Bebelusi de iulie-august 2005 (103)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Am revenit pt a ura LA MULTI ANI,SANATATE SI SA CREASCA MARI SI FRUMOSI pt aniversatii zilei de astazi:
DANIEL-Orca
ANDREI-PAVEL-Alina78
DARIA-IOANA-Calina03
YASMIN-Yasmari
VLAD-CRISRIAN-Cin
MARIA-Ema.nu.ela
BRIANA-Lacramioara

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada

MMN

Mergi la inceput

Lulu doctorita la care merg cu fata este pt cele clasice,spune ca cele digitale pot da erori foarte mari.Acest lucru il confirm si eu.Singura data cand Codruta mi-a facut febra,am plecat de acasa la circa cu 39.6 si acolo,ii ia febra cu un termometru digital si...STUPOARE ma intreaba daca am luat corect febra : 36.9.Intorcandu-ma acasa i-am mai luat febra fetei cu doua termometre normale si avea 38.2 dupa ce luase Nurofen,la 2 ore de la prima masuratoare.
Albinutza felicitari pt D3,dar mersul singurel chiar trebuie retinut!!!
Simona ce faci?Speram ca totul e ok cu tine.Ai inceput mutarile?Asteptam un semn si pupam si mamica si baiatul!!!

MMN

Mergi la inceput

Georgiana pentru Dumnezeu prin ce momente ati putut trece!!!Multumim si noi elui de sus ca le-ati depasit cu bine si ca puiul vostru este mult mai bine.
Cred ca nu mai este cazul acum,dar cum depaseste 38.5 temperatura administreaza-i un supozitor cu Novocalmin.Daca tot nu scade impachetari cu prosoape inmuiate in apa la temperatura camerei.Si aceste lucruri le stiu tot de la dr. cu plata la care merg cu fata.
VA pupam si speram sa va faceti repede bine!Pentru acel simplu MAMA!!!

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Giana, sa va dea Dumnezeu putere sa treceti cu bine peste asta ... lui Dani pupicei multi de insanatosire! cata putere a avut Cristi!!! imi tremurau toate pe mine cand am citit... bine ca nu a fost mai rau! offf..

felicitari ptr D3, acolo am ajuns si noi! si URA! ptr primii pasi ai lui LUCA![bis]

LA MULTI ANISHORI TUTUROR SARBATORITZILOR DE AZI!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Giana

Am intrat sa vad ce s-a mai intimplat si fiindca ai postat un mesaj lung, am citit si m-am cutremurat! Doamne-Dumnezeule!Cumplit prin ce ati putut trece! Slava Domnului ca ati fost pe faza, si tu ti-ai dat seama la timp...Eu cred ca muream acolo linga copil....Bravo tie ca ai avut prezenta de spirit si ai stiut ce are ca sa stiti ce sa-i faceti!
Bine ca si-a revenit!
Bravo tie ca ai fost prompta!

Anca de Matei (26 august 2005)

Mergi la inceput

Inca sint sub emotia celor citite mai devreme si patite de Giana....Matei sta de aseara la soacra-mea ca noi am fost la o aniversare, si cum am ajuns acasa pe la 1 noaptea, nu am putut sa-l luam si pe el! Am si sunat sa vad ce face , se joaca , ca de obicei e tare fericit la bunica-sa....

Diana, multumesc de informatii! Va asteptam cu drag la Iasi! E mai linistit, nu-i forfota ca in Bucuresti, se simte un romantism aparte! Am sa intru si eu pe site-ul Sensiblu!

Mergi la inceput

Corina, esti cu sigurantza o si inca una frumoasa! esti modesta, dar acum nu e vorba de asta!

Anis, super tare....pai sa-l mai lasi, ca iti prieste si tie sa mai respiri putin, dupa toate cite ai trecut!

Nicoll_mada pentru ce afectiune era alifia, ca noi avem dermatita atopica, nu stiu daca are efect in cazul nostru! Vreau si eu reteta!

Diana, se pare ca pe reteta este hidroc. = hidrocortizon acetat care e fiola, nu? E acelasi lucru cu hidroxiacetat? si nu e tot pe baza de cortizon? O fi mai buna aia? Ce zici?

Mergi la inceput

Laura, bine ai revenit acasa! Ma bucur ca sint strengarii sanatosi si voiosi! Asteptam poze si povestioare!

Gesi, nu te mai invinovati, ca pina la facultate, mai au de trecut prin multe...cazaturi! Pupam micutza printesa!

Svety, am vazut pozicile cu Dani cel mic linga stincile alea mari! Pentru filme cu cine trebuie sa vorbesc sa le pot vedea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Giana doamne bine ca ati scapat cu bine, sa va vegheze Dumnezeu mereu si ne fie alaturi tuturor pentru bebicii nostri! Multa sanatate scumpului mic Dani !

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Albinutza, felicitari pentru plimbaretz! E deja bebe mare de acum....Si pentru dintzoc, la fel! O groaza de evenimente weeek-end-ul asta!

Mergi la inceput