Suceava (8)
Raspunsuri - Pagina 4
megbeng spune:
simina, cat de frumoase sunt mesajele tale!pari o persoana foarte calma si rabdatoare, cred ca esti o mamica perfecta! pentru o femeie care sa stea cu copii, daca nu ai rude dispuse sa faca asta, cred ca e bine sa cauti recomandari, de la alti parimti care au avut bone de care au fost multumite..si acum o parere strict personala..mie 5 milioane pe luna nu mi se pare mult, DACA ma pun in locul femeii..8 ore/zi, 5 zile/sapt e o norma intreaga, nu? zic asta pentru ca eu am incercat sa gasesc in bucuresti un job ca baby-sitter, dar mi s-a parut apoi salariul prea mic..cu atat mai mult cu cat nu as fi putut sa imi bat joc de copii...ar fi fost un consum de energie urias...sa fii mereu cu ochii pe ei, sa le fii exemplu, vorbindu-le frumos, invatandu-i lucuri noi, tavalindu-te cu ei pe jos...dar asta tine de firea omului..posibil ca femeia pe care ai avut-o sa nu fi fost mai cumsecade nici daca ii dadeai 15 milioane pe luna!..din prisma unui parinte insa lucrurile se schimba...daca as cauta baby-sitter, mi s-ar parea mult sa dau mai mult de 5 mil pe luna...banuiesc ca sunt o gramada de alte cheltuieli cu copiii
cat despre DANSUSH, asa e..nu cred ca as fi avut curaj sa plec singura practic atat de departe, sa traiesc intr-o cultura ata de diferita!
eveline spune:
Fetele din Suceava: voi indrazniti sa iesiti la plimbarica? Mie mi-e frica sa nu-mi zboare vantul carutul cu Bia cu tot...
Ana si Bianca-iubita
carmen spune:
Eveline mama mi-a spus ca Daria stranuta si ii curge nasul asa ca adio plimbari.
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
iliuta spune:
Bu na fetele.Eu am lucrat si de 1 mai......Meg, nu esti deloc indiscreta.Eu lucrez intr-un bar. La inceput mi s-a zis ca programul va fi de 8 ore pe zi, dar se ajunge si la 12, sau mai mult cand sunt de dupa amiaza. Intru la 14, sau 16, si termin la 1 noaptea, si pana ce facem curat si ajung acasa e 2 si ceva. De saptamana asta voi lucra numai sfarsiturile de saptamana(vineri, sambata si duminica).Deocamdata nu am ce sa fac.Trebuie sa suport asa. Din septembrie o sa incep niste cursuri de educatoare, si sper ca dupa ce le voi termina sa-mi gasesc ceva la o gradinita.Nu-mi pot lasa serviciul acum pt. bani in primul rand, pentru acte, pentru....mai multe. Oricum Fiv-ul cred ca-l voi face in decembrie si tre' sa lucrez pana atunci sa pot lua bani in caz ca voi reusi....AM TOATA CONVINGEREA CA DE DATA ASTA VA FI BINE.
Adela, eu ti-l recomand pe dr. Merticaru.Nu stiu ca persoana cum e dar ca medic stiu ca e fff bun(parerea mea). Tot ce te rog e sa te feresti de saveasca.
Simina,eu sunt de aproape 5 ani aici in Spania cu sotul meu.Ne-am cumparat o casa, avem o viata aici.Nu m-am obisnuit nici eu si nici sotul aici, dar mai induram asa pana ce va fi si la noi bine. Cat despre copil, DA DOAMNE SA VINA ODATA, CA ATUNCI NU VOI MAI LUCRA SI VOI AVEA EU GRIJA DE EL PANA CE-L VOI DUCE LA GRADINITA.Sper ca esti bine si tu si bebele. Iti doresc tot binele din lume.
Ilincalif, un pupic pentru tine si pentru Zamfiruc.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
ilincalif spune:
Fetele cochetele, nici noi n-am avut curaj sa scoatem nasul pe-afara, a batut un vint azi prin Obcini de m-a luat pe sus cu tot cu cele saptezecisiun pic de kilograme ale mele. De fapt eu am iesit, ca era belea cu ochelarii, si am recenzat toate mamele nebune cu carucioare cu copilasi bebelasi, da'prea multe nu erau asa ca mi-am calmat cheful de plimbare ! Chiar, stie cineva cind se opreste nesimtitul asta de vint ? Eu m-am saturat pina peste urechiuse, ma enerveaza vintul si imi da dureri de cap... nu mai spun ca imi zbirleste putzinul par pe care il am pe calota craniana !!!!!
Macar am reusit sa imi repar ochelarii ! Am fost la "Optica Medicala" de peste drum de SensiBlu si acolo mi-a zis "Doamna, eu incerc sa ii repar, dar pe raspunderea dumneavoastra, ca trebuie indreptati exact in locul unde se rup de obicei !!!!" Si m-am gindit ca oricum, nici asa nu-i pot folosi, macar stiu una din doua, ori ii repara si ii pot folosi omeneste ori ii distruge definitiv si am un pretext in plus sa imi fac altii ! Meg, sint intrutotul de acord cu tine, doamna dr Martiniuc este un oftalmolog excelent si imi place si cum se comporta cu pacientii. Cu Zamfiruca tot la ea am fost zilele trecute cind v-am povestit ca am trecut pe la spital pe la oftalmologie
simina draga de tine, iti multumesc pentru cuvintele frumoase.. nu stiu cit de mamica super sint, uneori am impresia ca sint paranoica si exagerata, dar trag nadejde ca fac tot ceea ce fac cum trebuie si spre binele Zamfirucai... un lucru e cert, o data cu acest copilas minunat bunul Dumnezeu mi-a dat si virtutea rabdarii ! am reusit sa-mi uimesc familia si prietenele, eu care eram o agitata si (uneori) un pachet de nervi intinsi la maximum, acum sint demna de Cartea Recordurilor... poate fiindca ma simt implinita m-am destresat brusc instantaneu si deodata ????? oricum, sint de parerea lui Meg, daca e cineva de invidiat si de laudat, mai degraba tu corespunzi profilului, dar si Carmen a noastra, si Dandush care e, brrr, atit de departe de Suceava, si toate fetele care aveti puiuti de care trebuie sa va ocupati si pe care trebuie sa ii inconjurati cu atentie si cu iubire, si sa va ocupati si de casa, si de sot... eu am fost o norocoasa si o rasfatata intotdeauna, am un sot care stie sa faca si mai si face de toate prin casa si de la care am invatat eu o multime de lucruri printre care si sa gatesc, un sot care m-a invatat si ca intre o carte buna si o cirpa de sters praful e intotdeauna mult mai profitabil pentru tine insuti/insati sa alegi cartea, si o am si pe mami a mea care acum e buni de zamfiruc si care e in stare sa ma goneasca din casa cu orice fel de treaba numai sa stea ea cu botzul ei de aur !
offf, iar v-am innebunit cu prostiile mele !
pupicei mici da'grei pentru toate fetele cochetele
http://photos.yahoo.com/irina_inm
Ioana si Zamfiruca, minunata mamei
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."
ilincalif spune:
mami de Bianca iubita, Zamfiruca a constatat ca s-a oprit vintul in Obcini, iar asta e semn sigur ca pe linga batba lui Kogalniceanu trebuie sa fie azi o frumusete de vreme ... asa ca uite care e intelegerea : daca termin de calcat muntele de rufe, macar cele ale lui tati (camasi, pantaloni, etc), Zamfiruca ne scoate in drum pe domnul Iepuru si pe mine ! Ce zici, e destul de tentant ?
Asa ca dupa prinz cine vrea sa vada zamfiruc si mami de zamfiruc are mari sanse sa le admire in toata splendoarea lor in coasta celor 3 barbosi si sub stricta supraveghere a lui Kogalniceanu !!!
Intre timp, tinind cont ca nici seful de scara nici sectoristul nu s-au aratat interesati de subiect, ma duc sa calc rufe !
Va pupacim la greu pe toate fetele cochetele !
http://photos.yahoo.com/irina_inm
Ioana si Zamfiruca, minunata mamei
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."
eveline spune:
N-am chef sa calc....deloc.....am mai pus o masina la spalat....ca sa se mareasca muntele de rufe....poate calc maine.
Dar nici ca stau....azi aspir si sterg praful....papa nu fac caci pt Bia am si mie nu-mi trebuie si tati de bia tocmai a plecat....la Poiana Brasov "saracul"....are sedinta vreo doua zile...eh....iar am ramas numai cu iubita....
In concluzie ne vedem in parc!
Ana si Bianca-iubita
eveline spune:
Wow, am reusit sa aspir, sa sterg praful sa pun rufele la uscat si sa mananc si eu ceva....nu pot sa cred...
Ana si Bianca-iubita
floarea de colt spune:
saluuuu.....am trecut doar sa salut fetili...
vad ca eveline e gospodina rau azi...:))
ilinca , si zamfi sunt ca de obicei , niste scumpe..
meg e ocupata cu invatatu ...
simina mamica minunata a subiectului nostru...incepe sa se obisnuiasca far de bona la copii..si ma bucur ca toata lumea din jurul tau te ajuta , sotul , sora...f frumos din partea lor...
sarcina usoara in continuare..hai curaj mai e putin...
carmen , multa sanatate dariei , sa speram e doar o alarma falsa!!
carmencyta si cristina??nici un semn??/pe unde or fi umbland fetili astea???
io ca sa va povestesc..in wk am fost la munte , langa campulung este un camping cu multe casute de lemn , a fost ziua unei cunostinte si a arganizat acolo petrecerea...f multa distractie , f frumos totul...am jucat fotbal cu prichindeii , am facut si putina plaja...mi-am facut si o mica prietena...fetita unor alte cunostinte..Adeline , super scumpa...dehhh....m-am relaxat...dupa stresu cu buni...
acum insa se anunta o sapt. plina la munca...
aaa...si mai trebuie sa dau tel. la iasi sa fac programare pt laparo....da nu mi se da mana sa formez nr ....nu am curaj...na
pozici
megbeng spune:
floare, cred ca ai citit pe la "asteptand" despre laparo..nu e chiar asa bau-bau!uite de la mine o doza de..curaj!
eveline, da chiar ca ai avut ceva spor!!! eu te inteleg f f bine, ca si mie mi-e o tarsa de calcaaaaat..doar ca nu-mi mai place sa depind de "socroshila" a mea asa ca ieri am facut un pas mare...mi-am luat o masa de calcat!!!s-a zis cu chinul calcatului pe pat (care e moale) sau pe birou, care e mereu plin cu carti, farfurii si..ma rog, nu mai intru in detalii!!
ilinca, asteptam vesti despre ochelari!
eu fug inapoi la treaba