Ana si Bianca-iubita
iliuta spune:
Da.....cat timp e el acasa sta el la calculator, tre' sa ma rog de el sa ma lase si pe mine. Ma innebuneste cu masinile lui....
Si cand ma pun si eu un pic seara cand nu e el, imi zice ca prefer calculatorul in locul lui, asta asa ca sa ma duc langa el....cand ma gandesc ca dorm iar singurica..
Mihaela
eveline spune:
In general la ora asta dorm...ma mir ca nu-s picata inca, dar cred ca mi-e dor de el...of....uite asa mai "bantui" si eu pe DC ca de mult n-am mai fost pe la toate subiectele...
Ana si Bianca-iubita
iliuta spune:
Si mie mi-e dor de el Eveline, desi a plecat de azi noapte de la ora 3.......Ieri i-am zis ca nici in mormant n-o sa scape de mine.....si ca eu voi sta deasupra.....oare de ce-l iubesc atat????
Mihaela
iliuta spune:
Am plecat la somnic. Noapte buna sucevencelor.
Mihaela