bebelusi de mai-iunie 2005 (86)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Andutzy nu fi trista...poate pun paie p efoc,insa eu stilul asta de distractii exlcusiviste nu inghit...macar de 1 mai,8 martie sau alte sarbatori "casnice" pot sa faca un rabat si sa iasa cu familiile...dar cum spunea si Florentina trebuia sa scoti Drgaoselul prin parc...

Florentina devreme scoateti canini...peste paraziti asta mai trebuia...dar de ce fiebi rufele?!Este obligatpriu la paraziti?!Eu la Bianca nu-mi aduc aminte sa o fac...de calcat oricum le calc ...
Am vazut si pozele sunt monumentale...cred ca gaina este si acuma pierduta in decor dupa discutia serioasa cu Maya...nu mai zic se Issa...

Chrisdun un pentru bubita din calorifer a Carinei...

Elisor o mare imbratisare si pentru voi ...hai mamicule drag nu mai fi trist...toate dintre noi am trecut sau trecem prin probleme cu copii,nici una nu suntem mai linistite...ai sa vezi ca vor trece toate...nu mai baga in seama nici un alt copil sau mamica care din exces de zel se simte datoare sa faca remarci...Bianca este fetita nostra balaie cu ochii albastrii din Piata Sfatului si o iubim tare...

Cuscra ce as fi pasat si eu plodu numa ca nu se lasa ea dusa...ea a apucat-o dragostea de mine si inca mai rau ca la inceput...si nu se lasa pana nu ma trage de pantaloni ,mai sa ma las in fundu gol...

Iar pentru cele care nu ati sarbatorit 1 Mai muncitoresc va dau eu un mic si-o bere drept consolare...

Azi dupa ce am terminat mancarea,am facut o ciorba de fasole cu afumatura si salata de ceapa...am plecat putin cu Delia prin Mamaia...arata deplorabila,plina de fitzosi si ciumeci,am vazut si nebuni in apa sau pe plaja,zgribuliti ca puii de aprozar ca batea un vant crunt,terasele erau pline de tineri,insa pe mese tronau sticlele de bere...Am sperat ca va dormi ciociolina ca era treaza de la 6,30 dar slabe sanse...abia la pranz a reusit performanta...
A...azi i-am dat si eu capsuni vreo 3 cu banena...m-a uimit ca a mancat chiar tot...o sa ma uimeasca si mai tare daca ca manca si data viitoare...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

In primul rind:
La multi ani, PAUL!
(cu intirziere, ca nu am mai intrat de multisor...)
La multi ani, NARDI GABRIEL!
La multi ani, LUCAS!
Sa cresteti mari si sa fiti fericiti!

In al doilea rind:
La multi ani, TUDORA!
Sa ne cresti mare, pui mic!
Si sa ai parte de viata pe care ti-o doresti!

www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">Poze... daca vreti sa ma vedeti!

Va multumesc pentru urarile pe care le-am gasit peste tot: aici, messenger, email. Sinteti niste dragute! Nici telefonul nu a fost uitat de fetele din Canada! Multumim!

Am citit tot ce ati scris si ati avut ceva spor! Am vazut si poze! Ce mai, mi-am facut pe deplin datoria. Imi pare rau ca problemele vechi sint actuale si sint alaturi de fetele in gasirea de solutii pentru rezolvarea lor. Din pacate, nu am gasit-o pe Elisor, speram ca s-a razgindit si voi citi ceva scris de minuta ei... Probabil ca nu a citit nici mesajul meu in care ii spuneam ca aici lumea este mult, mult mai relaxata in ce priveste evolutia copilului pina spre virsta de trei sau chiar patru ani, daca nu exista probleme de sanatate vizibile.

Noi sintem bine, obosite dupa doua zile de petrecere! Simbata am fost la ziua nasului, ieri am pus punct primului an de viata si am trecut la altul! Am mincat mult, am dormit putin, dar ne-am jucat cit am vrut... Asa ca, astazi Agata este acasa sa se refaca, s-a jucat pina la epuizare cu Tudor, baietelul nasilor si, cica, la cererea facuta de Tudor si acceptata de Agata, viitorul ei „sot“! Pina la urma, am pus pe masa aperitive si salate, friptura de vita cu garnitura de orez brun si negru si legume variate, un tortulet simplu de cream cheese... au mai fost inghetata, fructe, dar nu s-a mincat cine stie ce, pentru ca ne-am intilnit pe seara si eram deja satui toti. Am scapat sa mai gatesc saptamina asta, pentru ca pina spre joi avem mincare berechet, ca am facut sa fie... De data asta s-a simtit bine si mami, pentru ca am fost mai organizata si le-am facut din timp, m-a ajutat si tati la bucatarie, ceea ce nu prea se intimpla, avem sarcinile impartite si bucataria e a mea... dar pentru ca el adora salatele, a fost foarte mindru sa aiba si el o contributie la ele. Am mai facut ceva buuun, de fapt a fost pentru prinzul nostru, dar au vrut si nasii sa guste. La ideea colegului de viata, am facut o mamaliguta mai moale in care am aranjat frumos, intr-o forma de sticla de chec, vreo 5 cabanosi, vreo patru ochiuri si bucatele de telemea si am dat totul la cuptor vreo 10 minute. Cind am rasturnat pe platou, am ras brinza pe deasupra si am mincat unii cu iaurt, altii cu mujdei de usturoi. Una peste alta, a fost placut si relaxant, iar copiii frumosi si fericiti!
Va pup, poate mai intru pe seara dupa ce imi culc maimuticele. Acum ma duc sa string iar de prin casa, ca e ca dupa razboi!

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ah, am uitat sa va spun, Tudora a ales de pe tava, fara nici o ezitare: creionul, capacul de la aparatul de fotografiat si o lingurita. Interpretarea noastra: intelectuala si gurmanda rafinata!

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Vroiam sa va scriu ca sunt ingrijorata pt ca ema are rana urata la deget din cauza ca si-l suge excesiv de mult, dar am citit ce ati scris in ultimele ore si m-a busit plansul. Nu ma mai plang de nimic acum! Stiti ce? Lasati-i in plata Domnului pe sotii ignorati, socrii nepasatori si parintii neglijenti si nu va mai lasati doborate de lucrurile astea care vin si pleaca, exista in fiecare familie la un moment dat. Trece timpul, copiii cresc, deja nu mai sunt bebelusi...Nu lasati sa treaca pe langa voi niste momente ce nu se mai intorc. Nu va certati cu cei din jur pt cas-ar putea sa nu inteleaga, s-ar putea sa regretati.. Parintii vostri curand se duc, dar la fel si copiii vor pleca peste 18 ani..Unde este iubire exista si iertare, daca n-a fost sa fie, viata merge inainte. Amintiti-va toate astea! Incercati sa fiti fericite cu ceea ce v-a dat Dumnezeu pt ca sunteti printre cele norocase..Chiar sunteti! M-a tulburat povestea micutei de 2 ani, Chris. Am spus ca nu ma mai uit la stiri, nu mai citesc asemenea povesti, dar ... Am simtit revolta cand am citit de rudele voastre. Stiu cum e. Stiu prea bine, doar ca eu am reusit nu de mult timp sa-mi spun:"Da-i naibii pe toti, Adina! Pt cine te macini in halul asta?" si sa-mi vad de ale mele, iar pe ei sa-i las in plata Domnului..Uneori timpul chiar rezolva lucrurile acolo unde oamenii nu vor sa comunice, sa se inteleaga. Oamenii nu se prea schimba, mai ales cei trecuti prin viata, asa ca nu va straduiti, nu va pierdeti viata incercand sa miscati niste idei, sa schimbati niste conceptii. Sa stea fiecare la locului lui, acolo unde vrea. Incercati sa-i acceptati asa cum sunt, sau pasiti hotarate lateral. Voi aveti in brate motivul pt care trebuie sa traiti linistite si vesele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Tina, si cercelusii Carinei sunt de la nasi - si mai mult de-asta mor de ciuda ca a pierdut unul. In fine, nu stiu exact cand l-a pierdut, si tot mai sper ca o sa-l gasim prin casa. Dar la stilul in care isi smulgea caciulita de pe cap, in parc, mai mult ca sigur ca e pe-acolo

In legatura cu transpiratia Mayei: si Carina patea asa ceva acum vreo luna-doua. Am intrebat-o pe pedi - gandindu-ne ca ar fi lipsa de calciu - si mi-a spus ca daca nu transpira si in restul corpului nu e de la calciu. Explicatia lui pedi a fost ca acum, cat sunt mititei, au nu-stiu-ce la sept/laringe/naiba sa le ia, ca nu mai tin minte, si ca de-asta le transpira doar capul. In fine, sper ca te-am lamurit, desi n-am fost prea coerenta.

Cat priveste hainutele - eu am masina de spalat bransata si la apa calda, si la rece, si bag numai calda cand ii spal Carinei. Uneori e atat de fiarta ca stau cu frica sa nu-i strice hainele.
Mayei si multa sanatate!

Mey, chiar toata lumea a facut ciorba de fasole, azi ? Si noi tot asta am primit de la mama

Laura, salata de ceapa, ai?! Pai cu asta m-a vrajit socru-meu la primul Paste facut impreuna cu sotziorul... Mi-a trimis salata de ceapa cu mentiunea ca e specialitate ardeleneasca (el a trait in Cluj primii sai 25 de ani). Yummy!
De maine o sa iau iar o pauza de DC, asa ca va doresc de-acum o saptamana usoara si fara incidente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Babygirl,

Mergi la inceput

va uitati la telefilmele de luni si marti pe pe acasa, ora 21:30..?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Nelia pentru voi si fete...minunate...

Adina asa-i cum spui...ar mai trebui sa gandeasca asa cel putin inca o persoana pentru a fi comuniune de idei...
Si Delia insista cu suptul degetului insa doar in cazul oboselii si nu intotdeauna...cum oi dezvata-o habar nu am ca este indaratnica rau de tot...
Azi in Mamaia functiona vestita fantana a lu' Mazare si asta mea unde era apa mai mare acolo si ea...si ma chinuiam sa o fac sa o ia in alta directie si ea nu si nu...ca sa nu mai zic ce proteste urlative imi targe cand o iau de unde vrea ea sa stea...asa ca in curand ma bag in ea...metoda o mai studiez inca...

Chris si a mea mandra cu tot isi pierde cerceii dar culmea noaptea-n pat...dar i-am gasit pana acuma si pe astia si pe bratara...dar mi-e nu-mi pare rau ca nu-s de la nasi,le-am luat eu...ca in baza nasilor....inca astept telefonul de ziua ei...

In seara asta am avut concert la pedichiura,dar din ala hard...ce-or fi gandit vecinii naiba stie...ca sa nu zic ca mai toata dupa-amiaza mi-a fost maraita la culme...oare dintii?!

La gratare..., In parc si Un an

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

LA MULTI ANI, NARDI! Sa te faci mare si sa fii mandria parintilor tai! Si poate intra si mamica ta mai des pe aici sa ne povesteasca de tine.

Ati petrecut frumos de 1 Mai? La noi a fost destul de bine pana la urma ca l-am convins pe frate-meu sa nu mai vina cu noi (in fond el a venit sa stea cu Ana) asa ca ne-am destrabalat pana pe la ora 4 singuri prin oras. Bineinteles ca am nimerit la cumparaturi, m-am ales cu o pereche de balerini la pantalonii sport (cu multe buzunare si catarame) cu care ma capatuisem ieri, barbatul cu niste pantaloni si Mogaldea - evident - cu niste panaloni (desi am dat o gramada de bani sambata, nu prea am gasit pantaloni de vara, mai ales din astia de casa nu foarte peretentiosi, dar de bumbac si comozi). Am ajuns si la film, dar culmea la un cinematograf din acelea vechi, pe care le frecventam in tineretile noastre sarace de studenti (38.000 biletul, daca puteti crede asa ceva, ca desi era ora 14, se considera matineu); era un miros inauntru de ne-a cazut tot parul din nas in primele 10 minute, dupa aceea ne-am imunizat si a trecut repede filmul.
In orice caz, aproape mi se facuse dor de Mogaldea si cand am ajuns acasa am preluat-o cu drag; am bagat sub seara si un somn cu ea si gata si ziua de 1 Mai. Mi-e groaza ca de maine o luam de coada fara speranta de zile libere prea curand. De fapt vorba vine, ca deja planificam concediul la mare cu prietenii nostri de la Bacau, pe la inceputul lui iulie se pare. Dar pana atunci mai e de mancat multa mamaliga, iar Mogaldea mai are de facut progrese.
In seara asta sunt hotarata sa o culc pe jos la ea in camera; din pacate in patul mare e prea periculos, nici nu am destule perne s pun pe jos, mai are si ideea stralucita sa se ridice pe tablia de la capul patului si nu am chef sa o culeg de pe partea cealalta. Nu mai suport, aseara iar urla din toti plamanii la 1 noaptea si am dormit cu ea ca imediat ce o mutam in patut se trezea. Asa ca am incercat sa izolam cat de cat locurile periculoase si dupa baita dau jos salteaua de la patul mare si acolo o adorm.

Imi pare rau pentru fetele care nu au simtit ziua de azi, mie mi-a facut tare bine, desi devine deja o amintire indepartata...

Florentina - si Ana transpira, mai ales noaptea cand doarme, dar ea pe tot corpul, e uda fleasca in spate. In cap e de inteles ca la cat par are...

Chris - dar de ce ne parasesti? Pleci pe undeva? Si Ana si-a pierdut odata un cercel, dar am avut noroc ca l-am gasit pe masa de infasat chiar cand imi pierdusem speranta.
Ah, iar in H am gasit si eu magazinul ala de jos de pe mijloc, mama, m-au uns la suflet lucrusoarele de acolo. Din pacate sambata nu ne-am dus si acolo si banutii s-au dus, poate luna viitoare sa-l vrajesc pe barbat sa dam o tura.

Nelia- foarte fumoasa sarbatorita, de fapt toata familia. Se vede ca v-ati simtit bine.

Andutzy - vazusem si eu poza cu idila, mare cuceritor Dragosel.

Monu - foarte frumoasa rochita. Zilele astea am vazut la modele de mi se taia respiratia. Din pacate nu sunt atat de comode pentru ele acum cand abia se tin pe picoruse; cu toata astea nu m-am putut abtine sa-i iau vreo cateva, ca teoria este buna, dar practica ne omoara.

Gata, va las ca a cam obosit maimuta, necesita somnic.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca ieri ema a dormit din nou singura in patul mare si a fost totul ok. nu mai reusesc sa o asez in patutul ei fara sa o trezesc. e prea grea deja. azi e din nou in patul mare,dar cred ca ma culc cu ea in curand. e groaznic de frig in casa. la ea am pus caloriferul electric. ati vazut careva la meteo cand se incalzeste vremea? la noi sunt acum 21 de grade in casa.

Azi a mancat foooarte bine.Nici nu mi-a venit sa cred.De o saptamana, de cand i-am dat paine pt prima data, la fiecare masa mananca si paine cu unt. Dar mananca,nu gluma. Azi la pranz a mancat pt prima data o farfurie plina de legume fierte. Cred ca este pt ca nu i-am dat carnita azi. I-am facut mix din rosii,ardei,cartof,morcov,orez,frunze de patrunjel,dovlecel,galbenus de ou.E musai sa-i dai carnita zilnic? Parca nu i-as mai da vazand cat de bine a mancat azi.Dupa ce a mancat legumele a mancat si paine cu unt, 2 biscuiti si un pic de iaurt. Nu se mai satura.Tipa si gesticula sa-i dau sa manance. Seara i-am dat iaurt cu branzica, dar nu s-a saturat. A mancat si o banana intreaga,iar apoi pt ca tot mai vroia i-am dat din nou paine cu unt.

Mergi la inceput