bebelusi de mai-iunie 2005 (86)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Am niste fructe si nu stiu ce sa fac cu ele,adica cum sa le combin sa i le dau ciociolinei...kiwi,banane,capsuni,mere,pere,portocale,mango si pepene galben...aveti vreo sugestie ca mintea mea este prea creata ca sa emane ceva demn de luat in seama...

La gratare..., In parc si Un an

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatza si ...
La multzi ani ! Bianca Teodora
Nelia lasa ca-i scumpa si fara par. Dar am o intrebare... de ce ai vrut, ca sa cresca mai des ? Ca si pe mine m-ar bate gindul, dar daca tot vine vara o las cu par, ca si asha erau care ma intrebau cite luni are baietzelul meu
Androix vreau si eu un mititel, ca ultimul l-am servit cind am fost in tzara din 2004
Loreen eu am rezolvat-o pe Isa, mai miriie noaptea, mai miriie dimineatza pe la 6, nici nu intru in camera ei, se invirte, se suceste, se pune cu funduletzul in sus si doarme pina la 8... Cu fructele, n-am idei... a mea le maninca separat.

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Buna dimineata

LA MULTI ANI BIANCA TEODORA!

Dragos a avut bunul simt sa ma lase sa dorm pina la 9,30. Saracul s-o fi trezit dar daca a vazut ca dorm si nu-l bag in seama a adormit la loc. Asa-mi trebuie daca m-am culcat la 2 noaptea. Noroc ca a sunat telefonul ca altfel cine stie pina la cat am fi dormit.

Laura poti combina kiwi, mango si pepene galben sau pere cu banane. Capsuni inca n-am mancat si nici nu ma taie capul cu ce le-ai putea combina.

Simona deDragos Octavian
Albumele cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

www.babycentre.co.uk/baby/traditions/1yrpartyguide/" target="_blank">Planning a birthday party for your one year old

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Buna fetele! M-am intors. Multumesc Andutzy pentru capitol nou
Sint putin suparata ca m-am captusit cu o otita. Nu stiu daca de la munte, ca oarece chestii simteam inca dinainte, dar probabil a agravat-o. Batea acolo la Moeciu un vint turbat de n-am vazut, si era frig. Altfel, soare si senin aproape tot timpul. Mi-a lipsit tare mult asa o iesire.
Am avut oarece emotii pentru ca a fost prima iesire cu Andrei, dar per total a fost destul de bine. A mincat tot ce i-am dat. Doar cu somnul a stat cam prost si a fost mai agitat, dar probabil e de inteles la asa o schimbare de peisaj, locuri, patut, etc. Am luat si patutul cu noi dar in final am dormit cu el in pat. In camera erau doua paturi, unul dublu si unul de o persoana.
Peisajele incintau ochii si sufletul, stateam doar cu ochii pe dealuri, paduri, munti, sa-mi ramana intiparite in minte. Pensiunea era departe pe vale acolo in Moeciu de sus, practic aproape la terminare, 12 km din soseaua principala, 7 km de la Cheile Gradistei. Acolo la Cheile Gradistei era ca pe bulevard intr-o zi senina. Fund in fund, ca la defilare, m-a cam dezamagit. Eu am fost acolo prima data in saptamina de "miere" si inca nu era asa in voga locul. Acum deja e super aglomerat. La fel si in Bran.
Am avut parte si de delicii culinare acolo la pensiune, gen pastrav la cuptor, berbecut la gratar.
Ieri dimineata am fost la Cetatea Rasnov, care mie imi place foarte mult, ajungem macar o data pe an acolo. Anul trecut a fost lipsa din cauza de Andrei. Si ieri la prinz am mincat la Taverna Lupilor, cam la 1 km de Bran, inspre Rasnov. Mi-a placut foarte mult.
Si la dus si la intors a cam dormit Andrei in masina aproape tot drumul. Am fost pe Targoviste in ambele sensuri, ca sa evitam aglomeratia pe DN1. Drumul nu e prea grozav, dar merita pentru imprejurimi si peisaje. In zona Voinesti erau livezile de meri inca inflorite.

Am facut o multime de poze, o parte dintre ele le puteti vedea aici

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Loreen, fa o tarta din fructele alea, sau o salatica... sau o budinca...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

La multi ani Bianca Teodora !!!

La multi ani celor pe care i-am omis in ultimele 3 zile !

Florentina_G - bine ca macar acum stii cu ce ai de-a face .

Loreen - se pare ca sanatatile trimise au ajuns si la noi.
In ceea ce priveste viata , eu cred ca nu puteam face fata la ce ai facut tu.

Nelia-super fetele .

Olguta - cred ca nu prea mai am nimic de adaugat - dar drepturile pe care si le iau barbatii ma scot mereu din sarite - femeia nu e tot om? si nu se indragosteste nimeni peste noapte , cand constati ca depasesti o limita e cazul sa te opresti , nu te trezesti brusc ca te-ai indragostit .

Monu-mama mea e o super femeie - oricum ea il creste pe Elian mai mult ca mine-dar soacra nici nu mai are rost sa comentez-pentru ea nu e tot nepot?

Noi - adica Elian e mult mai bine - dupa vomitat au urmat trei zile de diaree apoasa - acum s-a reparat binisor cu o alimentatie bazata majoritar pe zeama de orez .

V-am pupat

Mamicul lui Elian
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Gabitz, mai spart cu pozele. Sunt invidioasa, ca deh noi nu avem pe-aici frumuseti din astea si sa stii ca ducem lipsa... Dra poate acuma cand plecam in concediu cu masina cu nasii lui ALex sa vedem si noi ceva munti si peisaje frumoase prin Suedia, Oslo, pe-acolo... Nu e ca in Romania, dar vad si eu un munte... Eu una n-am fost niciodata la Taverna... mi-ar fi placut sa iau si eu o gura de aer... Tare frumoase pozulici, sa stii! Le-am admirat pe toate, toate! Alea cu puiul de Dracula sunt meseriase...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

va multumesc pt urarile adresate ingerasului meu Cristian si va dorim si noi :
sa cresteti mari,sanatosi,frumosi ,destepti,norocosi si sa le aduceti numai lacrami de bucurie parintilor.
La multi ani sarbatoritilor

Cristian - 31 mai 2005
http://photos.yahoo.com/ddenisa73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

beatrice, la fel s-a intamplat si cu ema mea. s-a ridicat repede, s-a desprins repede, a facut si pasi singurica, iar acum...stagneaza. nu mai vrea si pace. daca merge, e doar inspre mine, doar in camera ei. o ia singurica din loc doar in pat unde stie ca e moale. clar pot, sunt in stare, dar ceva ii opreste. poate teama, poate lene, habar n-am, dar stai linistita,azi-maine zbughesc!

Mergi la inceput