Bebelusi de iulie-august 2005 (103)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Monai, chiar aveam nevoie dimineata la cafea de o lectura asa placuta!pupici!

Svety si alpinistul Dani! Wow ... superbe pozele! am fost si eu la o cascada pe acolo si a fost super!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by Ella2000

Diana, esti dragutza! iti amintesti tu de mine... pe la 34 de anisori! am fost... tine cat o pauza publiciara! ... bb2? simplu... eu m-am dus acasa de la firma... dupa un CD!!! si nici nu mai speram la bb2... Dumnezeu e mare!

Ma duk si eu acasa dupa CD...poate cine stie

sa fiti sanatosi sa va iubiti mult, sa va respectati, si sa fiti fericiti alaturi de cele 2 printese

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Fetelor ce termometru digital imi recomandati sa iau pt Andrei ca eu am unul clasic si...e durere cand i-l pun, el fiind un copil fooooooarte linistit

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

Album Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

LA MULTE LUNI ! bebeilor aniversati in week-end si azi! Sanatate multa, veselie, pofta de mancare, somnic linistit!

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Fetelor, multumesc frumos de sustinere. Va trimit un pup mare-mare la toate. Deja a mancat al 5-lea bibe, nu da semne sa ma traga de haine, bine ca ea nu sufera... Iar eu a trebuit sa iau Dostinex, ca ma tot umflam cu laptic... azi-dimineata vad ca nu mai sunt tensionati sanii, sunt doar putin umflati... si am putut sa dorm azi-noapte. Gata, lapticul meu e o amintire. Iar de maine sunt oficial la o cura de slabire adevarata, ca tot nu mai alaptez. Nu de azi, ca avem planificat gratar cu mici si frigarui in curte la cumnata mea, adik sora sotului. Dar de maine, ma bag la cursa pentru fotomodel, nu neaparat pentru plaja, la vara, cat pentru pregatirile de bb2!

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

multumesc din suflet si pupicei multi si voua! da tu esti la job si azi? cat depre bb2! bafta! cu CD sau fara... daca e sa vina, vine!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Lulu, este cel ce se introduce in ureche... e simplu si nu trebuie tinut mult! eu sunt ptr cele clasice, oricum...

Cati, bine ca nu sufera Alexia! iti doresc insanatosire grabnica! Dostinex se da ptr intreruperea lactatiei? imi e asa o frica ... sa nu fac reactie ca am patit-o cu Iulia data trecuta!

Paula tzopaie in tarc, Iulia ii da jucarii, tati le supravegheaza... si stam sa ne gandim daca o tulim iar la padure!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Cati, imi pare rau, dar e mai bine asa pt voi. Lasa ca Alexia, uite deja a inteles ca daca mami nu face ce treb n-o sa mai aiba un fratior sau o surioara. Te si va fii bine. Treci al bb2? Sa ma anunti

Ella, din pacate sunt la serv. La noi asa e. Ne-a pus sa semnam un acord, si ne luam liber in alta zi

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Deci, cum spuneam azi sunt la munca. Va scriou putin, suntem bine, ca am inchidere de luna si inventar

Luca are D3, a iesit, in sfarsit. Simona la voi cum e? Ca la no a fost 2-3 zile bine, iar azi-noapte iar a facut show. Cred ca din cauza faptului ca a spart D3. Si inca o veste Luca a facut primii pasi singur. Era in picioare langa usa si l-am chemat la mine, si a mers singur vreo 4 pasi

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Fetelor,chiar de 1 Mai,intru sa va intristez cu ce ni s-a intamplat...groaznic...am trecut printr-o spaima ieri...Chiar simt nevoia sa-mi vars oful.

Dani are o usoara rinofaringita pe care dr. m-a sfatuit s-o tratez fara antibiotic.Au erupt si cei 2 dintisori...si mai avem vre-o doi care dau sa iasa,asadar bb mic a facut febra.Am reusit sa i-o scad cu Nurofen o zi intreaga dandu-i de 3 ori pe zi pt ca ii scadea,dupa cateva ore iar crestea...si tot asa.
Ieri,Dani era si mai rau.In sensul febrei ca in rest era vioi,mancase bine la masa de la 10(ceea ce m-am si mirat,pt ca v-am zis ca nu o mai accepta).Dar febra ajunsese la pranz din nou la 39.5.I-am mai dat Nurofen sperand sa scada ca de fiecare data si am zis sa-i dau sa manance macar cateva lingurite de piure pt a putea merge cu el la Urgenta.Ma gandeam ca stam mult pe acolo si copilul nu mancase de dimineata.Il pun in scaunel,el statea linistit si deschidea gurita la fiecare lingurita.Nu am apucat sa-i dau decat vre-o 3 cand il vad de-odata schimbat.Avea ochisorii mari cu pupilele dilatate si parca privea in spatiu.A mai apucat sa ridice putin manutele...si asa a ramas cu ochii pironiti undeva nicaieri.M-am speriat groaznic de tare si am strigat la sotul meu.Mi-am dat seama ca era o CONVULSIE FEBRILA.L-a luat Cristi in brate cu fata in jos si a fugit cu un var direct la Salvare care este foarte aproape de noi.Eu nu am mai apucat sa urc cu ei in masina si am plecat cu alta la Urgenta.Nici nu va inchipuiti ce a fost in sufletul meu.
Pe drum,pana au ajuns la Salvare,Dani a incetat sa mai respire.Noroc ca nu s-a pierdut Cristi cu firea si a inceput sa-l preseza pe spate si abdomen si a varsat putin si a inceput din nou sa respire,greu ce-i drept.In salvare i-au bagat imediat oxigen si la urgenta cand am ajuns era deja mai bine.Iesise din criza.

Insa mi-am facut o mie de nervi in spitalul ala nenorocit.Ne-a internat si pe el l-au dus la reanimare.Am intrat si noi acolo putin(ca nu ne dadeau voie) si copilul meu era pe un patut groaznic de ruginit,legat de manute...plangeaaaa...Dumnezeule,mi se rupea sufletul cand il auzeam.Pur si simplu a ragusit cat a plans acolo,si medicul nu venea.Erau doua asistente care vorbeau la mobile si ne raspundeau in doi peri.Abea a venit dupa jumatate de ora medicul ala nenorocit.Ii scazuse temperatura si am luat decizia sa-l ducem la spitalul din Medgidia.Sincer,ca acolo nu este nicaieri.L-am luat de la Judetean cu forta,cu cearta mare si cu tam-tam si am plecat la Medgidia unde eram asteptati.L-au consultat,ne-a axplicat ce s-a intamplat exact...au spus ca febra asa mare nu a facut din cauza dintilor,dar nici a racelii ci de la amandoua.
Din fericire nu a fost nevoie sa ne interneze...Ne-a dat tratament Fenobarbital si un antibiotic pentru raceala si acum puiul meu drag este bine,in patutul lui,doarme.

Peste noapte a mai crescut temperatura pana la 38.5 dar a scazut relativ repede cu supizitor Novocalmin si Nurofen.

Dupa ce-am trecut ieri...ajungem acasa cu un bb vioi,care brrraia continuu de parca n-ai fi zis ca in urma cu cateva ore... Si pt prima data s-a uitat in ochii mei si a zis simplu: MAMA.Fara alte silabe,fara ba-ba...sunt convinsa ca de data asta a stiut ce zice.Sau cel putin asa am simtit eu.

Va spun sincer...am crezut ca mor de spaima.Imi era atat de frica ca nu vor ajunge la timp...mi-era teama ca el manca...daca se ineca?Dumnezeule...si-acum imi dau lacrimile si ma ia un tremur de spaima!

Ma rog la Dumnezeu sa aiba grije de noi si de toti copii!!!Si ii multumesc din suflet ca nu a lasat sa se intample o tragedie!

Imi cer scuze ca v-am povestit asta tocmai azi!Ma gandesc...daca plecam?Ca noi vroiam sa plecam de ieri si pana maine in Costinesti si sa-l lasam cu mama.Daca plecam noi si se intampla cand era doar cu buni?Mama se pierde repede...nici nu vreau sa-mi inchipui.

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput