Casnicia mea...s-a terminat definitiv?...
Raspunsuri - Pagina 6

Veve spune:
quote:
Originally posted by Elise
N-am intrebat-o daca ar accepta ca o parte din bani sa se duca la socrii - ci sa se duca. Oriunde. Undeva unde nu-i aloca ea. Si n-ar accepta.
Din punctul meu de vedere n-ai reusit sa demonstrezi nimic!Pentru ca nu discutam aici daca zana e materialista sau nu ci despre faptul ca sotul s-a folosit de banii familiei (pentru ca da,eu asa consider intr-un cuplu,mai ales casatorit care locuieste impreuna,ca banii sunt ai familiei) fara a-i cere acordul.Lucru ce denota lipsa total a celei mai mici urme de consideratie pentru sotie.
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko

poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

craciunitza spune:
Zanazanelor, de ce ti-ai sters mesajele si subiectele anterioare, ce s-a intamplat? Am sperat ca este consecinta faptului ca lucrurile s-au rezolvat si nu mai vrei sa-ti aduci aminte prin ce calvar ai trecut. Citesc acum, cu tristete, ca nu s-a rezolvat nimic, dimpotriva :(
Imi pare rau ca nu am timp acum sa-ti dau un raspuns, iti doresc tot binele din lume si sunt alaturi de tine. Ma bucur ca sunt persoane care iti raspund serios si sper sa-ti gasesti linistea. Revin!
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

casandra spune:
Sper sa nu te superi pe mine pentru mesajul anterior.
Eu nu te consider vinovata pentru ce s-a intamplat.
Atata doar, ca poate, cu mai mult tact, ai fi reusit sa previi.
E ca intr-un accident auto, care nu se intampla din vina ta, dar care putea fi prevenit de un sofer mai atent si cu mai multa experienta.
Mie imi placi, ca om, dar, uneori am impresia ca esti foarte rigida si inflexibila.

anabordea spune:
Fetelor, dar voi nu va ganditi, ca asa ca asa cum a dat in ea ca i-a sarit tzandra poate face acelasi lucru si cu copilul cand il va agasa cu te miri ce intrebari sau pretentii? Si, in plus, de ce sa munceasca zana sa plateasca datoriile facute de ei? De ce sa nu-si cumpere ea pt copil tot ce-i trebuie? Cum e posibil ca la parintii lui s-a gandit sa le plateasca 5 milioane luna asta si pe ea a lasat-o cu copilul cu 500 mii in buzunar? Daca parintii aia ar fi amarati si n-ar avea ce manca as zice sa le dea bani, dar lor le trebuie credite pt masini si case??!! Asa ceva depaseste orice limita pe care o femeie ar accepta-o, din dragoste, din bun-simt sau orice! Sa nu amestecam lucrurile!
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si
Daria Oana (6.01.2006)

Alexmona spune:
Draga Zana , stiu ca ti-e greu , dar sincer doar tu poti lua o hotarare.
Eu , ce sa-ti spun ???
Pe mine nu m-a lovit niciodata , nu m-a bruscat , dar in schimb de ceva timp ma termina afectiv.
NU sunt si nu voi fi niciodata deacort cu violenta .Cu ce drept te bruscheaza...??
Zicea cineva ca orice om poate sa reactioneze asa...Scuze , dar in cazul asta inseamna ca acel ORICE OM , ar trebui sa se gandeasca bine daca locul lui e intre OAMENI.Scuza-ma draga , Zana , dar nu cred ca ar trebui sa-i mai permiti niciodata nici macar sa te ameninte , darmite sa te loveasca .Ne deosebim de animale prin faptul ca avenm ratiune , gandim .Daca nu ne putem controla ...
Scuzati-ma dar de ce daca este nervos nu-si trage lui cateva , de ce s-o bruscheze pe ea??
Daca ai un moment in care zice-se nu mai stie ce face??
Iarta-ma Zana , dar pune-l la punct.
Nimeni nu are dreptul sa te loveasca.Cu ata mai putin fiinta pe care ai ales-o din dragoste.
Pupici si fi puternica.
Nu uita ai ingerasii langa tine.Vin sa te sprijine pentru fetita ta.Si se mai zice ca atunci cand ne e greu Dumnezeu ne duce in brate.
Te pup
Alexmona

IEPU spune:
Zana,
dupa ce ai mai completat povestea cu amanuntele legate de violenta mi s-a evaporat urma de bunavointa fata de "mnealui" ca nu e de fata si nu se poate apara.
Sa trecem la chestii mai practice, deci!
Daca esti hotarata sa-l lasi in drumul lui, afla ca chiar si nedivortati poti solicita pensie de intretinere pentru fetita daca tatal ei nu mai locuieste cu voi si poti demonstra ca nu mai contribuie la cheltuielile casei. Daca imi amintesc bine ai spus odata ca mama ta este avocat... Si ca iti mai raman 500.000 pe luna...
Asta poate si sa ajute si sa deterioreze mai rau relatia ta cu sotul tau. Depinde daca il mai vrei inapoi. Asta numai tu stii...
Magda, mami de Horia (20ian1997) si Matei (3oct2005)

Siminaf spune:
Nu am citit inca raspunsurile, ci doar postarea ta in care descrii "mingiierile" sotului tau prin sufragerie!!!
Indiferent ce ar spune altii: Asa ceva nu se accepta! Nu exista scuze! Schimba yala imediat! Si cheama o prietena, o ruda, un var, unchi, pe oricine, sa stea la tine macar citeva zile, astfel incit daca el apare iar, sa nu aiba nici macar curajul sa intre!
Gindeste-te ca asta ar fi doar inceputul! Oricind poate degenera in mai rau, iar strinsul acela poate duce nu la lesin, ci la... o fetita mica, dulce si orfana! Nu e de gluma, orice alte sfaturi pasnice ai primi!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Alyssa spune:
Originally posted by zanazanelor
De prima oara cand sotul meu a facut asta, i-a intrat "in sange". Nici una nici doua ma ia "frumos" si ma tranteste pe pat si se pune cu picioarele pe mine si ma strange de nu mai pot, iar eu ma zbat sa ies de sub el, dupa care simt la un moment dat ca nici aer nu mai am (odata chiar era cat pe ce sa lesin). Ii spun sa-si ia mainile de pe mine si de nervi tip de ma aude toata scara. Pai fir-ar sa fie de treaba, asa se procedeaza?
Schimba Yala imediat, da-i interdictie sa se apropie de casa si de tine. Consulta un avocat si divorteaza daca nu vrei sa ajungi la stiri ca fiind omorita de un sot care nu stie sa se stapineasca.
Ai grija pe unde mergi in perioada asta, vezi sa nu fii singura seara niciodata pe strada, schimba-ti numerele de telefon, ai grija noaptea sa ai toate usile si geamurile incuiate bine de tot si pe el nu il mai lasa in casa deloc!
Daca se apropie de casa si de tine suna la politie imediat.
Divortul este cea mai buna solutie in cazul asta. Creste-ti fetita singura si cu mindrie si invat-o ca abuzul nu este ok sub nici o forma! Ea nu merita asa ceva, tu nu meriti asa ceva.
Un barbat este ca sa ne apere pe noi femeile, sa ne protejeze, sa ne ofere un camin linistit. Daca el nu este in stare, fa-o tu de dragul fetitei tale.

Elise spune:
quote:
Originally posted by Veve
Din punctul meu de vedere n-ai reusit sa demonstrezi nimic!Pentru ca nu discutam aici daca zana e materialista sau nu ci despre faptul ca sotul s-a folosit de banii familiei (pentru ca da,eu asa consider intr-un cuplu,mai ales casatorit care locuieste impreuna,ca banii sunt ai familiei) fara a-i cere acordul.Lucru ce denota lipsa total a celei mai mici urme de consideratie pentru sotie.
pai n-am vrut sa demonstrez nimic, doar sa identific sursa conflictului - e primul pas in dezamorsarea lui.
din punctul meu de vedere ar fi mai importanta tradarea - faptul ca mai are ce discuta cu niste oameni care pe mine nu ma accepta.
e mai important limbajul suburban cu care i se adreseaza.
e mai important show-ul care se desfasoara sub okii fetei.
multe alte lucruri.
dar banii...
daca banii sint esentza problemei, si pentru asta se destrama o casnicie, pentru faptul ca si-a permis sa ia din banii munciti de el... indiferent ce face cu ei... nu mai comentez.

sincer, si io mi-as fi permis.
mai iau din cind in cind salariul meu si il sparg cum am kef.
any problem?
Elise

Siminaf spune:
Nu e nici o problema daca ar fi fost doar asa cum zici tu, Elise. Dar ei au datorii la banca/banci, iar banii se duc cu milioanele la socrii.
Sotul meu a incercat si el sa faca lucrul asta, in conditiile n care noi n-aveam bani nici sa ne cumparam casa in care stateam de ani de zile. Si nici venituri suficiente, incit sa ne dea vreo banca vreun imprumut! Si i-am zis scurt: cind ne-o prisosi, si numai atunci, intii punem deoparte pt. noi si copil (aveam doar unul atunci), apoi vedem cum stau parintii mei (ca ei ne-au ajutat, scorpia de soacra-mea nu), si abia apoi, daca vreau eu, ii dam si socroseniei, de-o vodca (ca doar de asta vroia bani, scirba). Scurt! Cui nu-i place, nici o problema: usa stie unde e, schimb yala in urmatoarele 5 minute dupa ce a iesit pe usa si ne vedem fiecare de ale noastre fericiti! Nu au fost comentarii!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica