Casnicia mea...s-a terminat definitiv?...

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Zana, poti sa-mi spui ce zodie e sotul tau?

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IEPU spune:

Asa, pentru statistica, ce zodie e omu' tau?

Magda, mami de Horia (20ian1997) si Matei (3oct2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zanazanelor spune:

Eu taur, el varsator... Spune altora ca nu-i place viata de familie, ca asa de liber s-a simtit de cand l-am dat afara...ca nu-i spunea nimeni ce sa faca...doar ii pare rau ca avem o fetitza impreuna (care oricum este prea mica si nu va suferi de pe urma despartiri noastre)...in rest nu ii pare rau de nimic...

Auzi la el...mama naibii de om...o sa ma duc sa depun actele de divort si sa se duca unde-o sti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

V-ati iubit mult, draga mea, dar varsatorii sunt un picut mai mult ciufuti si va astepta sa faci ca el. Cantareste-ti bine de tot visele si vezi la ce poti renunta si la ce nu. Fara un compromis major din partea ta nu cred ca ai sanse sa faci pace cu el.
Si eu sunt taur si banii sunt foarte importanti pentru mine asa ca te inteleg perfect.

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zanazanelor spune:

Nu mai fac nici un compromis. Las' ca ne vom intalni la tribunal si sa-l aud si atunci cum spune i s-a luat de "viata de familie"... Am scos actele de la "naftalina"... Maine, ca azi nu am cum sa plec cu fata dupa mine, le depun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IEPU spune:

Primul meu sot e nascut in primele zile din pesti. Probabil era ciufut de la vecinatatea cu varsatorul si schimbator de la semnul dublu al pestilor.
Oricum, combinatia cu mine a fost catastrofala...

Magda, mami de Horia (20ian1997) si Matei (3oct2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Zanazinelor, imi pare tare rau de ce ti se-ntimpla, iti scriu si eu parerea mea. N-am citit chiar tot ce s-a scris, deci imi cer scuze daca scap vreun amanunt.

Se pare ca voi sinteti in miljocul unui scandal mare dar ceva imi spune ca o sa mai dicutati si ca nu o sa se opreasca totul aici. Faptul ca el vine inca la voi in casa si bea bauturi nealcoolice (stiu ca are problema cu cele 4 beri) in fata ta imi sugereaza ca e dispus la o eventuala discutie. Si 2 oameni care au fost casatoriti ani de zile si mai au si un copil nu prea se despart asa, dupa o cearta, fie ea cit de mare. Eu zic sa luati o pauza si apoi sa treceti la tratative, dupa ce se mai linistesc spiritele.

Indiferent ce cusururi ai tu, din ce-mi dau seama el e cel care sare calul, pentru ca trece la agresiuni fizice, iar chestia cu banii donati la ai lui tot timpul e cel putin dubioasa.
Voi ati vorbit vreodata deschis de chestia asta? Ai pus piciorul in prag sa spui ca pur si simplu nu tolerezi asa ceva? Lui i se pare normal comportamentul lui? Poate ca nu-si da seama ca o ia pe aratura, barbatii sint mai tari de cap la capitolul asta. Daca te-a agresat o data si tu nu i-ai pus bagajele la usa, probabil ca-si inchipuie ca e ok. Tu esti cea care trebuie sa trasezi limitele, ca sa-si dea seama ca pur si simplu nu tolerezi asa ceva.El ce nemultumiri are? Faceti un tirg, tu ii mai faci lui pe plac si el tie, dar familia voastra trebuie sa fie in primul plan, si nu parintii lui. Vorbeste frumos cu el fara sa-l acuzi, dar explica-i cum simti din punctul tau de vedere, poate-i deschizi ochii.
Mai este si posibilitatea sa nu-i pese de tine si de casnicia voastra si de-aia sa se comporte asa, dar nu cred totusi sa fie asa. Eu cred ca voi inca nu ati vorbit/discutat cum trebuie inca, adica deschis si fara nervi sau acuzatii. Explica-i ce te nemultumeste pe tine si intreaba-l ce parere are, daca va puteti intelege, poate ajungeti la un numitor comun. Multi oameni nu prea constientizeaza ce fac si cind isi dau seama cum percepe celalat lucrurile, isi scimba atitudinea.

A nu se intelege ca sint de acord cu violenta fizica, dar cred ca pe unii barbati ii ia valul si li se pare normal sa mai dea cite-o scatoalca, asa cum si la copil ii mai da cite una la fund. Am avut si eu un exemplar asa (culmea, tot cel cu berea ) dar dupa ce i-am facut educatia cu ultimaturile de rigoare,s-a lasat de "obicei".

deci eu zic sa luati o pauza sa se mai linisteasca spiritele si apoi sa vorbiti la rece. Fii tare pe pozitie pentru ca dreptatea e de partea ta in ce priveste banii si violenta fizica, dar incearca sa discuti deschis si sa vezi motivul pentru care se poarta asa si cum puteti face ca sa nu se mai intimple.

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

quote:
Originally posted by zanazanelor

Eu taur, el varsator... Spune altora ca nu-i place viata de familie, ca asa de liber s-a simtit de cand l-am dat afara...ca nu-i spunea nimeni ce sa faca...doar ii pare rau ca avem o fetitza impreuna (care oricum este prea mica si nu va suferi de pe urma despartiri noastre)...in rest nu ii pare rau de nimic...

Auzi la el...mama naibii de om...o sa ma duc sa depun actele de divort si sa se duca unde-o sti...

Pai tu ce-ai vrea, sa recunoasca la prieteni ca e mort de ofticat ca l-a dat nevasta afara? Eu zic sa lasati putin dusmania la o parte si sa mai vorbiti...Si daca dupa ce-ati vorbit calm si frumos ajungeti la concluzia ca e mai bine sa va despartiti pentru ca nu va puteti intelege, atunci e altceva, dar astea-s copilarii, scuza-ma.

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Ce coincidenta!!! Si al meu prim sotz, de care am povestit mai sus, si povestile sunt foarte similare- e tot varsator!! Si eu scorpion! Asa ca nu ma mai mir.

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiuras spune:

Te-am mai intalnit pe DC cu acest subiect si imi pare rau ca lucrurile au evoluat asa.
Cred in continuare ca sotul tau este mult prea interesat de banii tai si scandalizat ca nu poate pune mana pe ceva palpabil (casa, masina) a recurs la siretlicul cu imprumutul parintilor ce au dat in patima Matizului.
Iti este greu si este normal sa fie asa dar in timp ai sa cuantifici alfel si in bine acest divort. Esti un om intreg si vei putea oferi copilului tau de toate. Ia legatura cu parintii tai si cu toti ce te iubesc neconditionat, acum mai mult ca oricand ai nevoie de dragostea si sprijinul lor pentru a te incuraja.
Valorezi mai mult decat o pusculita pentru un barbat interesat si insensibil.
Partea cu bataia este de netolerat, o palma atrage alta si asa vei fi vesnic timorata de brutalitatea lui

Mergi la inceput