bebelusi de mai-iunie 2005 (86)
Raspunsuri - Pagina 3
ICorina spune:

Pentru toti copilasii care au implinit sau inplinesc azi un anisor!!!

Cu intarziere si scuze, la multi ani puishorilor: Delia, Alexander Paul, Philip Christian,Paul, Tudora, Nardi Gabriel si Lucas!
Va doresc tot binele din lume si o viatza insorita!
Va pupam!
Corina si Mihai Alexandru (12.05.2005)
Poze
andutzy spune:
Feteleee,urasc cu tot sufletul meu aceasta zi de 1MAI. Pai asta-i viata? Eu tot acasa, tot cu mancarea, sotu cu colegii nostri la iarba verde? Si de data asta as avea cu cine lasa copilu, ca e mama la noi, dar deh, nu am fost invitata. Si sotul este prea domn ca sa puna problmea daca pot veni si eu, colega lor si persoana care l-a adus in firma pe el, pana la urma....asta-i viata, mama ei....IMI VINE SA URLU! Vreau si eu sa ies pe undeva, chiar nu am dreptul asta?

Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005
DRAGOS ALEXANDRU- la botez
poze de aprilie cu DRAGOSELU si noi
andutzy spune:
Si ca tacamul sa fie complet pe ziua de azi, cand sa-mi vars si eu naduful pe bicicleta, aceasta s-a stricat troncanind si haraind din toate cele, desi acum 2 zile mergea perfect. Imi vine sa mor, nu de alta dar noi nu avem masina sa o transportam si nici nu mai este in garantie...mama ei de viata!Deci aleluia si sportul meu!
Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005
DRAGOS ALEXANDRU- la botez
poze de aprilie cu DRAGOSELU si noi
patriciaRO spune:
YARDI si LUCAS
Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!
si
DRAGOS ALEXANDRU, MARA AUGUSTA, CRISTIAN, MARIA ANTONIA 
Noi azi avem zi un pic de plimbat, ca la noi nu se sarbatoreste 1 mai... Astia nu au de unde stii de 1 Mai la romani, asa ca sotul meu azi lucreaza si voi iesi numai eu cu Pifos pana vine sotul de la serviciu...
O zi buna si sa sarbatoriti super!
Beatrice, mami de
Alex pifos
ChrisDun spune:
Cu scuzele de rigoare pentru intarziere, uram si noi
Tudorei
, gemenilor Alexander si Philip
, lui Paul (kitty_b)!
Nardi si Lucas (2anke) 
Sa fiti sanatosi puiutilor, sa aveti parte de mult noroc si fericire!
Eli
Ca sa completez ce zicea mikka, eu de cate ori ma enervez pe Carina ma gandesc la www.ana-design.ch/cosmina/cosmina.htm" target="_blank">Cosmina... si ii multumesc lui Dumnezeu ca am un copil sanatos. Asa cum zice Nelia, in strainatate medicii si parintii sunt mult mai relaxati in ce priveste dezvoltarea copiilor. Mai acorda-i ceva timp Biei, continui sa cred ca tine de ritmul fiecarui copil 
Monu -
Alexiei. Chiar asa, mey, sa nu renuntel la telenovele pentru nepotica ?! Rochita e fooooarte draguta! S-o poarte sanatoasa Alexia!
Azi Carina tocmai ce a cazut si a dat cu capul de calorifer. N-a plans decat olecuta - uneori cand se loveste la cap chiar as vrea sa urle decat sa ramana tacuta si ganditoare... ufff.
Eu am luat tava de muffins si m-am delectat zilele astea cu diverse incercari de alutat. La a doua incercare a iesit foarte bine (ce modesta sunt!!) si a crescut pipota-n mine cand am vazut ca prietenii se mai servesc si cu a doua briosa. Multam' fetelor pentru idee!
Sotziorul meu lucreaza azi, si eu am gasit de cuviinta sa las casa vraiste si sa frec netu'! Sic! Am fost ieri la gratar, la prietenii nostri, si s-a plimbat Carina cu o tricicleta... vai ce i-a mai placut! Trebuie sa ii luam si noi asa ceva - dar am o dilema: in tricicleta nu poate dormi, iar drumul pana la parc (dus - intors) dureaza cam 45'. Parca n-as renunta la carut... Ufff.
Am fost si noi la cumparaturi pentru Carina - in H - si am rezolvat foarte rapid : o pereche de reiati care mi-au cazut cu tronc, un dres vargat si o rochita simpla. Ce m-a mirat este ca am gasit palariute cum au si la Piciul - de bumbac alb brodat, dar la niste scoruri!!! Nu mi-as fi inchipuit vreodata ca Piciul e mai ieftin !
Sa aveti o zi linistita!
monu spune:
Ola fetelor,
La nio e 1 Mai muncitoresc. AM fost la cumparaturi, am facut mancare la copil, hranit, schimbat, culcat sia cum fac pentru noi un ciolan afumat cu fasole. Deci munca si iar munca.
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
Ada_74 spune:
LA MULTI ANI TUDORA, NARDI SI LUCAS! Sa alegeti de pe tava si din viata tot ce e mai bun, bucurii, fericire si multa, multa sanatate si sa fiti inconjurati de dragoste asa cum sunteti acum.
Elisor, daca ar fi sa sa supuna la vot plecarea ta si a Biancai de pe lista, as spune un NU categoric, ba chiar as da o fuga pana la Brasov ca sa fiu mai convingatoare. Iti inteleg supararea, poate ca Bia nu face tot ce fac copiii de varsta ei (dar doar dpdv motric!), dar eu sunt convinsa ca inca nu e prea tarziu. Iti trebuie doar multa rabdare, exercitii si fizioterapie (daca ti-a recomandat dr.). Gandeste-te doar ce mare bucurie va fi cand va reusi sa faca tot ce iti doresti. In locul tau as mai incerca ceva - sa o las sa se joace cat mai mult cu 2-3 copilasi de varsta ei sau putin mai mari, si s-ar putea sa-si gaseasca singura motivatia pentru a se misca mai mult.
Eu iti astept in continuare mesajele, scurte, lungi, cum vrei tu, numai sa te mai vad pe aici!
Olga, nu stiu de ce, dar am impresia ca sotul tau nu a fost sincer in totalitate. Ce barbat si-ar parasi sotia care il iubeste si mai ales COPILUL pentru o dragoste neimpartasita? Mai ales ca tine inca la tine si ca isi da seama, presupun, ca tu o sa pleci in tara si o s-o vada pe Maya cel mult o data pe an!
Indiferent care va fi rezolvarea, gaseste-ti puterea sa te gandesti in primul rand la Maya, apoi la tine si abia la sfarsit la el.
Sergiu se simte de ieri mult mai bine, nu a mai facut temperatura si diaree, dar inca mai tuseste. Din cauza asta refuza orice mancare solida, pt ca il apuca tusea si se ineaca.
Nu apucasem sa spun pe aici, dar de o luna aveam probleme cu baita, il apucau urletele de ziceai ca-i apa oparita si nu vroia cu nici un chip sa se aseze in fund. Aseara, dupa multe balaceli si o tona de jucarii aruncate in cada am reusit sa-l conving sa stea sa-i fac baie. Sper sa nu fi fost doar o intamplare si sa fi revenit la ganduri mai bune.
Tricicleta am luat si noi si deja ne tiuie urechile de la melodiile pe care le are. Sergiu e f multumit de ea, dar noua ni se pare facuta cam din topor - ba ii sare surubul de la manerul cu care o conduci, ba ii cade tavita de picioare. De, lucru prost facut, desi pretul nu a fost pe masura calitatii 
Lucruri bagate in gura. La greu! Nu rateaza nimic, nici macar scamele de pe covor. Cu astea e de-a dreptul comic. Ia scama cu doua degete, se chinuie s-o bage in gura, nu se prinde ca intre timp i-am luat-o din mana, si apoi se apuca sa mestece, de parca ar fi infulecat cine stie ce bunatate.
De vreo doua ori l-am oprit exact cand se apuca sa linga covorul, dar cine stie de cate ori l-am ratat! Nu mai zic de pietricele, hartie, nisip, scoici - astea ii plac in mod deosebit.
Hai ca m-am intins cat o zi de post. E cazul sa mai las loc si pentru Elisor
Va pupam,
Lili si Sergiu (11.05.2005)
Danelutza spune:
Andutzy si eu urasc ziua de 1 mai, pai aici lumea sarbatoreste, nu fac astia nimic acasa, totzi plecatzi. Eu am sarbatorit in bucatarie ... ca a avut grija sotzul sa am mosafiri care sa petreaca ziua la mine acasa... 

Gata, terminat de plins... revin mai acusica
LA MULTI ANI ! SARBATORITILOR DE ASTAZI
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
Florentina G spune:
Nardi
Lucas
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi si sa le umpleti viata parintilor vostri cu bucurii!
Andutzy, nu fi trista! Ia-l pe Dragoselul si iesiti si voi la plimbare, parculetele sunt pline de copii! Vei vedea ca timpul va trece pe negandite iar la sfarsitul zilei vei fi fericita ca ai petrecut ziua in cel mai frumos mod cu putinta!
Lili si mie imi rasuna chiar si acum melodiile de la tricicleta in urechi, asta e, ce sa facem daca lor le face placere! Maya chiar se apleaca cu urechea unde este difuzorul si e tare incantata sa-i urle cantecele si sirenele direct in timpan!
Mayei i-a spart caninul drept si e pe cale sa apara si celalalt. E maraita, nervoasa, nu ii intru cu nimic in voie, nici de mancat nu prea s-a omorat. Plus ca are o stare de somnolenta nu stiu din ce cauza iar cand doarme transpira rau la cap mai ales.
Acum ma duc sa calc muntele de haine ale Mayei pe care le-am spalat cu apa mai fiarta si am inteles ca e obligatoriu sa le si calc. Maine e ultima zi de tratament, oare trebuie sa mai astept cateva zile sa-i repet analiza sau o pot duce chiar miercuri cand iau rezultatul la urocultura?
Va pup mult!
Tina si
Maya
Pozele noastre
Maya la zece luni
Florentina G spune:
Chrisdun - apropos de mesajul tau de la avatar - ieri ne-am dat seama si noi ca Maya nu mai are bratara la mana. Fina mea spune ca i-a vazut-o la manuta chiar inainte sa o culc, asta ar insemna ca a pierdut-o prin casa insa desi am rasturnat toata casa nu a fost chip sa o gasim! Imi pare rau pentru ca o primise de la nasa ei si nu o sa-mi pice bine cand o sa-i spun!
Am citit despre Cosmina si mi s-a umplut sufletul de durere! Cata suferinta trebuie sa fie pe familia ei!
Am pus si eu poze mai noi cu Maya la semnatura. Majoritatea sunt facute in excursia de Pasti pe care am facut-o la socrii mei.
Elisor, tin sa te anunt ca m-am pricopsit si eu cu un buboi de toata frumusetea pe obrazul drept! Si cum nu mi-a fost invatatura de minte de la tine, aseara m-am chinuit sa-l "operez" si m-am ales cu pielea strivita si cu o umflatura de zile mari! Sper sa treaca pana la petrecerea Mayei!
Tina si
Maya
Pozele noastre
Maya la 11 luni