Casnicia mea...s-a terminat definitiv?...

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

elise, te credeam mai smart-a. Ma dezamagesti cu remarcile astea de gradinita, soro.

No, te pup pe fruntea ta cea lata si-ti urez sa tastezi aici si mai furtunos decit inainte.

============
What sometimes seems to be the end it's really just a new beginning.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zanazanelor spune:

quote:
Originally posted by Carmenbr

P.S. Stii ce nu inteleg eu, mereu spui cat de mult muncesti tu, numai stiu cate ore. Pai la cat de mult postezi pe DC, te cred si eu ca ajungi sa stai la office, 12-13 ore, ca doar trebuie sa-ti termini treaba nu? Las-o mai usor cu Gica-contra, ca nimeni nu vrea sa distruga nimic, Zana a cerut sfaturi si isi asuma riscul sa auda si pareri contra si pareri pro.

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Ericutzul meu bebelus

[b]Am un anisor deja!

Draga, acum m-ai enervat. Daca tot o iei in fente pe Elise si ii spui ca citeste in diagonala, atunci pot sa spun si eu ca citesti nu in diagonala, ci numai inceputul si sfarsitul.

De ce?

Uite de aia: pentru ca ACUM sunt in concediu de ingrijire copil. Si am spus asta pe forum. Nu am nici o treaba cu redactia DC sau ce idei iti mai vin tie in minte. Iar cand eram la birou, da, munceam nu 12 ore, ci CEL PUTIN 12 ore, si nu stateam pe DC, ci stateam NUMAI la client, iar de la client plecam la 9 seara si ma duceam la birou sa-mi rezolv restul de probleme si ajungeam acasa la 1 noaptea. Iar acum, ca tot stau acasa, am timp de DC, da. Este vreo problema?

Am mai recitit mesajul tau. Semnele alea de punctuatie sunt puse super aiurea si pe moment am crezut ca te-ai referit la mine. Acum imi dau seama ca puteai sa te referi la Elise. La cine te-ai referit de fapt, cu orele de munca?

P.S. Data viitoare mai atentie la semne de punctuatie. Nu de alta, dar sa interpreteze omul corect mesajul.

Exemplu:

Azi fac ce am pe ordinea de zi, maine ce mai imi ramane de facut.
Azi fac ce am pe ordinea de zi; maine ce mai imi ramane de facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Zina,nu de tine vb,ci de Elise.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Zano, Carmen nu la tine se referea, ci la tanti elise.
Fiindca dumneaei zace pe acest forum de dimineata si pina seara, 365 de zile pe an.

Nu te ambala degeaba. Replica nu ti-era adresata.

============

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by anca74

elise, te credeam mai smart-a. Ma dezamagesti cu remarcile astea de gradinita, soro.

No, te pup pe fruntea ta cea lata si-ti urez sa tastezi aici si mai furtunos decit inainte.

sint foarte marcata de faptul ca nicku' meu te-a dezamagit!
si eu care credeam ca sintem pe cale sa ne imprietenim...

o sa-ti urmez sfatul, promit.
sper sa-l urmezi si tu pe al meu, era dezinteresat, nu de altceva....

edit: Zana, la mine se referea, nu te ambala - e doar o remarca aparuta din lipsa de alte argumente, cum de stau io pe DC si nu la cratitza...
Exista o explicatie in toate, mai sapa, poate dai de apa...

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Wow ce a ajuns subiectul asta! Si cind ma gindesc ca acum citeva zile mi-au dat lacrimile citind!!!

Voi v-ati gindit ca este posibil ca Zana sa fie un troll? Ca vad ca s-a ajuns la certuri pe marginea subiectului ei, certuri pe care parca le-ar si alimenta putin. Cind de o parte, cind de partea cealalta.

Nu am citit celelalte subiecte ale ei pentruca au fost "editate". Ciudat. Editate de tot... Parerea mea: nu va mai certati, ca nu merita! Este un troll!

Astept rosiile!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Zana, calm down, ca spuneai ca nu mai esti nervoasa!
Eu o intrebam pe Elise, ca ea spunea ca munceste mult, sau cel putin a spus-o de mai multe ori decat tine. Citeste mesajul meu de mai sus si vezi ca ii e adresat lui Elise, nu tie. Citeste cum trebuie asa cum zici tu, nu pe diagonala.

Elise, treaba ta, vezi sa nu se supere din nou Calin ca nu ai timp sa speli vasele!

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Ericutzul meu bebelus

Am un anisor deja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zanazanelor spune:

Ce-i ala un "troll"? Pe cinstite... Simina, habar n-am despre ce vorbesti, dar, da, nu-mi place ce-a ajuns subiectul meu. Mai bine s-ar inchide si "pa"...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Elise
sint foarte marcata de faptul ca nicku' meu te-a dezamagit!
si eu care credeam ca sintem pe cale sa ne imprietenim...

Hehehe, nickul ca nickul, dar... chintesenta remarcilor tale pline de duh m-au facut K.O., ce mai!
Esti unica!

============

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by zanazanelor

Ce-i ala un "troll"? Pe cinstite... Simina, habar n-am despre ce vorbesti, dar, da, nu-mi place ce-a ajuns subiectul meu. Mai bine s-ar inchide si "pa"...

Troll-ul este acea specie de individ care paraziteaza forumurile avand drept unic scop stricarea atmosferei, deturnarea discutiilor de la subiectul initial si insultarea celorlalti participanti. De multe ori trollii se asociaza in bande. Din fericire pot fi usor identificati.

Efectele statului la discutii cu un troll sunt irosirea timpului si nervilor. Utilizatorul de buna credinta dar nepus in garda ii poate cadea usor in plasa, spre distractia trollilor.

============

Mergi la inceput